Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ablan bu hafta gidiyodu dr dimi? ayy çok heyecanlı yaa benim daha iki haftam var ben de 12. haftama girmiş olcam inş cinsiyet söyler:18:

evet bu hafta gidicekti bakalım.

Seninki her halukarda 5 ay gidicekti zaten dimi . şanlısın o konuda.

geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki bugün daha iyiymişsin. ben de iki gündür sabahları hapşır hapşır bi hal oldum gün içinde bi şey yok uyanınca art arda 4-5 defa hapşırıyorum anlamadım

amin canım inşallah

akıllı kocam yedek subaylığı işaretlemiş o yüzden biraz korkuyorum aslında ama inşallah kısa dönem gider yaa

ablandan mutlaka haberdar et beni yavrum

Korkma korkma. aslanlar gibi 5 ay yapıp yanınıza dönecek

Ayıp ettin, hemen buraya yazıcam canım burda olmazsamda *whatsapp

Cok sagol canim benim.
Tatlim alerjin felan olmasin, belki ondan bu kadar hapsiriyor olabilirsin:44:

Korkma korkma. aslanlar gibi 5 ay yapıp yanınıza dönecek

Ayıp ettin, hemen buraya yazıcam canım burda olmazsamda *whatsapp

inşallah canım tek dileğim o bakalım hayırlısı inşallah ben de asker yolu beklicem kaçış yok

süper olur canımcım eğer erkekse kesin söyler bence tabi pozisyonu uygunsa bugün külüpten bi arkadaşım dr gitmiş 12 haftasında erkek demiş

kendinii göstermiş demek miniş

bende sabırsızlanıyorum, yeğenim kız mı erkek mi diye erkekse Aliş diye sevmeye başlıcam çünkü

kendinii göstermiş demek miniş

bende sabırsızlanıyorum, yeğenim kız mı erkek mi diye erkekse Aliş diye sevmeye başlıcam çünkü

inşallah öğrenir bana da umut olur ben sanki gidince öğrenicekmişim gibi geliyo bana yavrum anasından saklamıcak dimi ben şimdi kız gibi sevmek istiyorum ama saygısızlık etmemek için henüz annecim diye seviyorum ama eşim ister istemez ağzından oğlum diye kaçırıyo allah söyletiyomuş

ayyy gece öldürdü beni gülmekten uyuduk saat 3 buçuk uyandı bende uyandım aşkım erkekler de aşerir mi dedi gece gece canı bi şey çekmiş ama bi türlü söylemedi şimdi canım çeker diye

ablama mesaj attım. 2 hafta sonra dedi gidicem doktora dedi :44:

ay biriniz oğlan istiyo biriniz kız bakalım ne olcak.

gecenin bi vakti canı ne cekti acaba yuhhh

ablama mesaj attım. 2 hafta sonra dedi gidicem doktora dedi :44:

ay biriniz oğlan istiyo biriniz kız bakalım ne olcak.

gecenin bi vakti canı ne cekti acaba yuhhh

anammmm bende iki hafta sonra gidicem ona kesin söylenir de bana bilemiyorum ayyy new çektik beaa

sağlıklı olsun da her türlü gideri var yavrumuzun ama bu merak hele bende :18: sabırsız mıyım ne hemen 38. haftaya gelmek istiyorum sonra iki haftayı beklerim diyorum

söylemiyo o söylemiyince benim de aklıma binbir türlü şey geldi daha beter yani sabah dedim iyiki ben hamileyim yoksa süründürürdün beni canım onu çekti canım bunu çekti diyee

erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi valla hastaolunca bile mızmızlar

38.hafta mı canım sen ne kullanıyosun ya

hülyaa ablaaa nerelerdesin daha yeni kulağını çınlatmıştım, nasılsın?

aaa hülya abla mı gelmiş, hani nerdeeeee

erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi valla hastaolunca bile mızmızlar

38.hafta mı canım sen ne kullanıyosun ya

aaa hülya abla mı gelmiş, hani nerdeeeee

aynen babamdan biliyorum kafa yapan güzel şeyler yavrum heyecanlı bıdık modundayımmmm

ayy şimdi aşağda duruyodu gördüm ben yazdım gitmiş:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…