Heee artistim noooollmoooşşşArtist misin kızım seeeeeen
seni gidi yağcı seniiiiiiiiiYok yaaa nerdeeeee kısmetse 2 senem var daha canım iki sene sonra bekle beni Türkiyeeee
Beenn elti hanımın bebeğine battaniye örmeyi planlıyorum bebişimmm
Hülya abladan tavsiye alıyodum yavrummm
Komşuuu komşuuuu sen benim hevesime niye çomak sokuyon heee
topiğimmm ben ağlarım bırak ama sen ağlamaaaa :) bu ne ya bügün bir ağlamaktır gidiyo allah kimseyi ağlatmasın
iki sene sonra siz ikinci cocukları doğurursunuz beyaa2 sene sonra biz tospaam ile bebek fotosu koyarız inşallah seninde düğün zamanın gelir o zamana :)
Dur bakim hesaplamaya çalışayım kuzum
Aaa kusmadın ya o cok kötü ya o duygu yeter zaten insanı yıpratmaya
Şimdi nasılsın peki kuzum
iki sene sonra siz ikinci cocukları doğurursunuz beyaa
Ben daha evlenirim ancaa offff zalım dünyaa
Yavrum maksat evde benimde ismim geçsinn bunuda küçk gelin yapmış göndermiş diyeeeseni gidi yağcı seniiiiiiiiibize yok tabii eltiye ör sen
sen de ağlama canım benim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün yuvalarımızdan huzuru mutluğu eksik etmesin
hehehehehe senin tribini yerim biliyon dimiii çok tatlısınnnnnsus kızzzben 24 yaşında evlendim sen de o yaşta evleneceksin işte neresi zalımlıkkkkk zaten eltine battaniye örüyomuşsun
ne güzel heyecanlar bunlarmaşalah ya allah ağzınızın tadını bozmasın çıtırlarım.... ağlıycam şimdi duygulandım
Yok yaaa nerdeeeee kısmetse 2 senem var daha canım iki sene sonra bekle beni Türkiyeeee
Beenn elti hanımın bebeğine battaniye örmeyi planlıyorum bebişimmm
Hülya abladan tavsiye alıyodum yavrummm
Komşuuu komşuuuu sen benim hevesime niye çomak sokuyon heee
Ayy yok gelmem korkarım ben senden saçlarımı avcuma verirsin vallaHeee artistim noooollmoooşşş
Gessene gesseneee
Napıyosun komşumm nasılsın bakimmm
ahahahaah abla ben hep böyleyimmkız pisikom bu ne acele ya bak topliycam bütün kızları damadı kaçırcam senin için, kendi aramızda düğünüde yaparız ee sonrası sana kalmış )))
Benim sıra kaydı kayacak komşummSırayla heves et kuzum önce nişana sonra evliliğe sooooooonra bebişe
Ayy yok gelmem korkarım ben senden saçlarımı avcuma verirsin valla
İyiyim komşummm özledim seni sen napıyosun
Yavrum maksat evde benimde ismim geçsinn bunuda küçk gelin yapmış göndermiş diyeee
Şaka bi yana üç buçuk atıyorum ters mi teper diye tanışma yok birşey yok çünkü kv demesin bu da nerden icab etmiş kendini ne sanıyor fln gibisinden:26::26:
Hedef daha tanışmadan güzel bir izlenim bırakmak tabi Allahın izniyle
Annem sen yanıbaşımda ol ben her gün patik yaparım
Accuk acemiyim ama ilkler biraz defolu olabilirr
hehehehehe senin tribini yerim biliyon dimiii çok tatlısınnnnn
eltiyle aşağa yukarı aynı zamanda doğuracaksınız istanbula benimkiyle buluşmaya geldiğimde kapına kadar bile getiririm haa sen beni ne sandıııınnn
sen şaka sanıyon valla benimkine derim beni anadolu yakasına götüreceksin böyle böyle bir durum varihihihiiişte böyle yağmasan bile gürle anacımmm düşünmen yeter yani yavrum benim
güle gülee ablacım yarın görüşmek üzerevalla herkes geldi sohbet güzel ama çıkmam lazım
ben boncuğu görürseniz selam edin
hadi iyi akşamlar
hamişler kendinize dikkat edin
psikkom seninde düğününü bebişini görürük inşallah
lunnam öptüm taklımmmmmm..
Benim sıra kaydı kayacak komşumm
Bende özlediimmm yaaa...
Kızlaaarrrrr benim yaza kuzenimim düğünü vaarr
büğünde elbise denedim fotosunu çektimm
size göstermek istiyorum sizinde fikrinizi alim
gerçi son karar beyimizden çıkacak kısa fln derse alamicamda sizde kadın gözüyle bir bakın bakalım güzeller mii:26:
Lunnam sana mailden atçam tospa senin için faceye koycam
hulya abla sendede face varsa ordan ekle yada bana özelden mailini at olur mu
kv geldiiiii bana baklava getirmişşşşş çok da iyiyiz maşallahakşama yemek yapma dedi eltimlerde gelecekmiş ohh zaten yapasım da yoktu 3 gündür evde yemek yapmıyorum c.tesi kötüydüm eşim dışardan getirdi pazar günü dışarda yedik bugün kv de yarın da bi yere davet etsinler beniiiiii cidden yemek yapasım yok artık yaptığımı yiyemiyorum artık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?