Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

nekadar doğru bilmiyorum da aşermeye başlayınca hani ekşi tatlı muhabbeti varmış ya
annem beni ekşi yerken bayılacakmış yani okadar bir oturuşta bi kavanoz salatalık turşusu fln bitiriyomuş
can eriklerin haddi hesabı yoktu diyor
sende aşermeye başlayınca belli olurda artık bunlar geride kaldı teknoloji okadar ilerledi
aşermeye başlamadan cinsiyeti öğrenirsiniz

yarın bizde alışverişe gidicez

erkekler erkek istiyor

sağlıklı olsunda diyoruz tamam ama insanın içinden illlaki geçiyor işte napalım :78::82:

Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin piskocum o zaman

ayyy piskoooooo:18::18: nerden erik dedin şimdi aklıma düşürdün valla olsa ne biçim yerdim

ben de şöyle bi şey duydum hamile kadın güzelleşiyosa erkek çirkinleşiyosa kız doğururmuş kız güzelliğini alırmış annenin

bende şöyle bişi biliyorum

ye ekşiyi çıkar ayşe'yi

ye tatlıyı çıkar hakkı'yı

yarın bizde alışverişe gidicez

erkekler erkek istiyor

sağlıklı olsunda diyoruz tamam ama insanın içinden illlaki geçiyor işte napalım :78::82:

oyyy yeni cicilerle yeni haftaya başlıcaz desene boncuğum

aynen canım bence de erkek olursa ilk abilik yaparmış kardeşlerine dedim benim kardeşimle 3 yaş var aramızda ama bana abilik hasreti çektirmedi maşallah

tü dilimi eşek arsı soksaydı
miden bulanıyo canım çekmez diye düşünemedim ben yaa diyiverdim hemen..

bu arada o dediğin pek olmuyor tatlım yada benim bildiklerim istisna
arkadaşım iki ay önce dogum yaptı bebek güzelliğine güzellik kattı yanakları al al oldu yüzü tombul tombul oldu ama kız doğurdu..
türkiyede bi akrabamızda yüzü yanakları yüne şişmişti ama göz altları biraz koyulaşmıştı sanki o da erkek doğurdu...
çirkin demeye dili varmaz insanın valla hiç bir hamile hatun çirkin olamaz

Son düzenleme:
poooff patron geldi yaaaaaa
sen git bi dolan bak bakıyım ben dışarda mıyım de patronaa

ayy ilaç alıyorum kız şimdi bulantım yok çok şükür ama yine de bi şey yediğim yok sabah kahvaltısından beri:26: kız kardeşim geldi dün sabah bana kahvaltı hazırlamış odam da uyuyodum ben bi geldi uyandırıyo beni sevinç naraları atıyo başardım başardımm diye meğer yumurta haşlamış kayısı kıvamını tutturmuş ilk defa yumurta haşlıyomuş o en küçüğümüz diye hep en beceriksizimiz olarak kaldı bilmez öyle yemek yapmak falan. dedi zaten omlete girişmek istemedim yapamam diye

neyse bi yerimi kaşımıcam bizde de derler canı bi şey çekip yemezse hamile kadın bi yerini kaşırsa bebeğin orasında ondan çıkarmış ne derece bilmiyorum test edebilirim aslında görünmeyen yerlerine

ayy piskocum merak ediyoruz ama az kaldı şurda 1.5 aya öğrenirim gibi geliyo bana

poponu kaşıyıverr
yapma yapmaaa sonra vicdan azabından geberirim o erik benim yüzümden çıktı orda diye
çocuğun egosunu yerlebir ederim piskKo teyze niye kıydın bana diye dikiliverir karşıma

poponu kaşıyıverr
yapma yapmaaa sonra vicdan azabından geberirim o erik benim yüzümden çıktı orda diye
çocuğun egosunu yerlebir ederim piskKo teyze niye kıydın bana diye dikiliverir karşıma

poposunu kim görcek kız bi şeycik olmaz ayy şaka bi yana zor bi şey o doğum lekesi kimisinin yüzünde falan oluyor rabbim yardım etsin. benim yeğenimin elinde var bi tane ebru akel inki gibi ama o kötü durmuyor allahtan yüzünde değil:26:

olsun canım evlenmicek mi bu çocuk yok valla kaşıma sen bitarafını gelip ellerini bağlamim şimdi..
evet canım yaa kötü oluyor benimkinin abisinin yüzünde var baya büyük rengide birazcık kırmızımsı :26::26: ama Allah öyle güzel yakıştırmış ki ..
Allah çocuklarına vermesin yinede inşAllah

kaşıma dedikçe kaşınıyorum kız neyse yaa rabbime emanet minik kuzum

amin canım benim yaa kimseye vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…