günaydın kızlar, dün girip yazamadım. ama bebişin kalbi atıyo çok şükür onu da zorla gösterdi dr. önceki tahlillerimi istemişti ya onları gösterdim idrarında bakteri var karnın o yüzden ağrıyodur dedi tekrarlayalım testi iyi tekrar edelim dedim ama ben o testi 7. haftmda yaptım o zamanda ne su içiyodum ne de yemek yiyebiliyodum eski doktorum bol su içmemi önermişti ilaca gerek görmedi. o da olmaz bakteri varsa düşüğe erken doğuma sebep olur falan saydı iyi dedim yaptık testi çok şükür temiz çıktı, biliyodum temiz çıkacağını çünkü neredeyse saat başı su içmeye zorluyorum kendimi kaç zamandır. bi kalp atışını duymak istiyorum dedim ben gebeliğim boyunca hiç kusmadım 4. ayıma girdim başladı hiç öyle bi şey duymadım dedim bi de üstüne karın ağrısı olunca endişeleniyorum haliyle dedim. öyle zoraki iki saniye kalp atışını gösterdi. neymiş o aylık kontrol yapıyomuş. yani ben anormal bi durum olunca doktoruma muayene olamıcak mıyım? nasıl bi mantık ki sen bu işin uzmanısın korku içindeyim görüyosun gözümün yaşı akmaya müsait hamile psikolojisini bilmen gerekiyo senin beni sakinleştirmen merak etme bebeğin iyi demen gerekiyo sanki sadakayla muayene ediyolar.
büyk şehir istanbul bi sürü kadın var müşterileri hiç bitmez biliyolar o yüzden umurlarında değil hiçbi şey.
kuzum ben 3. ayımı bitirdim beni şaşırtan bu zaten hani genelde ilk 3 ayda kusma olur. bi de o safra suyundan değil yediklerimi kusuyorum bi de sanırım midem öğütmüyo yediklerimi çünkü mesela dün saat 2 gibi yemiştim yemeğimi 5 buçuk gibi kustum baktım öğütülmemiş. biraz araştırdım kimi kadınlarda 3 ayda bitiyo kusmalar kimi kadınlarda 9 ay boyunca sürüyomuş çok nadir tabi. ama benimki anarmol 4. ayında kusan bünye görmedim daha. ne diyim çok şükür dediğin gibi yiyebiliyorum belki yediğimden vitamin alıyorumdur çıkarsam da. hayırlısıyla geçsin şu dönem inşallah yaa
tospiğim geçmiş olsun
bebeğin iyiyse cok da kafana takma tatlım doktoru falan ya
olmadı baska birine gidersin
bu sana denk gelen doktorlar da neyin kafasını yasıyo anlamadım ki
bu sürecte nasıl bi psikolojide oldugumuzu onlardan iyi kimse anlamaz ama sana da hep gıcıkları denk geldi anlasılan
aynen öyle canım yani ben huysuzluk ediyorum desem değil ben aylık kontrol yapıyorum diyen doktoru nasıl haklı görebilirim ki demek ki rahatsızım ki geldim ama kafa çalışmıyo maalesef. önümüzdeki ay gidicem bakalım yine sinir bozucu davranırsa değiştircem canım ama değiştirmekte istemiyorum farklı farklı dr her ay hepsi ayrı bi şey söylüyo. ahh ahh ben memleketimde olsam gideceğim dr biliyodum da burda öyle olmuyo işte maalesef
aa doğru ben şimdi baktım haftana 13.haftadaymıyşın
canım tıpta şöyle bir kural vardır asla 2 2 4 etmiyor
bütün belirtiler her ne hastalık olursa olsun genellikle böyledir şöyledir deniliyor
kesin budur denilmiyor hiç alakası bile olmayabilir çünkü
biz kusmaları çalışırken ben illallah etmiştim çünkü kırk çeşit kusma var en hafifinden tut Allah korusun annenin hayatını kaybetmesine kadar
ve bütün evrelerini belirtilerini istisnalarını falan ortaya dökünce bildiğin çorba oluyor:111::111::111:
bence seninki gayet fizyolojik bir dönem iştahın yerindeyse canın birşeyler çekiyosa korkma bu arada kilonuda takip et
haklısın canım sürekli degistrmek de olmuyo zaman ilerledi baya
o ne demekmiş ya aylık kontrol yapıyorum
sanki bedava bakıyo
bi de özel hastanede demi bu doktor
amin canımmihihihiikilo deme deli gibi zırt pırt tartılıyorum gram gram bakıyorum 3 ayda 2 kilo almışım bazen 400 gram ekleniyo bazen 600 gram yani daha 3 kilo almamışım dr demişti ayda bi kilo almaya bak demişti sanırım normal gidiyorum. zaman geçiyo tatlım inşallah doğuma gidiorum kızlar diyeceğim günü de beraber görecez
amin canımm
bu arada normal doğum mu istiyosun sezeryan mı
aferin sana baskülden hiç inmekoltuğun kenarına koy ayağa kalktıkça ona bas
gelip geçip üstüne basıp bakarsın
ay iğrenç bir günn hiç çekilmezz yağdı da yağdı yaaaa dondum valla:2:
evet canım özelde en başından beri özel hast. gidiyorum hani daha çok ilgilenirler devlet genelde çok kalabalık oluyo ve usg leri eski oluyo ama gördüğüm muamele hiç de özel hast. gibi değil. diyorum ya nüfus kalabalık ben gitmesem başka gidecek bi sürü insan var onlar yine para kazanacaklar o yüzden umrunda değil.
