Kazanırsa bireysele yükselcek canım Allahın izniylehayırlısı canım aslında en güzeli memurluk ama benimkinin maalesef memurlukta gözü yok yani meslek itibariyle mimarlığı memurlukla sınırlandırmak hoşuna gitmiyo bi ara karşıda belediyeden teklif aldı maaşı da iyiydi bana göre kabul etmedi ama memurluk sınavına da girsin istiyorum askerlik için en azından.
kazanırsa hangi departmanda çalışacak canım? gişe zor tabi yaa anlatıyodun bi sürü işi yığıyolar yazık.
rica ederim kuzum iyi yapıyosun listen olursa ilerde çeyize başlayınca kolaylık olur sana da ne aldığını bilirsin ne alacağını bilirsin ben liste yapmıştım hatta fiyatlarını da yazmıştım hep yanına ama üşengeçliğim kaç aydır evliyim bi oturup toplamını çıkaramadım
aslında keşke tek başına olabilsem ama masraf çok canım yaa bide koca evin kirasını ben versem olmuyotek başına zor olur cünkü o yüzden merak ettim.
pazar günleri ütü günümdü canım dağ gibi yığılmış oluyoduzaten eşimle aynı şehirde değildik hafta sonu görüşelim ben de çoğu zaman pazar günümü anneme yardım ederek geçiriyodum haftaiçi iş yapmazdım yemeği yer yatardım tv karşısında ya da pc başında canım sevgilimle uykum gelene kadar konuşurduk.
ahhh yaa ne günlerdi be yaaçok hasret kaldık birbirimize çok kısıtlı görüştüğümüz gizli saklı görüştüğümüz zamanlar geliyo aklıma bi gün onunla aynı evi paylaşmak rüya gibiydi benim için
inşallah gösterir yaa yoksa bi hafta daha durur yine dr giderim heralde
bacaklarını mı kapamış acaba canım? bu dr.lar deli ediyo beni bazen 11. haftada erkek bebeğin cinsel organı dışarı pörtlüyomuşaçıksa bacak arası söyle yani pörtlemiş şey kız organı olacak değil yaa. kız arkadaşım 15 hafta oldu daha söylememiş dr ben döverim öyle dr
Kazanırsa bireysele yükselcek canım Allahın izniyle
Aynen aynen fiyatlarını bende yazıyorum yanına
şuana kadar yazdıklarım sadece düdüklü tencere ütü çelik tencere seti ve seramik üçlü tava seti
Ama tabi daha şimdiden almam
aslında keşke tek başına olabilsem ama masraf çok canım yaa bide koca evin kirasını ben versem olmuyo
böyle yine ayrı odalardayız birbirimize zararımız yok bi nevi ama karakterinden pek hoşlanmıyorum
insanların arkasından konuşmayı çok seven birisi kısacası iki yüzlü ama beraber yaşamaya başlayınca anladım da
mecbur katlanıyorum yoksa kira bulmak yeniden eşya taşımak çok zor
canım evin iki odası var ben aynı odada başkasıyla kalamıyorum kızada sen kal başkasıyla diyememiş kirayla kalsa yine iyi.. okul masrafı, yemek masrafı, ihtiyaçalaaarrrrr.
hatta bi kişi daha bulsanız daha rahat olmaz mı sizin için.
öyle bi insanla yaşamak ne kadar zordurhiç bişey paylaşılmaz
canım evin iki odası var ben aynı odada başkasıyla kalamıyorum kızada sen kal başkasıyla diyemem
en basiti çalışamam derslerimi sesszlik olması lazım kimse yanımda olmaması lazım
e kızla aynı odayı paylaşıyorsak çık ben çalışcam da diyemem ki
annemlerdeyken bile kendimi odaya kapatıyorum çalışcam gelmeyin yanıma diyorum
yoksa kira fln bakmam üniversitenin yurtları var..
gerçi benimki izin vermez çünkü burda yurtlar kızlı erkekli
yani aynı odada kızlı erkekli kalınmıyor tabi de yan odada mesela erkekler oturabiliyor
öyle birşey olsa benimki der ben senin kiranı ödicem ama yinede yurda ayak bastırmaz:26:
Kazanırsa bireysele yükselcek canım Allahın izniyle
Aynen aynen fiyatlarını bende yazıyorum yanına
şuana kadar yazdıklarım sadece düdüklü tencere ütü çelik tencere seti ve seramik üçlü tava seti
Ama tabi daha şimdiden almam
aslında keşke tek başına olabilsem ama masraf çok canım yaa bide koca evin kirasını ben versem olmuyo
böyle yine ayrı odalardayız birbirimize zararımız yok bi nevi ama karakterinden pek hoşlanmıyorum
insanların arkasından konuşmayı çok seven birisi kısacası iki yüzlü ama beraber yaşamaya başlayınca anladım da
mecbur katlanıyorum yoksa kira bulmak yeniden eşya taşımak çok zor
ben onu düşünemedim baştanbenim her pazarım sevdicekle geçtiği için doğru dürüst yardım edemiyorum ..
şimdi evlendiniz de bebek bekliyosunuz dimi. düşündükçe şaka gibi geliyo insana
hiç bilmiyorum kapattımı yoksa sırt mı cevirdi
sen olsan ordan cıkıp başka bi doktora giderdin
aynen canımm çoku gitti azı kaldı diye katlanıyorum işte bendeoda sayısını sormadan şaapmışım, pardonhaklısın.
yurt hiç rahat olmaz. en azndan burda bi karaktersiz var yurda gitsen kim bilir ne tür insanlarla karşılaşıcan.
