Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ben normalde kan aldıramam ama 2 kere diş çektirdim niyeyse dişçiden hiç korkmuyorum sadece çeker diye korkuyorum o da çektir yeni diş yaptır çok uzun iş sırf o yüzden

Ben cocuklugumdan beri ne zaman disciye girsem bi karin agrisi olur, korkmuyorum aslinda ama tuhaf oluyorum nedense.

Boşver çok üstüne gitme sende kuzum neticede bi elbise aranızın bozulmasına değmez

Sen benm dünkü halimi görmeliydin niye olduğunu bilmiyorum ama göbeğim atmaya başladı sanki kalbim orda atıyomuş gibi içerden bişey tekmeliyomuş gibi İş arkadaşımın elini koydun dinlettim kendi kendime diyorum hamile olunca bebeğim böyle mi tekmelycek bi duygulandım

Son düzenleyen: Moderatör:
anlıyorum canımm kv de pek ilgiliymiş maşallah Allah bozmasın nasıl insafa geldi öyle
hamile olduğunu anladığında ilk başta yüzüne bakmamıştı bile ne oldu şimdi acaba..
birde ne sorcam sizin eltiyle aranız nasıl o her gün kv sine geliyor mu
sana oturmaya geliyor mu mesela arada yoksa hiç mi

bende öyle biliyorum canım eltim sağa takıyo diyince ben mi yanlış biliyorum diye sanada sorim dedim
sağ eline birşey takıyormusun peki yoksa alyansta tek taşında solda mı

yanlış yazmışım kuzum o da alyansı sola takıyo diğerini sağa ben de sağ parmağıma başka bi yüzük takıyorum canım ben takı olarak en çok yüzük severim eşimin zevkine bu konuda çok güvenirim beyaz altın ortasında bordo taşı ar etrafında da minik minik taşlar var otantik bi yüzük kocişin hediyesi

yok canım iyiyiz şimdi çok şükür
ama ısıtıp ısıtıp önüne koyarım huyumu biliyorum

kız senin hamileliliğini düşünemiyorum her hafta dr gidersin bence bebeği ultrasonda görmek için off ama benim de sabrım kalmadı artık yaa geçmiyo günler p.tesi olsun istiyorum:26:

ay ben bayılıyorum bu otantik yüzüklere ortalarında hele renkli renkli taşları
evlilik teklifi için bazen düşünüyorum tek taş yerine benimkine söylesem mi bana böyle yüzük alsın diye
ama o zamanda tek taşa heves ederim
bizde söz olsaydı kesinlikle söz yüzüğü olarak otantik birşey isterdim ama direk nişan yapılır zaten
benimkide takıdan anlar mı onuda bilmiyorum ama bakıcaz

kız senin hamileliliğini düşünemiyorum her hafta dr gidersin bence bebeği ultrasonda görmek için off ama benim de sabrım kalmadı artık yaa geçmiyo günler p.tesi olsun istiyorum:26:
Sen bakta eve ultrason bağlatmayayım

Bebeğim pazartesiye ne kaldı zaten yatçaz kalkçaz pztesi

herkese söyledikten sonra inanılmaz bi değişim oldu bi de annemler geldi ya gördü beni nasıl el üstünde tuttuklarını bence biraz onun da etkisi olordu
aramız kötü değil canım ama öyle çok sıkı fıkı da değiliz yani öyle ekstradan ben ona gidiyim o bana gelsin pek olmuyor. bi gün oluyo mesela beni de çağırıyo ya da ben işte bikaç kez yemeğe çağırdım öyle gündüz gidip gelmelerimiz pek olmuyor. kv ye de öyle çok sık geldiği söylenemez daha çok buluşma noktamız babaannede oluyo. başta mesela hiç bebek mevzusunu sormuyodu bana eltim şimdi yeni yeni soruyo bi şeyler bazen.

benimki takıdan anlıyo canım gerçi kışın kıyafet alışverişi yapmayı da seviyorum onunla ben bi şeyler denerken gider bakar bana bi şeyler getirir denerim ve genelde beğenirim ama yazın sevmiyorum yok onun burası açık yok şurası kısaaaa
sevgiliyken hiç takı almazdım kız hep onun hediyelerini kullanırdım. oltu taşından bi kolye almıştı bana hala en kıymetlimm

kız tek taşını da alsın otantik yüzük de alsın sonra nolcak sanki gül gibi kız veriyoruz

Ben 2 sene öncesine kadar dişçiye gitmemiştim dişlerimin bi kere sızladığı hatırlamam ama nazar değdi inci gibidişlerime 2 senede 2 diş çektirdim
sen niye çektirdin ki
doktor çürük tedavisi yapmıyor mu ilk defa böyle birşey duyuyorum:26:

canım yazık üzülyodur o da bebek istiyor tedavi tutmuyor bir türlü..
kv mümkünse akıllansın artık yanii iyi güzel güzel olmuş canım sevindim senin adına

Sen bakta eve ultrason bağlatmayayım

Bebeğim pazartesiye ne kaldı zaten yatçaz kalkçaz pztesi

o da olabilir yaparsın sen hem temiz iş ayy zaten günün çoğunu uyuyarak geçiriyorum geçsin geçsin p.tesi bebeğimin güzel, sağlık haberlerini alayım inşallah belki bonus olarak cinsiyeti de gösterir

Bebeğim iki seferde gittiğimde ağrıdan kıvranıyodum dayanacak durumda değildim çekti Diş taşın var tedaviye başlayalım dedi sonra gitmedim şimdi yine ağrımaya başladı işte

tabi canım ben hep dua ediyorum onun içinde rabbim kimsenin gönlünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. bi de bu önümüzdeki ay başında askere gidecek kaynım

tek taşın bahanesi hadi evlilik teklifi yüzüksüz mümkünse teklif etmesin zaten
ama otantik yüzüğü ne diye isticem doğum günü desem bana doğum günüme şunu şunu al diyemem ki utanırım ben çekinirim valla
sadece tek taş için bir tek horozlanırım o da çok istiyorum o yüzden
yoksa düğün için şukadar takı bukadar bilmemne diye asla ben söyliyemem:26:

tabi canım ben hep dua ediyorum onun içinde rabbim kimsenin gönlünde bırakmasın isteyen herkese nasip etsin. bi de bu önümüzdeki ay başında askere gidecek kaynım
aaaa deme yaaaa:26:
onlarda mı askere gitmeden önce evlenmiş

nekadarlık evliydi canım onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…