Adım mı geçmiş benim burdaaaaa
İş güç kuzum giremedim nasılsın iyimisin sende gözükmüyodun en sonCanim hosegledinnerelerdesin sen bayadir yoksun
ayy benim hiç memleket özlemim yok sırf sevdiklerimi özlüyorumYok canim benim, ben dogma büyüme almanyadayim, ailemde yanimda cok sükür, ben sadece Türkiyeye hasret kaliyorum ona yaniyorum. Senede bi defa anca gidip gelebiliyorum, bütün akrabalar da hep Türkiyedeler.
İş güç kuzum giremedim nasılsın iyimisin sende gözükmüyodun en son
ayy benim hiç memleket özlemim yok sırf sevdiklerimi özlüyorum
geçmez minerelerdesin bakıyımmm ? demek ki kulaklarınızı çınlatmak işe yarıyomuş
Evet tatlim bende bayadir ugramiyordum, bundan sonra hergün burdayim insallah. Iyiyim canim, is güc bende kosturuyorum öyle. Dügün tarihin belli oldu mu?
Çınlatın tabi hissedip anında geliyorumYeğenim nasıl benim
ayy benim hiç memleket özlemim yok sırf sevdiklerimi özlüyorum
geçmez minerelerdesin bakıyımmm ? demek ki kulaklarınızı çınlatmak işe yarıyomuş
Yok tatlm olmadı öyle bekliyoruz boş boş
Yerimm ben onu biz şimdiden kız erkek isimleri düşünmeye başlayalımiyi maşallah şimdilik teyzesi 3 hafta sonra dr randevumuz var inş cinsiyet söyler artık çatlıyorum çünkü
Olsun canim, hayirlisiyla en kisa zamanda olur insallah
inanma onlara be. saçma sapan şeyler. kız olcak bak göronda tutarsa ayyyy çin takvimine inanıcam galiba:18::18: hayırlısı yaa bi de diyolar ki küçük çocuklara sorun onlar genelde doğru hissedermiş ben de 4 yaşındaki yeğenime sordum kızım mı olsun oğlum mu kızın olsun diyoiçimi rahatlatıyorum onunla
ne demek canım sende sağolSagol canim benim
Yerimm ben onu biz şimdiden kız erkek isimleri düşünmeye başlayalım
Amin kuzum. Senin evlilik nasıl gidiyo bebiş yok mu daha
Birileri bana trip mi atarmışşşş ama ben senin boncuk gözlerinden öper yanaklarından ısırırıminanma onlara be. saçma sapan şeyler. kız olcak bak gör
kızlar çocukları kız, erkeklerde erkek ister
geçen gün bi video izledim. bi çocuğun iki kız kardeşi var. annesi hamile. pasta keserken cinsiyetini açıklıyolar. oğlan başlıyo ağlamaya yine kız kardeşi olcak diye
ne demek canım sende sağol
A-aaaaaa şoşırdımmmm , sen gelir miydiiiiiiiiinn
Çok doğru düşünüyosunuz kuzum. Sizin için en doğru en hayırlı zmnda olur inşallah. Ama çokta ertelemeyin hııCok sükür canim iyi gidiyor, hersey yolunda:
Bebis yok kuzum, cok istiyoruz aslinda ama zamani var daha, hayallerimizi gerceklestirip herseyi yerine oturtturalim istiyoruz, sonrada Rabbim hayirlisiyla bizede bi bebis nasip eder insallah. Allah istegen herkese nasip etsin
Birileri bana trip mi atarmışşşş ama ben senin boncuk gözlerinden öper yanaklarından ısırırım
Çok doğru düşünüyosunuz kuzum. Sizin için en doğru en hayırlı zmnda olur inşallah. Ama çokta ertelemeyin hıı
Birileri bana trip mi atarmışşşş ama ben senin boncuk gözlerinden öper yanaklarından ısırırım
Çok doğru düşünüyosunuz kuzum. Sizin için en doğru en hayırlı zmnda olur inşallah. Ama çokta ertelemeyin hıı
peki haksız mıyım?biz yetiiiiiiiimmmmmmm, biz öksüüüüüzzzz kaldık
bn sizin için tekrar boncuk oldum belki esksi gibi gelirsiniz diye
nasılsın şekerparem, özlettin kendini? ne var ne yok
Daha sık uğramaya çalışıcam bebeğim merak etme sen
Ehh iç güveysinden halliceyim sen nasılsın güzelim
Ben iyiyim ama belliki sende bişiler olmuş. :44:
Anlatmak ister misin?
Bugün keyifsizim biraz kuzum öyle onemli bişey yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?