Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

tencere setine karar vermişsin zaten ee sen de ilk yemek tak. beğeniyosun galiba kalıyo geriye çbk seti ona da karar vermek kolay aslında eleye eleye gidersin olur

bi setin fiyatı: 1800
içinde: yem.tak./çatal bıç./tencre/kahvaltı var.

ama çatal bıçağı bunlar

diğer set 2000li bişey. kahvaltı takımı yok.

1800 ün çatalları-kaşıkları bana pk hoş gelmedi.

peki şöyle düşün öyle karar ver 1800 lük sette fazladan kahvaltı seti var o nasıl hoşuna gitti mi?

2000 lik olan sette değişen çkb seti mi? ordaki çbk seti mi daha önemli senin için yoksa 1800 lükteki kah. takımımı?

evet işte tam bundan almış kv de ama morunu mor hastası maşallah

he evet lilası var biideee.

kp,saygılar

he evet lilası var biideee.

kp,saygılar

zaten kızgınım karısına ilk gün şaşırttı beni hamile olduğumu öğrendiğinde sonra baktım ki gerçekten şaşırmışım öyle saçma sapan konuştu. sanki yalan söylüyomuşum gibi sanki bebek yokmuş gibi. yok o artık çocuk seslerine tahammül edemiyomuş. sanki etrafında çocuk var tüm sülalede sadece iki çocuk var onlarla da ayda yılda bi bir araya geliyo. eşime anlattım yukarı çıkmıcaksın dedi bensiz gitmiceksin artık dedi sanki bi suç işlemişiz gibi davranıyo nasılsın diye bi kere bile sormadı bi p.tesiden beri

kahv.tak.beğendiim.

ama o setteki çkb.pek sevmedim gibi. karışık bi durum

sanki sen çalışıyosunda,çocuğa ona baktırcan gibi hareketler yapıyoo

sanki sen çalışıyosunda,çocuğa ona baktırcan gibi hareketler yapıyoo

kızz bu ben nişanlıyken kediyi bile bebek gibi seven bi insandı ben hamile kalmadan önce abisinin eşine diyodu duydum 50 yaşına geldim babaanne olamadım daha. onun derdini anladım eltimin ilk olsun istiyodu ama ben ne yapabilirim ki allahın takdiri sırası yok bu işin

ama bunları kaçırmamalısın yaaa 1 le 3 ü çok beğendimmmm bence çbk çok takılma yaa onlar çok dikkat çekmez masada bence önemli olan yemek takımı bence 1800 ü al

2.yi öylesine koydum daha koycaktım ama üşendim

ben 3. yü beğendim baştan.

sonra nette 1 e baktım,o da hoşuma gtti.

giitiğimiz yerde ellerinde olmadğı için sadece katalogdan bakabildik. bugün 'evkur,istanbul avm den elleyip bakcam

eltin kaç yaşındaydı?

bence hiç takılma çbk set. ben kahv. tak. görünce unuttum her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…