Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

özledimmmmmmmmmmmmm
 
Günaydın kızlarrrr.

2 gündür eğitimdeydim. O yüzden hiç uğrayamadım. Ama siz de uğramamışsınızzzz
 
Tospik hamilemisin sen dee cok sevindimmmm herseyi okuyamadim ama ne var ne yok kac haftalik oldu

Evet canim ben de hamileyim 2. Ayim bitecek bu haftacnim sen kac haftalik oldun hic ugramiyosun cinsiyeti ogrendin mi?
Hamislik nasil gidiyo ben bi hafta oncesine kadar bi sey yiyemiyordum ama annemler geldi hafta basinda masallahim var goturuyorum Ne bulursam
 
Kizlar gelmeme sebebim malum annem ve ablamlar oyyy kucuk yegenim o kadar tatli ki gidince cok uzulecem yaa cok gulec masallah beni ablama benzetiyo galiba kucagimdan inmiyo ya da annislige alistiriyo beni yavrum
 
Kizlarrr cok uzgunum annemleri yolcu ettim ev
O kadar boş ki şuan da ağlayip duruyorum odalarda dolaninca
Ayriliklara hiç alişabilecek gibi değilim
 
canııım, nasılsıın:26:

nasıl geçti ailenle günleriin

çok güzeldi canım nasıl geçti hiç anlamadım onlar gelmeden önce resmen ölü gibiydim ne yemek yiyodum ne de bi şey yapıyodum hep yatıyodum. annemler ablamlar geldi can geldi bana iştahımda açıldı neşemde yerine geldi yeğenlerimle. şimdi kaldım yine yalnız başıma uykuya verdim kendimi yine bütün gün yalnızım yaa bi şey yiyesim gelmiyo döndüm eski halime. bebişime diyorum büyü bi an önce annecim gel yanıma.

eşim de beni böyle görünce çok üzülüyo tabiki bu benim seçimimdi onun aşkı beni buralara getirdi pişman mıyım? asla, iyi ki onunla evliyim ama işte benim ömrüm böyle geçicek bi yanım hep bi tarafı özleyecek. bi hafta annemlerin yanına gittiğimde de eşimden ayrı kalıcam diye günler öncesinden ağlamaya başladım.

çok zor, birilerine hasret yaşamak gerçekten çok zor annemleri uğurladıktan sonra eşim beni eve bıraktı eve girdim öyle boş ki ses arıyorum ama yok. hele küçük yeğenimden ayrılmak o kadar zordu ki anlatamam evladım olsa daha çok sevebilir miyim diye düşünüyorum. sevsem ne büyük sevgiymiş evlat sevgisi derim.
 
Son düzenleme:

oyy kıyamamm ama ağlayıp eşinide,bebişinide üzmeee.
insan nelere alışmıyor zamanla..

seninde kaderin böyleymiş canım.
 
oyy kıyamamm ama ağlayıp eşinide,bebişinide üzmeee.
insan nelere alışmıyor zamanla..

seninde kaderin böyleymiş canım.

inşallah alışırım yoksa her defasında resmen yıkılıyorum. dün eşimle dönerken dedim ki keşke gamsız bi insan olsaydım belki o zaman bu kadar üzülmezdim. ama dediğin gibi bu benim kaderim bu benim sınanma şeklim.

neyse sen de ne var ne yok? kızlar yine yok
 

iyi bende aynı.

kızlar hiç gelmiyolar.. unutulduk..
 
Selam kizlar bayadir ugrayamadim topige, nasilsiniz ?

Istahsiztospaa üzülme, sen üzülürsen bebisinde üzülür, Esini ve bebegini düsün kendini birakma :).
Insallah annenlere en kisa zamanda tekrar kavusursun . Aranizda ki mesafe cok mu canim?
 
bende özlüyorum ama yapcak bişey yok

lunna ve inci hergün gelirdi oysa ki...

dimi zaten anlamadığım onlar sonuçta ikisi de pc başı iş yapıyolar illa ki girip bakarlardı neyse arada bi analım da kulakları çınlasın gelirler belki
çeyiz durumları nasıl bakıyım?

ayyy pazar günü avm ye gittik bernardonun mağazasına girdik eşimle baktık biraz bayıldım yaaa tekrar çeyiz yapasım geldi
 

hoş geldin canım. haklısın aslında ben üzüldükçe bebişim de hissediyordur:26: aslında mesefa olarak baya uzak ama çok şükür ki uçak var 1.5 saate kavuşuyoruz. allah razı olsun onlardan da ayda bir iki ayda bir gelmeye çalşıyolar. ama ben aileme de çok düşkün bi insanım o yüzden alışamadan henüz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…