Hisar yazmışım canım çelik tencereleri parasıda iyimiş haa 525 yazmışımmhayırlısı inşallah canım ne diyelimçelik tencere setini hangi marka yazdın canım? benimki aryıldız piramit modeli çok memnunum
şimdiden alma zaten kuzum hem okuyosun masraf yapma şimdiden birikim yap sonra alırsın yeterki ne alacağını bilsin insan bi de parası olsun gerisi kolay 10 günde çeyiz düzülür
o da geliyo saolsun eşim de hafta sonları çok yardımcı oluyor ama şimdi biri olaydı da şu çamaşırları dışardan toplasa ütüsünü yapsa eskiden don külot atlet ütüleyen ben artık katlayıp yerine koyuyorum ona da nasıl eriniyorum
Bu arada haftasonu kv bana dik süpürge almış fakirin dehşet bi şeymiş çeyiz hazırlığındaki yavru kuşlarım tavsiye ederim. 115 liraya almış ben sadece şarjlı olanı 139 a almıştım kazıklanmış hissediyorum tabi ki
yavrum sayfalarda azcık daha ilerle bende sormuştumnasıl birşey o süpürge kuzum ya
modeli ne:26:
çöp gibi olduğum söylenemez ama 12 kilo almayı hedefliyorum fazlası anca benim pis boğazlığım olur gibi geliyo bana gerçi vericem inşallah çocuk doğurdum diye salmıcam kendimi inşallahyalnız öyle çörekler börekler falan diye demeyin canım çeker falan gel uğraş sonra daha öyle canım çekmiyo ama yakındır o günler
dimi gerçekten hala rüya gibi bi zamanlar yüzüne, kokusuna hasret olduğum insanla her gün beraberim rabbim ayrılık vermesin ahh bi de kuzucuğumuz doğsa yerlerde emeklemeye başlasa ama çok ağlak olmasa anasına düşkün olsa ne isterim daha
mantıklı, giderim başka dr da napim bi de çikolata yiyip gidin diyomuş dr.lar bebek hareketleniyomuş dürterim kız ben hareketlensin diye gerekirse
AMİİİİNNNNNNNNNNNinsanoğlu sürekli istiyo dimi. ah bi evlensek diyodun evlendin. ah bi cocuğumuz olsa diyodun, oldu. şimdi de ah bi doğsa'ya başladınbu da zamanın cok cabuk gectiğinin göstergesi işte
sen sabret, sağlıklı beslen, hiç bişeye sinir stres yapma, bugünlerin tadını cıkar.
Rabbim sana tombiş tombiş, uslu, anasını üzmeyen bi bebiş versin
aynen canımm çoku gitti azı kaldı diye katlanıyorum işte bende
Hisar yazmışım canım çelik tencereleri parasıda iyimiş haa 525 yazmışımmkim alcak la o setiii
canım şimdilik tekstil için biriktiriyorum işte nevresimler battaniyeler havlu bornoz vs vs
1 sene içinde onları bitirirsem yine iyi en azından sadece mutfak kalıcak
benim para biriktirmem biraz zor biliyosun malumun..
bu arada kv bana çeyizime yazma yapıyomuşşşgeçen akşam benimki dediii..
konuya nerden geldik bilmiyorum da ay yazmaları ne çok severim gerçi pek kullanılmıyor artık eskide kaldı demiştim
burda hala kullanılır merak etme annem çeyizinede koycak dediii
nasıl birşey o süpürge kuzum ya
modeli ne:26:
( kusura bakma dogru dedin
insanoğlu sürekli istiyo dimi. ah bi evlensek diyodun evlendin. ah bi cocuğumuz olsa diyodun, oldu. şimdi de ah bi doğsa'ya başladınbu da zamanın cok cabuk gectiğinin göstergesi işte
sen sabret, sağlıklı beslen, hiç bişeye sinir stres yapma, bugünlerin tadını cıkar.
Rabbim sana tombiş tombiş, uslu, anasını üzmeyen bi bebiş versin
çok doğru bi noktaya barnak bastın nazarım istekler beklentiler bitmiyo ama rabbim hep hayırlısını nasip etsin şükürler olsun ben sevdiğime hayallerime kavuştum rabbim herkese gönlündekine kavuşmayı nasip etsin
amin kuzum yaa şöyle yumuk yumuk ayaklarını yicem bi doğsun sağlıkla inşallah
heh iyi o zaman :) cekse valla uzulurdum ya vicdanim rahat etmezdiayy kız üzülme canım çekmedi ki şimdi
hayırlısı canım artık olduğu kadar çeyize baktık ki yetişemiyoruz büyük parçaları alıp sonradan evlenince gerisini alırız artık napalımhisar da iyi diye duymuştum canım hayırlısı o zamana belli mi olur belki hastanede çalışırsın yazları belli bi maaş karşılığında. benim tanıdığım hemşirelik son sınıf öğrencisi yazın özel hast. çalışıyodu. bilmiyorum tıp için geçerli midir?
bana da yaptı eşimin halası çok güzeller ama kullanılmıyo tabikikv sana hazırlığa başlamış demek kız işin zor hee o taraflar dantele geleneğe göreneğe çok dikkat eder araştırıp öğrenmen lazım gerçi sevgiline de iş düşüyo onlardan öğrenip sana yol göstermeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?