çektirme canım olur mu öyle şeyBebeğim iki seferde gittiğimde ağrıdan kıvranıyodum dayanacak durumda değildim çektiDiş taşın var tedaviye başlayalım dedi sonra gitmedim şimdi yine ağrımaya başladı işte
Ben 2 sene öncesine kadar dişçiye gitmemiştim dişlerimin bi kere sızladığı hatırlamam ama nazar değdi inci gibidişlerime 2 senede 2 diş çektirdim
ben de istemem istemedim de valla ama sen en azından aklında olmadığı için şu an ima edebilirsin bi şekilde meselaa aaaa şu yüzüklere bayılıyorum gibi bi şeyler söylesen anlar belkitek taşın bahanesi hadi evlilik teklifi yüzüksüz mümkünse teklif etmesin zaten
ama otantik yüzüğü ne diye isticem doğum günü desem bana doğum günüme şunu şunu al diyemem ki utanırım ben çekinirim valla
sadece tek taş için bir tek horozlanırım o da çok istiyorum o yüzden
yoksa düğün için şukadar takı bukadar bilmemne diye asla ben söyliyemem:26:
aaaa deme yaaaa:26:
onlarda mı askere gitmeden önce evlenmiş
nekadarlık evliydi canım onlar
evet evet öyle birşey yapabilirimben de istemem istemedim de valla ama sen en azından aklında olmadığı için şu an ima edebilirsin bi şekilde meselaa aaaa şu yüzüklere bayılıyorum gibi bi şeyler söylesen anlar belki
evet canım maalesef 4.5 yıl oldu onların canım. kız benim durumuma bak bi de yükseğe başlamazsa 2-3 aylık bebekle asker yolu beklicem
evet evet öyle birşey yapabilirim
zaten geziyoruz mesela vitrinde birşey gördüm aa ne hoşmuş bu demiyim hemen atlıyo alalım mı sana bunu
hadi alalım yaa eminmisin girelim bi bakalım en azından vıdı vıdı vıdıııı
hani cüzdanım çalınmıştı ya bir süre sonra biz buluştuk
tuttu kolumdan diyor hadi sana çanta alalım
yaw dedim istemiyorum hayır alcazzz hele dedim yok bulgarda ben başka beğendim anca öyle kurtuldumm
ama otantik yüzük istiyyyooooooommmmmm:132:
canım ben o akşam hemen polise bildirdim çalıntı diye pazardı zatenyolunu bulduk işte yavrum zaten adam bi lafına bakıyomuş ohh daha nolsun
hakkaten ya sonra noldu cüzdanda sonuçta kimliğin vardı falan şikayetçi oldunuz mu?
Ne var ne cok hanımlar :)
taze anneem hoşgeldin, nasılsınnız büyüyomusnuz bakalım sizzzzz
Büyüyoruz teyzesi :)
Suan kaç mm falan bilmiyorum henüz test sonucu almadık ama kasıklarımdaki ağrı büyüdüğünün göstergesi :)
Sen nasılsın kuzum
öğrendiğinde takvini yaparsın, bizde takip ederiz burdan bebişi
teşekkür ederim canım iyiym bende, seni görmeyeli epey oldu
Tamamdır :)
Oy maşallah o kız ne güzel öyle yaaa :)
Amaann Allahimbu nedir böyle, 41 kere Masallah Rabbim bizede böyle tatli birsey nasip etsin insallah
Adı MeyraBen koydum bu ismi
Ay aminn canım inşAllah
tosbiğinde, kırmızının da bebişleri tıpkısnın aynısı olsun
Cok güzel bir isim bulmussun kuzum :)
Amiiin insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?