muhtemelen kısa dönem gider lisans mezunu diye ama şimdi zamanı değil el kadar bebekle ne yaparım yaparım hani şöyle 2-3 yaşında olur dillenmiş olur derdini anlamak daha kolay ne biliyim zor gerçekten evlendikten sonra askerlik daha beter bi şey ama mecbur herkes gibi o da gidecek.
dimi sınavdan çıkmasını beklerken bana eğlence çıktı işte
ablan bu hafta gidiyodu dr dimi? ayy çok heyecanlı yaa benim daha iki haftam var ben de 12. haftama girmiş olcam inş cinsiyet söyler:18:
Dün haric hafta sonum cok güzel gecti tatlim. Cuma günü annemle birlikteydim, cumarteside ablamin yanina gittik hersey süperdi. Dün de rahatsizlandim, migdem baya kötüydü, ortalikta salgin var. Ama bugün cok sükür daha iyiyim.
Gözün aydin canim 10. Haftaya girmissin sende, bebisini hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin insallah.
evet bu hafta gidicekti bakalım.
Seninki her halukarda 5 ay gidicekti zaten dimi . şanlısın o konuda.
akıllı kocam yedek subaylığı işaretlemiş o yüzden biraz korkuyorum aslında ama inşallah kısa dönem gider yaa
ablandan mutlaka haberdar et beni yavrum
geçmiş olsun canım yaa çok şükür ki bugün daha iyiymişsin. ben de iki gündür sabahları hapşır hapşır bi hal oldum gün içinde bi şey yok uyanınca art arda 4-5 defa hapşırıyorum anlamadım
amin canım inşallah
Korkma korkma. aslanlar gibi 5 ay yapıp yanınıza dönecek
Ayıp ettin, hemen buraya yazıcam canım burda olmazsamda *whatsapp
inşallah canım tek dileğim o bakalım hayırlısı inşallah ben de asker yolu beklicem kaçış yok
süper olur canımcımeğer erkekse kesin söyler bence tabi pozisyonu uygunsa bugün külüpten bi arkadaşım dr gitmiş 12 haftasında erkek demiş
slm kızlar ben geldım nasılsınız
hoşgeldinizz iyiyiz siz :)
tşk bende ii siz yenısınız galiba
kendinii göstermiş demek miniş
bende sabırsızlanıyorum, yeğenim kız mı erkek mi diyeerkekse Aliş diye sevmeye başlıcam çünkü
slm kızlar ben geldım nasılsınız
inşallah öğrenir bana da umut olurben sanki gidince öğrenicekmişim gibi geliyo bana yavrum anasından saklamıcak dimi ben şimdi kız gibi sevmek istiyorum ama saygısızlık etmemek için henüz annecim diye seviyorum ama eşim ister istemez ağzından oğlum diye kaçırıyo allah söyletiyomuş
ayyy gece öldürdü beni gülmekten uyuduk saat 3 buçuk uyandı bende uyandım aşkım erkekler de aşerir mi dedigece gece canı bi şey çekmiş ama bi türlü söylemedi şimdi canım çeker diye
ablama mesaj attım. 2 hafta sonra dedi gidicem doktora dedi :44:
ay biriniz oğlan istiyo biriniz kızbakalım ne olcak.
gecenin bi vakti canı ne cekti acaba yuhhh
erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi vallaanammmm bende iki hafta sonra gidicem ona kesin söylenir de banabilemiyorum ayyy new çektik beaa
sağlıklı olsun da her türlü gideri var yavrumuzun ama bu merak hele bende :18: sabırsız mıyım ne hemen 38. haftaya gelmek istiyorum sonra iki haftayı beklerim diyorum
söylemiyo o söylemiyince benim de aklıma binbir türlü şey geldi daha beter yanisabah dedim iyiki ben hamileyim yoksa süründürürdün beni canım onu çekti canım bunu çekti diyee
hülyaa ablaaanerelerdesin daha yeni kulağını çınlatmıştım, nasılsın?
erkeklerin kahrı hiç çekilmezdi vallahastaolunca bile mızmızlar
38.hafta mıcanım sen ne kullanıyosun ya
aaa hülya abla mı gelmiş, hani nerdeeeee
merhaba çıtırlarım
nasılsınız?
Tosbamm bebişmi vaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?