dimi zaten anlamadığım onlar sonuçta ikisi de pc başı iş yapıyolar illa ki girip bakarlardıneyse arada bi analım da kulakları çınlasın gelirler belki
çeyiz durumları nasıl bakıyım?
ayyy pazar günü avm ye gittik bernardonun mağazasına girdik eşimle baktık biraz bayıldım yaaa tekrar çeyiz yapasım geldi
hoş geldin canım. haklısın aslında ben üzüldükçe bebişim de hissediyordur:26: aslında mesefa olarak baya uzak ama çok şükür ki uçak var 1.5 saate kavuşuyoruz. allah razı olsun onlardan da ayda bir iki ayda bir gelmeye çalşıyolar. ama ben aileme de çok düşkün bi insanım o yüzden alışamadan henüz.
son zamanlarda aldıklarımı çeyiz topiğime ekledim canım
sen bebe kıyafeti satan yerlere gir artık
oralarada girdim kiii hatta dayanamıyorum artık cinsiyeti belli olsun başlıcam alışverişe nisan 21 inde dr gidicem ama 11. haftama girmiş olucam inş söyler o zaman cinsiyetinetten belirtilerime göre cinsiyet tahminlerine bakıyorum merak işteee
Canim kolay degil biliyorum, Allah sana dayanma gücü versin insallah. Kendini birakma, bebegin hissediyor üzüldügünü sonra o da üzülür, Esim de üzülüyor demissin, sen üzülmeki, kimse üzülmesin. Ailende gidip geliyormus, ne güzel :). Sonradan sende gidip gelirsin. Birseylerle oyalanmaya calis, bebeginle disarida yürüyüs ya da alisverin yapin, arkadaslarinla bulusup birseyler yapabilirsin, hamileliginin tadini cikar.
Canim kolay degil biliyorum, Allah sana dayanma gücü versin insallah. Kendini birakma, bebegin hissediyor üzüldügünü sonra o da üzülür, Esim de üzülüyor demissin, sen üzülmeki, kimse üzülmesin. Ailende gidip geliyormus, ne güzel :). Sonradan sende gidip gelirsin. Birseylerle oyalanmaya calis, bebeginle disarida yürüyüs ya da alisverin yapin, arkadaslarinla bulusup birseyler yapabilirsin, hamileliginin tadini cikar.
ablam 11.haftasında.
haftaya renkli ult.gircek. belli olur inş
çin takv.mi ne varmış,ne çıktı sana
hoşgeldin canım.
sende yoktun bayadır
sıkıntımda bu aslında canım bilmediğim bi şehire gelin geldim ya bi arkadaşım falan yok. apartmandakiler de hep yaşlı teyzeler kv desen pek iyi değiliz. bi kız kardeşim var burda okuyo o da anca hafta sonları gelebiliyo okul sınavlar falan yoğun geçiyo. aslında yalnızlığa alıştım derken ailemle görüşüyoruz onlara alışıyorum bu sefer gittiklerinde tekrar yalnızlığa alışmam zaman alıyor.
ablamada erkek diyobaktım çin takvimine erkek diyo ama ben kız hissediyorum bana ne ona inanmıyorumeşim de erkek hissediyo yaa çin takvimi ona destek çıkınca ben sana demiştim diyor
yaa ablam da bana diyo ben 2.5 aylık hamileyken cinsiyeti söyledi bana dr. arkadaşım 13. haftasında 3 ayı geçti daha söylememiş dr. inşallah ablan renklide öğrenirse ben de direk renkliye gidicem
hosbuldum canim :). Evet bi türlü ugrayamadim topige ama bugünden itibaren burdayim. Seninde ismin degismis :). Bende degistirmek istiyorum cok uzun, nasil degistirdin :44:?
Nasilsin?
Anliyorm canim, kolay degil bilmedigin bir yerde yasamak. Ailenin oturdugu sehire tasinmaniz mümkün mü? Sen yinede ne olursa olsun kendini birakma. Hepimiz ayni sehirlerde olsak arkadaslik ederdim sana :)
hosbuldum canim :). Evet bi türlü ugrayamadim topige ama bugünden itibaren burdayim. Seninde ismin degismis :). Bende degistirmek istiyorum cok uzun, nasil degistirdin :44:?
Nasilsin?
ablamada erkek diyobencede erkekk
tamam bn sana haber veririm
canım bu bnm ilk nickimsitede sorun oldu eylül ayına geri döndü.bende bronz a geri dönmek istemedim.
yok canım öyle bi şansımız maalesef eşimin işi düzeni evimiz hep istanbulda. ama babam diyo bazen biz taşınırız belki artık içimi rahatlatmak için mi yoksa ciddi mi bilemiyorum. keşke ama burdan bile güzel arkadaşlıklar edindim ben inşallah seninle de öyle oluruz
ablamada erkek diyobencede erkekk
tamam bn sana haber veririm
canım bu bnm ilk nickimsitede sorun oldu eylül ayına geri döndü.bende bronz a geri dönmek istemedim.
Canim sen hic üzlme, bi bakimissin ailen gelivermis istanbula. Oluruz insallah canim, eminim
inşallah canımsen nasılsın çalışıyodun dimi?
Cok sükür iyiyim canim. Evet özel bir klinikten calisiyorum, doktor asistanligi/ hemsirelik yapiyorum, 23 yasindayim, bende yeni evliyim, yurt disinda yasiyorum ve memleketimi cok özlüyorum
oyy ben burda yakınırken sen de aynı durumu yaşıyomuşsun:26: allah kavuştursun seni de canım. neyseki bi meşgalen var iş ev derken zamanın dolu dolu geçiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?