Sevdiceğğiiiimmm şuanda bulaşık makinemizi alıyorrr :119:
oyyyhayırlı olsun nazarım rabbim heyecanınızı daim etsin aşkınızı evlilikle taçlandırsın
Sevinir tabi sevinmez mi bebeğinin canı bişey çektisöyledim bileyavrum benim nasıl sevindi
Sevdiceğğiiiimmm şuanda bulaşık makinemizi alıyorrr :119:
Sevinir tabi sevinmez mi bebeğinin canı bişey çekti
Karşılıklı çeyiz işine fena giriştiniz boncuğumHayırlı olsun sevdiceğinle romantik yemek sonrası bulaşıklarınızı yıkamak nasip olsun inşallah
Kaçırmışım heralde farketmedim güzelim:26:
Bende iyiyim çalışıyo gibi görünmeye çalışıyorumÇoook acıktım yemek söyledim gelsinde doyurayım karnımı
Senin vizelerin daha başlamadı mı bakayım hep burdasın
Teşekkür ederiiiiz temennimiz hep şamata kahkaha mutluluk
ne güzel bi temenniii
Teşekkür ederim canımın içi.
hayırlısı olsunn güle güle kullanın inşallah
Günaydın, herkese iyi bir hafta diliyorum
Günaydin kizlar, hayirli güzel bir hafta diliyorum bende herkese
günaydınnnn hanımlarrrr haftasonu nasıldı bakalım gelin de biraz laflayalım
hoşgeldin canım.
valla biz aşkitle deli gibi gezdik
sen neler yaptın
gezin tabi kuzum çeyizlikler bir bir tamamlanırken maşallah keyfini sürmek lazım
biz de dün güne çok erken başladık eşimin sınavı vardı yds inşallah yüksek lisansa başlarsa kafam rahat edicek askerlik durumları var yaa tam doğumdan iki ay sonra haydiii askere demesinler lütfenneyse düşünmüyorum düşünmicem şimdiden.
sınava marmara ünv. de girdi şansada çalıkuşunun çekimleri vardı ahh o fahriyee çok güzel kadınmış daaa:26: kıskandım burakla faytona binmişlerdieşime diyorum bak burak beni kesiyo dayak yicektim az daha hilmicem de ordaydı artisttt
ondan sonracığıma biraz gezdik eve alışveriş yaptık sonra eve geldik beraber temizlik yaptık sonra gece boyu film keyfi
sonunda iki haneli haftaları girdimbebişim 10 haftalık oldu
dimi
askerliğini 5 ay yapması için elinden ne geliyosa yapsın, sadece sen değil,bide bebeği olacak ..
inş.olur çok dua et
şansa baakfahriyeyide burağıda çok beğeniyorum
yeriz senin minnağı.
günaydınnnn hanımlarrrr haftasonu nasıldı bakalım gelin de biraz laflayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?