Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayır canım benımkısı oyle değil :26:... bence sen onu kullanma

bıttım sabunu özellikle saça iyi gelen bir sabun ilk kullanımlarda saçı bıraz sertleştiriyor ama bir süre ssonra dolgun olmaya başlıyor sac ve alışıyor sabuna

sabunun rengi yeşil ve bemmmbeyaz bir şekilde çooook fazla köpürüyor... yıkarkende suyun renginde hiçbir değişiklik olmuyor... ben bi internet sitesinden sipariş etmiştim ama adını hatırlamıyorum bi kilo sipariş ettim 8 tane geldi zaten bi yıl gider o 8 sabun insana

hatırla oniiiiiiiii .... kafamda saç kalmadı yaa inciiiiimmmm

evet kmsede yok bugün bende defaktodaki keten elbesilere bakıyodum

hatırla oniiiiiiiii .... kafamda saç kalmadı yaa inciiiiimmmm

evet kmsede yok bugün bende defaktodaki keten elbesilere bakıyodum

tatlımmm bankadan siteler açılmıyor

evden bakayım inşallah bulurum olmadı kredi kartı ekstresinden çıkartmaya çalışayım dur

canım bu arada bu pazar dün erkek tarafı bize yemeğe geldi.. herşey tahminimden çok çooooooooooooooookkk daha güzel geçti. babası ile babam annesi ile annem kanki oldular. çok efendi dindar iyi bi aile. damat adayıda efendiliği adamlığı alakası ile dilinde bizim tüm sülalenin. herkeste bi heyecan bi mutluluk.
e bendede tabi
veeeeeeeeeeeeee
haftaya cumartesi günüde biz gidiyoruz karşı tarafa

Canım çok çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah hep böyle güzel güzel günlerin olsun allah hayırlı ise tamamına erdirsin canım...

ya bişey sorcam şu banka kredilerinin masraflarını alabiliyor mu vatandaş gerçekten, ben sordum bankanın biri o işlemin yani döküm alacaksınız ve dilekçe vercekseniz masrafı var dedi varmı öyle birşey gerçekten

millet neredeeeeeeeeeeeeeee yaa :26:

günaydın canlar sesimi duyan yokmu neredesınız

gunaydın kızlar nassılısnız

Gunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin beni dualarinizi eksik etmeyin lutfen.

tospam üzülme ıyıdır bebişin bak bıde benı düşün ben neler yasadım kanamadan hastanede yattım işyerinde iş kazası oldu işçinin parmaklar ampute ve ben bunu sedyeye kaldırdım cuma günü tekrar kanamam başladı hop akşama tekrar doktora ve iğne verdi hafta sonu oturamdım kalçalarımın üstüne şimdi şükür ıyıyım senınde biseyın yoktur canım korkma tansıyonun nasıl

tospik noldu sana
tansiyonun yukseldi mi
bebisin iyidir ya korkma
bi sorun yoktur insallah
haber ver mutlaka doktordan donunce

geçmiş olsun bebeğim hamilelik tansiyonu diye adlandırılan bir tansiyon olabiliyor bu dönemlerde
hiç korkma canım benim inşAllah herşey yolundadır bizi habersiz bırakma dualarım sesinle

Canim benim, üzülme moralinide bozma sakin, bebegin gayet iyidir sende iyi olucaksin. Doktordan dönünce hemen haber ver lütfen, bizi habersiz koyma. Dualarim sizinle.

Umarım bi sıkıntı yoktur.

cok gecmıs olsun canım , dualarım senınle ıns ıyı olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…