Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bebeğim iki seferde gittiğimde ağrıdan kıvranıyodum dayanacak durumda değildim çekti Diş taşın var tedaviye başlayalım dedi sonra gitmedim şimdi yine ağrımaya başladı işte
çektirme canım olur mu öyle şey
dolgu denen birşey var ama ihmal etme
ve diş taşını önlemek için özel diş temizlemek için ipler satılıyor
birebir emin ol pek düzenli kullanıyorum söylenemez ama çok şükür hiç diş taşı sorunum olmadı

ben de istemem istemedim de valla ama sen en azından aklında olmadığı için şu an ima edebilirsin bi şekilde meselaa aaaa şu yüzüklere bayılıyorum gibi bi şeyler söylesen anlar belki
aaaa deme yaaaa:26:
onlarda mı askere gitmeden önce evlenmiş

nekadarlık evliydi canım onlar

evet canım maalesef 4.5 yıl oldu onların canım. kız benim durumuma bak bi de yükseğe başlamazsa 2-3 aylık bebekle asker yolu beklicem

evet evet öyle birşey yapabilirim
zaten geziyoruz mesela vitrinde birşey gördüm aa ne hoşmuş bu demiyim hemen atlıyo alalım mı sana bunu
hadi alalım yaa eminmisin girelim bi bakalım en azından vıdı vıdı vıdıııı
hani cüzdanım çalınmıştı ya bir süre sonra biz buluştuk
tuttu kolumdan diyor hadi sana çanta alalım
yaw dedim istemiyorum hayır alcazzz hele dedim yok bulgarda ben başka beğendim anca öyle kurtuldumm

ama otantik yüzük istiyyyooooooommmmmm:132:

yolunu bulduk işte yavrum zaten adam bi lafına bakıyomuş ohh daha nolsun
hakkaten ya sonra noldu cüzdanda sonuçta kimliğin vardı falan şikayetçi oldunuz mu?

yolunu bulduk işte yavrum zaten adam bi lafına bakıyomuş ohh daha nolsun
hakkaten ya sonra noldu cüzdanda sonuçta kimliğin vardı falan şikayetçi oldunuz mu?
canım ben o akşam hemen polise bildirdim çalıntı diye pazardı zaten
adam beni salı günü çağırdı salı günü gittim işte emniyete kimliğimi ehliyetimi iptal ettirdim biri kullanmaya kalkarsa kullanamasın hemde yakalansın diye
yani sadece kendimi güvence altına almak için koşturdum sonra gittim yenilerini çıkarttım tabi
ama şikayet fln etsem kaç yazar ne kamera var oralarda ne birşey
atm vardı karşıda ama onunda kamerası çalışıyo mu çalışsada beni görüntülemiş mi belli değil zaten karanşlıktı birşey çıkmazdı boşuna baş ağrısı

Büyüyoruz teyzesi :)

Suan kaç mm falan bilmiyorum henüz test sonucu almadık ama kasıklarımdaki ağrı büyüdüğünün göstergesi :)

Sen nasılsın kuzum

öğrendiğinde takvini yaparsın, bizde takip ederiz burdan bebişi

teşekkür ederim canım iyiym bende, seni görmeyeli epey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…