Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yok böyle bi şey yaaa hani çamaşır asma aparatları var ya dışarı doğru işte pencere kenarına balkon kenarına takıyosun o zıkkımdan aldım nevresim yıkatınca ona asıyorum asmaz olaydım iki gün önce bi kere düştü bahçeye bugün yine yıkadım astım düştü daha da asmam indim aşağlardım nevresimlerimi topladım şu halimlee

benim tencerelerimde kırmızı mutlu günlerde aşkla kullanın inşallah

kırmızı iştah açıyomuş artık enişte yer durur yaptığın yemeklerden

sağol canımın içi

elekt.aletleride kırmızı alcam

bugün son kararı vercem.2 gündür bunun peşindeyiz vaallaa

ip gerdir.sıkı sıkı mandalla .

şimdi bida yıkıcan :18:

kararsızlığım kampanya setinde.

yoksa o ikisindn biirini alcam

sağol canımın içi

elekt.aletleride kırmızı alcam

bugün son kararı vercem.2 gündür bunun peşindeyiz vaallaa

hadi bakalım hayırlısı olsun canım dik süpürge alcak mısın peki? ben almadığıma pişmanım aslında günlük süpürmelerde çok işe yarıyo benim kv yeni aldı 118 liraya almış. ben şarjlı el süpürgesini 139 a almıştım öyle günlük süpürme içinde kullanamıyorum anca bi şey dökülünce ya da kenardı şuydu çekiyorum yere eğilmek gerekiyo ama dik öyle değil daha rahat

evet.fakirin alcam.bak şundan Eki Görüntüle 1012119

onu kullanma zatn . balkona eski usül ip gerdir diyorum nolcak

taş bina kp keser beni bi çivi çaksam normalde yangın merdivenine çıkarken ardiye olarak kullandığım bi yer var oraya asıyodum yangın merdiveninin de penceresini açıyorum kuruyolar çabucak ama şimdi tadilat var bugün yarın bitirirler inş. dönerim eski yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…