Gunaydin kizlar son bikac gundur zor gunler geciriyorum. Tansiyonumla alakali sorun yasiyorum ustune kusmalar basladi dun aksam birazdan dr gidicem insallah bebegim iyidir ben halsizlige yorgunluga raziyim yeter ki o iyi olsun birakmasin benidualarinizi eksik etmeyin lutfen.
nazarım tospadan haber varmı
siz whattan konuşuyosunuz:26:
hoşgeldiniz paşamız ve anası
hoşgördük
nolmuş tospik e iyi demi
son gittiği doktoru sevmişti o da mı tırt çıktıı:26:Bebeğin kalbi atıyomuş canım sorun yokmuş ama doktorlardan yana hiç şanslı değil bu kız ya
İyi iyi çok şükür. yediklerini cıkarıyomuş sadece
ayy iyi cok şükür ya
bebişine bişey olmasın da
son gittiği doktoru sevmişti o da mı tırt çıktıı:26:
birde biliyomusun günün her saati mi kusuyor yoksa sabahları kalkar kalkmaz mı
tospaaam çook merak ettik senii nasılsıınnn
günaydın kızlar, dün girip yazamadım. ama bebişin kalbi atıyo çok şükür onu da zorla gösterdi dr. önceki tahlillerimi istemişti ya onları gösterdim idrarında bakteri var karnın o yüzden ağrıyodur dedi tekrarlayalım testi iyi tekrar edelim dedim ama ben o testi 7. haftmda yaptım o zamanda ne su içiyodum ne de yemek yiyebiliyodum eski doktorum bol su içmemi önermişti ilaca gerek görmedi. o da olmaz bakteri varsa düşüğe erken doğuma sebep olur falan saydı iyi dedim yaptık testi çok şükür temiz çıktı, biliyodum temiz çıkacağını çünkü neredeyse saat başı su içmeye zorluyorum kendimi kaç zamandır. bi kalp atışını duymak istiyorum dedim ben gebeliğim boyunca hiç kusmadım 4. ayıma girdim başladı hiç öyle bi şey duymadım dedim bi de üstüne karın ağrısı olunca endişeleniyorum haliyle dedim. öyle zoraki iki saniye kalp atışını gösterdi. neymiş o aylık kontrol yapıyomuş. yani ben anormal bi durum olunca doktoruma muayene olamıcak mıyım? nasıl bi mantık ki sen bu işin uzmanısın korku içindeyim görüyosun gözümün yaşı akmaya müsait hamile psikolojisini bilmen gerekiyo senin beni sakinleştirmen merak etme bebeğin iyi demen gerekiyo sanki sadakayla muayene ediyolar.
büyk şehir istanbul bi sürü kadın var müşterileri hiç bitmez biliyolar o yüzden umurlarında değil hiçbi şey.
herşeyi mi kusuyosun tatlım yani yediğin anda kusuyomusunben o kadar iyi değilim canım ama çok şükür bebeğimin kalbi atıyo. halsizlik var bütün gün yatıyorum mecbur yedikçe de çıkarıyorum. en son çocukken yapmışımdır öyle zor ki ciğerim sökülüyo sankiama napalım bebeğim iyi olsun da ben çekerim.
ah canım benim çok geçmiş olsunn tekrardan burda araştır topiclerde hamilelik bölümündeki illakı istanbulda düzgün bir kadın doğum uzmanı bulacaksındır... aylık muayene yapıyormuş ne münasebet yani alıp ultrasonu komple söküp kafasına geçireydin bu da benim aylık cinnetim size denk geldi diyip indiridin aparatı kafasına deli mi ne ya yaksın yırtsın o diplomayı bize okulda bas bas anlatıyolar hekimlikten önce insanlarla iletişim halden anlama hastanın güvenini kazanma bin kat daha önemli diye.. ama malesefki bazı hekimlerin burnu sonradan çok kalkıyor ben şuanda okul arkadaşlafımda bile görüyorum bunu birde mezun olunca ah kim bilir neler olacak
dediğim gibi kk da araştır biraz doktor için gerekirse istanbulun bi köşesinde olsun bence değer yeterki için rahat etsin
herşeyi mi kusuyosun tatlım yani yediğin anda kusuyomusun
yoksa günün belirli bir saatinde kusmaların yoğun mu oluyo:26:
canım hamilelikte kusma olaylarını derste görmüştük tabi hekim değilim öyle çok birşey söyleyemicem amagünde iki üç defa kusuyorum canım bak mesela bugün sabah kalktım eşimi işe gönderdim iyiydim gittim tekrar uyudum 10 buçuk gibi uyandım kahvaltımı yaptım aradan anca yarım saat geçti çıkardım. ama ilginç yanı bulantı yok birden çat diye geliyo zor yetişiyorum wc ye
canım hamilelikte kusma olaylarını derste görmüştük tabi hekim değilim öyle çok birşey söyleyemicem ama
sabah mı kusuyosun diye soruyorum çünkü genelde bulantı sorunu çekenler ama yemek yiyebilenler kalkar kalkmaz hemen çıkarıyolar
midede boş olduğu için bildiğin sadece mide suyu yani asit çıkarıyosun..
iştahta fln kapanmıyor herşey iyi sadece ani gelen ve aniden geçen kusmalar oluyor..
gayet doğal birşey ve bünyeden bünyeye değişiyor başkası kusmuyor diye sen kusmayacaksın diye bir kural yok
önemli olan yemek yiyebiliyor olman ve iştahının kapanmaması
ani gelip giden kusmalarıda çekeceksin tatlım başka çaresi yok:26:
normalide 3.ayın sonunda aniden bu sorun yok oluyor az bir zamanın kaldı sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?