Ben cok sükür iyiyim, sen nasilsin canim?
Pilatese baslamaya karar verdim :))
İyiyim bebeğim sen nasılsınNaber canım?
Geçen Hülya Ablayı sorup duruyoduk ya geldii
Günaydin kizlar :)
Günaydın canlarım dışarı çıktım geldim dondum resmen sabah ne kadar güzeldi havagünaydın kızlar bugun nasılsınız bakalım
Ablam ablam kavuştuk sonunda ben hiç anlamam rüya tabirlerindenherkes burdaymış günaydınn,
ama şuan kimse yok,
kızlar bu aralar hep asansör görüyorum rüyamda ne demekki hemde içinde öyle bir iki kat değil 100 kat felan çıkıp iniyormuşum anlamı ne ki neden hep asansör görüyom ben yaaaa
canim benimm nasilda dusuncelii :) sinavlarim cok iyi gidiyo suan allaha sukur :)Ama napıyım gönül ister sabahtan akşama burda olayımİyiyim güzelim sen nasılsın inşallah
Aferin snaaaSen ders çalış diye girmiyodum bende ama sen konuşacak insan bulmuşsun
Sınavların nasıl geçiyo balım
Gunaydin canim naber :)Günaydin kizlar :)
Hosgeldin biz tanismadik galiba :) NasilsinBen varımmmm
gunaydin naber :)Selamlar, günaydınlar cınıııımmmms
ne güzel bir ara bende yapmak istedim ama sadece isteme şamasında kaldı hatta internetten topu ipi vs baktım araştırdım ama almadım
sen evdemi yapacaksın.
Gunaydin canim naber :)
Çok sevindim güzelim inşallah hep böyle güzel gider bi an önce mezun olursuncanim benimm nasilda dusuncelii :) sinavlarim cok iyi gidiyo suan allaha sukur :)
İyiyim canımıniçi sadece regl oldum biraz ağrılarım var sen nasılsın bebişimiz nasıllunnam nasılsın canım nasıl gıdıyo bakalım
Bitanem bişey sorucam mesela regl günün geldi bikaç gün geciktin ama hamile olma ihtimalinde var regl ağrısı çekermisin hani olmadan bikaç gün önce ağrılar oluyo ya öyle :26:lunnam nasılsın canım nasıl gıdıyo bakalım
Çok sevindim güzelim inşallah hep böyle güzel gider bi an önce mezun olursun
İyiyim canımıniçi sadece regl oldum biraz ağrılarım var sen nasılsın bebişimiz nasıl
Bitanem bişey sorucam mesela regl günün geldi bikaç gün geciktin ama hamile olma ihtimalinde var regl ağrısı çekermisin hani olmadan bikaç gün önce ağrılar oluyo ya öyle :26:
Kanaman mı oldu niye bitanem ne oldu öyle niye oluyomuş kanaman çok üzüldüm:26: RAbbim yardımcın olsun inşallahdün akşam gene kanamam oldu beklıyoruz cumayı bakalım ama panık atagım var çok korkuyorum
evet canım hamıleyken adet gunun geldıgı zaman agrın oluyo hayırdır
Kanaman mı oldu niye bitanem ne oldu öyle niye oluyomuş kanaman çok üzüldüm:26: RAbbim yardımcın olsun inşallah
Bi arkadaşım bebek istiyoda takip ediyoruz o yüzden sen bilirsin diye sana sorayım dedim tatlım
İyiyim bendee yok evdeyim bugun gec basliyor dersler :) daha kahvalti yapiyorum :)Iyidir canim benim, senden naber :)? Okuldamisin?
hafta sonu oldu canım bı gece hastanede yattım pazartesı salı ıyıydım ilaçları kullanıyorum dün akşam lavaboya gıttım peceteye kan geldı napalım beklıyoruz genelde takıp etsın yumurtlama gunlerını falan
Çok sevindim güzelim inşallah hep böyle güzel gider bi an önce mezun olursun
İyiyim canımıniçi sadece regl oldum biraz ağrılarım var sen nasılsın bebişimiz nasıl
İnsallah canim aminn :)
Sen napiyosun istemisin :)
gecer gecer meraklanmaa :)Evet tatlm işteyim bugün hiç geçmez gibi geliyo sıkıldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?