Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Naber canım?

Geçen Hülya Ablayı sorup duruyoduk ya geldii
İyiyim bebeğim sen nasılsın
Evet geçen msjlaştık çok şükür geldi
Günaydin kizlar :)

günaydın kızlar bugun nasılsınız bakalım
Günaydın canlarım dışarı çıktım geldim dondum resmen sabah ne kadar güzeldi hava
Ya da benim kanım çekilmiş o yüzden üşüyorum galiba:18:
Ablam ablam kavuştuk sonunda ben hiç anlamam rüya tabirlerinden
Zaten son rüyalarımdan sonra bi daha bakmamaya karar verdm

canim benimm nasilda dusuncelii :) sinavlarim cok iyi gidiyo suan allaha sukur :)

ne güzel bir ara bende yapmak istedim ama sadece isteme şamasında kaldı hatta internetten topu ipi vs baktım araştırdım ama almadım
sen evdemi yapacaksın.

Canim bende önceleri top falan almistim evde yaptim iki gün agrilarim vardi sonra biraktim ama simdi pes etmicem, yapicam insallah :). Evet canim evde yapicam.

Çok sevindim güzelim inşallah hep böyle güzel gider bi an önce mezun olursun

İyiyim canımıniçi sadece regl oldum biraz ağrılarım var sen nasılsın bebişimiz nasıl

dün akşam gene kanamam oldu beklıyoruz cumayı bakalım ama panık atagım var çok korkuyorum

Bitanem bişey sorucam mesela regl günün geldi bikaç gün geciktin ama hamile olma ihtimalinde var regl ağrısı çekermisin hani olmadan bikaç gün önce ağrılar oluyo ya öyle :26:

evet canım hamıleyken adet gunun geldıgı zaman agrın oluyo hayırdır

dün akşam gene kanamam oldu beklıyoruz cumayı bakalım ama panık atagım var çok korkuyorum
Kanaman mı oldu niye bitanem ne oldu öyle niye oluyomuş kanaman çok üzüldüm:26: RAbbim yardımcın olsun inşallah
evet canım hamıleyken adet gunun geldıgı zaman agrın oluyo hayırdır

Bi arkadaşım bebek istiyoda takip ediyoruz o yüzden sen bilirsin diye sana sorayım dedim tatlım

hafta sonu oldu canım bı gece hastanede yattım pazartesı salı ıyıydım ilaçları kullanıyorum dün akşam lavaboya gıttım peceteye kan geldı napalım beklıyoruz genelde takıp etsın yumurtlama gunlerını falan

Çok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm. Rabbim yardım etsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bikaç gün izin alıp evde dinlenseydin keşke:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…