Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

beklenen cevap.

senin patronun oğlu baya bi fırlamaymış yalnız

ay insanı işinden eder valla

Annem, duydunn muuuu

Onun kalbini yeriz biz yaaaaaaaaa

Bu ara çevrem hamilelerle dolu.

Ablam da hamile ve 9.haftasına girecek.

Hepinizin bebişleri sağlıklı olsunlar , topaç gibi olsunlar inşallllaaaaah , amin
annesi de yedi durdu ultrason fotosunu annem diyo korkuyorum valla aklını yitireceksin doğana kadar ama napim ben bebişimle konuşmayı seviyorum bana bağlı bi bebek olsun istiyorum kv ye yüz vermesin
Amiiiiiiiinnnnnnnnnn
Çooooooookkkkk sevindimm canımmmm

anaaaa kuru iftiraa tospaa inanmaa yaaa ben dimedim bişee
şaka yaptım şakaaa :18::18:
kızzz nolcak bende senden tarafım ver veriştir hak edene

piskom valla bunlar hep eşinin kontrolünde olacak şeyler benim kv ye kalsa öyle olacak. ama eşim en bşından dedi çok şükür söyledi herkes ayrı diye kafam rahat. sen de öğretceksin eşine.
benimkinin kafası kalın biraz anlamıyor ama daha şimdidende birşey demek istemiyorum
sonra annesiyle sorun yaşarsak beni değil annesini tutar sen zaten daha tanışmadan anneme cephe almıştın ön yargılıydın der o zaman herşeyi kendi ellerimle bozmuş olurum o yüzden şimdilik susuyorum

Hııııımmmm. Orası da varr....

Ama yinede aklınızda başka bi şehire gitme düşüncesi var. bak bu güzel.

kv. yinede ayağını denk alsın. istediği kadar iyi olsun adı üstünde kv.

annesi de yedi durdu ultrason fotosunu annem diyo korkuyorum valla aklını yitireceksin doğana kadar ama napim ben bebişimle konuşmayı seviyorum bana bağlı bi bebek olsun istiyorum kv ye yüz vermesin

hele bi eli ayağı , vücudu belirginleşsin ben seni o zaman düşünemiyorummmm

yok canım ondan değil kv söz konusu oldumu bilirim benden yana olacağınıda
işte kadının günahına girmek istemem benim gözlemlediklerim kültür farklılığı işte
biz kuyruk gibi dolanmıyor mesela
yoksa bi kötülüğünü görmedim çirkef biri olsa oğluna söylenirdi sürekli sana şu kızı buldum bu kızı buldum diye

29 yaşındayım. bu ikinci bebeğim.

sen kaç yaşındasın?
hoş geldin dilek aramıza ben de tospik 24 yaşındayım bebişimi büyütmekle meşgulüm şu sıralar
ahahahahhaha sende bize yetişmeye mi çalışıyosun demediler mi sana

sende durumlar nasıl. vicdansız kayganan napıyor

ayyy aman bilmiyorum en son incime whatstan anlatmıştım olaylar koptu ana oğul arasında ondan sonra dün bi aradı sordu etti öyle işte

Hııııımmmm. Orası da varr....

Ama yinede aklınızda başka bi şehire gitme düşüncesi var. bak bu güzel.

kv. yinede ayağını denk alsın. istediği kadar iyi olsun adı üstünde kv.

var canım var bunada şükür ömür billah cizrede yaşanmaz yaaaa:26::26:

doğru diyosun
neyse. ben toparlanıyım artık.
................
.............
hadi kızlar öptüm hepinizi.
görüşmek üzereeeee
iyi bakın kendize...
İyi tatiller

Yine bekleriz

neyse boşver. canını sıkmayalım şimdi.

güzel şeylerden bahsedelim

katılıyorum yavrucum çünküüüüü ben hiçbi zaman suçlar gibi konuşmam kv mi acılarınnn çocuuuummm modundayım tabi çoğu şeye de şahit olduğu için eşim hak veriyo bana. çok doğrucu davut bak diyorum ben haksızsam bile bana taraf olmalısın yok diyo benim kişiliğime ters objektif bakarım haaa seni de ezdirmem o ayrı. ee allah razı olsun ben memnunum kocamdan darısı seninkine inşallah

hele bi eli ayağı , vücudu belirginleşsin ben seni o zaman düşünemiyorummmm

dimii yaaa artık bi sonraki randevum 1 ay sonra dün yeni açılan bi avm var tahlil sonucumu beklerken oraya geçtik öyle minnak öyle cici şeyler var kii her şeyden alasım var ama cinsiyet bilmediğim için frenledim kendimii kız kıyafetleri çok şeker yaaa hayal ediyorum heralde giydirir oyuncak bebek gibi sever dururum

Senin içinden kız geçiyor dimi

kız bi başka oluyor ya. bizimkine de erkek diyomuş herkes. bi Allahın kuluda kız dememiş. Ama bencede erkek ablmın ki. :26: ama içimden geçen kız

hepinizinki kız olsun . kızlar ordusu

benim ailemde de öyledir aslında ama eşimin ailesi ister cümbür cemaat gezelim ayda yılda bi tamam da öyle her hafta sonumu onlarla geçiremem valla.

amin canım sağol inşAllah ama benimki doğrucu davut değil mübarek anacı davut
amaaannn neyseee....
:18: şşşştttt dilini ısır.

nolur nolmazzzzzzz
hee ısırayım dimii:18::18:

İyi tatiller

Yine bekleriz

neyse boşver. canını sıkmayalım şimdi.

güzel şeylerden bahsedelim
bence de kv lerle canımızı sıkmayalım zaten hava harika yarın inşallah böyle olursa eşimle program yaptık kendimize dışarda yapıcaz kahvaltıyı sonra alışveriş yapıcaz ciciler alcaz kendimize bahar geldi
evet benim içimden kız geçiyo valla belki kız istiyorum yaa erkek de olsa önemli değil ama ne biliyim belki yeğenlerimi görüyorum kız lokum gibi maşallah özeniyorum ama eşime kalsa erkek babama kalsa erkek ablamlar yine erkek diyo bilmiyorum yaa hayırlısı eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah biz de iyi ana baba oluruz. dün eşim bile ağladı pıt pıtları duyunca

bende kız istiyorum ilk çocuğumuu yaaa
benim ablam olmadı çocuklarımın ablası olsunn
benimkide ablam olsaydı yaaa diye söyleniyordu
e abin var diyorum ama abla başka diyor
ikimizde abla hasretliği çektik bizim çocuklarımız çekmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…