şaka gibi.
e düğün tarihinide koyun daa.
yeter bu kadar beklediğiniz.
seninki okuyo ya hani, bi yerlerde çalışıyo mu peki?
Yok tatlm çalışmıyo. Zaten bu ara çalışma durumu yok. Vizeleri sınvları çok sıkı tutması lazım bi yandan bu askerlik sınavlarına giriyo çalışıyo bi yandan tez hazırlıyo. Zaten okul bitsin hemen askere. Sonrada asgari ücret fln bi iş bulsun evlenelim yani. Yaşlanıcam yoksa
Kaç yıldır okuyo bu allaasen.
bu sene de olmazsa gitsin artık askere . askerliğini 5 ay yapcak dimi.
neyse ki 15 ay değil. zaten nişanlısın 6-7 aydır bide 15 ay askerlik. e bide iş muhabbeti bilmem nesi.
ay fenalık geldi :111:
Arka arkaya yazma kızım hepsini fena oluyorum
4 yıllık okuyo 1 sene kazanamamış falan filan işte
Ömrüm çürüdü talebe yolu beklerken
Sende onunla beraber devam etseydin 4 yıllıktan mezundun
gerçi bilmiyorum sen 2 yıllık mı okumuştun.
bu arada gerçekler hakikaten acıymış acıtırmış
ahahahahh piis sen benden intikam mı aldın şimdi
Ben okumadım kuzum uzak diye babam kazandığım yere göndermemişti sonra açıktan okuyodum ama bu sene kayıt yenilemedim o da çalışırken çok zor geliyoEvlenince devam edicem büyük ihtimalle
Evet aynen öyle bebğeim. Zaten tüm gün kafan kazan gibi oluyo bi de işin yoksa eve gel ders çalış. Hiç olmuyoahahahah, öyle mi oldu
dışardan okumak bana cok zor geldi acıkcası. kendi başıma ders çalışmadım, canım istemedi. çalışmaya çalışırken başka şeyler düşünüp zaman kaybettim vs. sonuç 6 dersten sadece 1 ini verebildim. bi daha acık öğ. tövbe ettim
okumayı gectim hadi bide anasının gözü gibi harç parası var. gider çeyizlik bişey alırım ya banane
Sen evlenince okuyabilrsin bencede. çalışmakda istemiyodun bildiğim kadarıyla. belki kpss kursuna gidersin?
Evet aynen öyle bebğeim. Zaten tüm gün kafan kazan gibi oluyo bi de işin yoksa eve gel ders çalış. Hiç olmuyo
Ne çalışasım ne okuyasım var benim
Senin çeyiz hevesin bitmedi mi daha benim hevesin yerinde yeller esiyo
Evet aynen öyle bebğeim. Zaten tüm gün kafan kazan gibi oluyo bi de işin yoksa eve gel ders çalış. Hiç olmuyo
Ne çalışasım ne okuyasım var benim
Senin çeyiz hevesin bitmedi mi daha benim hevesin yerinde yeller esiyo
yemek işi halloldu kv çağırdıyırttım bugün de ohhh
Bu kv arada bir işe yarıyo galibayemek işi halloldu kv çağırdıyırttım bugün de ohhh
Alacağım yokta ihtiyacım olmasada hep bakınırdım şimdi hiç bişey alasım yok. Yine ufak tefek eksikler çıkar tabi onlarıda düğüne yakın alırımben eve gidince totoyu devirip yatmaya bayılıyorum
yok bitmedi valla. hala gözüm iki tarafta bişiler bakıyorum
senin alacağın var mı ki daha? evin her yerini doldurmuşsun
ahahaha ben evde olduğum halde çalışmıyorum bi dersten kaldım böldüler iki ders yaptılar bi de ortalamayla geçtiğim dersi eklemişler etti 3 lanetlikler sınavlar sanırım haftaya ama ben hiç çalışmadımm
Bu kv arada bir işe yarıyo galiba
Alacağım yokta ihtiyacım olmasada hep bakınırdım şimdi hiç bişey alasım yok. Yine ufak tefek eksikler çıkar tabi onlarıda düğüne yakın alırım
Aslında çalışıp bu sene versen iyi olurdu seneye kalırsa çocukla hiç olmaz o iş
haklısın.
neyse ben kaçıyorum yavaştan.
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
dimi işi nekv. yapsın sen ye. ohh. yarasın miniş bebişe
Bu kv arada bir işe yarıyo galiba
Alacağım yokta ihtiyacım olmasada hep bakınırdım şimdi hiç bişey alasım yok. Yine ufak tefek eksikler çıkar tabi onlarıda düğüne yakın alırım
Aslında çalışıp bu sene versen iyi olurdu seneye kalırsa çocukla hiç olmaz o iş
güle güle canım görüşürüz inşallahhaklısın.
neyse ben kaçıyorum yavaştan.
yarın görüşürüz kendinize iyi bakın
ikinci ay bitti 3. ayımıza ayak bastık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?