http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=602977&page=986
geçen sene bugün olanlar
duygulandım ya laa
aa
onu bilemiyorum ki tatlım
sahtesi demi olur ki onun :26:
insanların bile sahtesi varken sabunun olmazmı :)))
canım ya ben aldım da kullanınca sarı sular akıyor sabundan rengide sarı sarı seninde öylemiydi. birde sabunla yıkayınca saçım yapış yapış kaldı keçe gibi
hayır canım benımkısı oyle değil :26:... Bence sen onu kullanma
bıttım sabunu özellikle saça iyi gelen bir sabun ilk kullanımlarda saçı bıraz sertleştiriyor ama bir süre ssonra dolgun olmaya başlıyor sac ve alışıyor sabuna
sabunun rengi yeşil ve bemmmbeyaz bir şekilde çooook fazla köpürüyor... Yıkarkende suyun renginde hiçbir değişiklik olmuyor... Ben bi internet sitesinden sipariş etmiştim ama adını hatırlamıyorum bi kilo sipariş ettim 8 tane geldi zaten bi yıl gider o 8 sabun insana
hatırla oniiiiiiiii ....kafamda saç kalmadı yaa inciiiiimmmm
evet kmsede yok bugün bende defaktodaki keten elbesilere bakıyodum
tatlımmm bankadan siteler açılmıyor
evden bakayım inşallah bulurum olmadı kredi kartı ekstresinden çıkartmaya çalışayım dur
canım bu arada bu pazar dün erkek tarafı bize yemeğe geldi.. herşey tahminimden çok çooooooooooooooookkk daha güzel geçti. babası ile babam annesi ile annem kanki oldular. çok efendi dindar iyi bi aile. damat adayıda efendiliği adamlığı alakası ile dilinde bizim tüm sülalenin. herkeste bi heyecan bi mutluluk.
e bendede tabi
veeeeeeeeeeeeee
haftaya cumartesi günüde biz gidiyoruz karşı tarafa
Canım çok çok sevindim herşey gönlünce olsun inşallah hep böyle güzel güzel günlerin olsun allah hayırlı ise tamamına erdirsin canım...
millet neredeeeeeeeeeeeeeee yaa :26:
günaydın canlar sesimi duyan yokmu neredesınız
gunaydın kızlar nassılısnız
Gunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin benidualarinizi eksik etmeyin lutfen.
tospik noldu sanaGunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin benidualarinizi eksik etmeyin lutfen.
geçmiş olsun bebeğim hamilelik tansiyonu diye adlandırılan bir tansiyon olabiliyor bu dönemlerdeGunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin benidualarinizi eksik etmeyin lutfen.
Gunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin benidualarinizi eksik etmeyin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?