off ütü yapmam lazım çamaşırlarım da biriktiiii
özel hastanede nasıl böyle davranıyo anlamadım valla :26:
aman bi de onu takma canım kafana ya
bebişlerimiz iyi olsun yeter
hahahah şaka la şaka okadarda değilkız dur kafayı yedirceksin banaben wc ye kalktığımda ya da bi şey yedikten sonra tartılıyorum bi de sabah ilk uyandığımda aç karna o zaman en zayıfım zaten
ya aslında her şeyin normali en iyisi korkuyorum ama yapabilirsem normal yapmak istiyorum inşallah ama yapamıcak durumda olduğumu söylerse dr mecbur sezeryan yapıcam. çünkü mesela ablamın çatısı dardı normale almadılar böyle bi durumda tabiki risk alamam sezeryan derim ben de. ama şöyle biraz daha rahatlıyım düzenli yürüyüşe başlıcam bi de yüzmeye gidecem inşallah temmuz ağustos gibi koca göbüşümle mayo bulurum heralde
aman valla ben şansızım bu konuda onu anladım dediğin gibi bebişlerimiz iyi olsun yeter ama ben sinirlendikçe bebeğim de etkileniyo bence neyse sinirlendiğimde çikolata yicem bundan sonra mutlu olsun bebişim
pembişim hareketlendi mi senin kuzu hissediyo musun artık? bi de göbüşünde hamilelik çizgin belirdi mi ben yeni fark ettim göbek deliğimin altında koyulaşmış hafta sonu fark ettim
hahahah şaka la şaka okadarda değil
doğru kilon zaten sabah aç karnına tartıldığın kilodur aferin doğru yoldasın şampiyon:13:
yok canım zaten mecburiyetleri demiyorum sezeryan mecbur olunca kimse diretmez zaten illede normal diye ki doktorlarda razı gelmez..
hani vardır ya mesela direk sezeryan istiyorum diyen o yüzden sordum yoksa mecbur kalınca tabiki en mantıklısı odur...
bizim dersimize giren hoca anlatıyordu işte çoku kadın aslan gibi geliyor ben normal doğuracam diye
sancı bi girdimi gırtlağıma yapışıyolar koridorun her yerinde sesleri yankılanıyor sezeryaaaaannn diyeee
tabi hocamız erkek adamın tuzu kuru kadınlara birde laf ediyor aman artık kadınlar çoduk mu doğuruyor sanki diye
içimden diyorum yat sen doğur lan 2 saat ıkın da senide görelim
bulunur ya niye bulunmasınnn da tospik pardon kuşum koca göbüşümle mayo bulurmuyum acaba diyince direk recep ivedik geldi gözümün önine yaa plates ekipmanıylaEki Görüntüle 1094376
ay öleceemmmmm
bi yağıyo bi duruyo vallasabah bizde de yağıyodu ama soğuk değil şimdi yağıyo mu bilmiyorum perdeyi bile açmadan yatıyorum pc ile
ütü deme piskommmmmmm benim de bi sürü var hatta çamaşırlığın üstünde duruyo toplamaya bile üşeniyorum değil ütülemek hele evi artık kıl evi ilan edicem nerdeyse normalde pazar günleri eşim temizliyodu ama bu pazar kahvaltıya kv ye gittik sonra pikniğe gittik hep beraber akşama kadar gelmeyince kaldı yarın kız kardeşim gelecek yardıma biraz insan evine benzesin evim artık :18::26:
yok canım ya hissetmiyorum henüz
oglum uslu olucak anlasılan
ilk hamilelik oldugu için biraz gec hissediliyormus sanırım
arada bir bi kıprtı oluyo gibi ama bilemedim bebiş mi yoksa benim midem mi
bi yağıyo bi duruyo valla
camımı hafif açtım hava girsin diye ama zangır zangır titredim
üşengeçliğinde gözü çıksın şurda buz kalıbına dönsem anca kalkıp kapatırım heralde
ayyy offff benimkileride topladım bir kısmını sandalyenin üstüne attım
yarım saat öncede havluları topladım onlarıda yatağa attımm
birde daha makinaya atmam gerekenler var vanish ve çamaşır suyuda almam lazım bitti evdekiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?