Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

oyyy hayırlı olsun nazarım rabbim heyecanınızı daim etsin aşkınızı evlilikle taçlandırsın

Amiin canım ya inşallah. şaka gibi.. resmen beyaz eşyamızı bir bir alıyo. inanamıyorum bn nişan arefesinde bile leyla leya gezerim Allah bilir.

çok uzun zamandır berabersin ve artık ciddi bi adım atıyosun. bana hep hayalmiş gibi geliyodu. sanırım gün geçtikçe o güne dahada yaklaşıyoruz :103:

ne güzel bi temenniii

Teşekkür ederim canımın içi.

16 sında varr :) pazzarteside var ama çalıştım ben :) ne söyledin bakayım banada bir porsiyon söyle

hoşgeldin canım.

valla biz aşkitle deli gibi gezdik

sen neler yaptın

gezin tabi kuzum çeyizlikler bir bir tamamlanırken maşallah keyfini sürmek lazım

biz de dün güne çok erken başladık eşimin sınavı vardı yds inşallah yüksek lisansa başlarsa kafam rahat edicek askerlik durumları var yaa tam doğumdan iki ay sonra haydiii askere demesinler lütfen neyse düşünmüyorum düşünmicem şimdiden.

sınava marmara ünv. de girdi şansada çalıkuşunun çekimleri vardı ahh o fahriyee çok güzel kadınmış daaa:26: kıskandım burakla faytona binmişlerdi eşime diyorum bak burak beni kesiyo dayak yicektim az daha hilmicem de ordaydı artisttt

ondan sonracığıma biraz gezdik eve alışveriş yaptık sonra eve geldik beraber temizlik yaptık sonra gece boyu film keyfi

dimi

askerliğini 5 ay yapması için elinden ne geliyosa yapsın, sadece sen değil,bide bebeği olacak ..

inş.olur çok dua et

şansa baak fahriyeyide burağıda çok beğeniyorum

dimi

askerliğini 5 ay yapması için elinden ne geliyosa yapsın, sadece sen değil,bide bebeği olacak ..

inş.olur çok dua et

şansa baak fahriyeyide burağıda çok beğeniyorum

muhtemelen kısa dönem gider lisans mezunu diye ama şimdi zamanı değil el kadar bebekle ne yaparım yaparım hani şöyle 2-3 yaşında olur dillenmiş olur derdini anlamak daha kolay ne biliyim zor gerçekten evlendikten sonra askerlik daha beter bi şey ama mecbur herkes gibi o da gidecek.

dimi sınavdan çıkmasını beklerken bana eğlence çıktı işte

günaydınnnn hanımlarrrr haftasonu nasıldı bakalım gelin de biraz laflayalım

Dün haric hafta sonum cok güzel gecti tatlim. Cuma günü annemle birlikteydim, cumarteside ablamin yanina gittik hersey süperdi. Dün de rahatsizlandim, migdem baya kötüydü, ortalikta salgin var . Ama bugün cok sükür daha iyiyim.
Gözün aydin canim 10. Haftaya girmissin sende, bebisini hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…