Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

biri benden mi bahsetmiş
eli maşalı kaynana hahahahaa
bende halı için olanını aldm ama bi haftadr bekliyo banyoda
tembel hamiş oldum iyice

Gunaydinnnnn dinnn dinnnn napiyosunuz canlar?

biz iyiyiz oğluşla sen napıon tospiğim

biri benden mi bahsetmiş
eli maşalı kaynana hahahahaa
bende halı için olanını aldm ama bi haftadr bekliyo banyoda
tembel hamiş oldum iyice

biz iyiyiz oğluşla sen napıon tospiğim
valla öyle görünüyorr
biz evlenirken aboowww ne pis kaynana ama biz kaynana olunca nihahahahhhaa moduna giriyoruz

ya pembiş ben fırçaladım dün halımı mis gidi oldu kıl tüy hiç birşey kalmadı
amaaaa leğene su koyup içine halı temezleme malzemesi koydum işte baya bol bol sonra o köpürdü köpürdü tabiii
ben o suyla bütün halıyı fırçaladım fırçaladıkçada köpürdü zaten halı sonra işte köpükleri sıyırdım ama o kadar
bazı yerlerde okudum işte fırçaladıktan sonra suyla islatılmış fırçayla yada bezle üstünden sileceksin tekrar diye..
valla o zaman daha iyi komple halıyı kaldırıp bir güzel yıkamak
hem köpürte köprte fırçalicam hemde sonra halıyı temiz suyla fırçalicam ohoooo bütün gün belim doğrulmaz valla
sen nasıl yapıyon bu halı fırçalama olayını

Son düzenleme:
Kizlarrrr galiba tasiniyoruz esim evimizi satiyo anlasti gibiler iki ayda yeni bi ev bulmamiz gerek.
Ama ben sevinmedim saka gibi bundan bikac ay once boyle bi sey olsa havalara ucardim sevincten ama simdi sevinemedim oturdum agladim bile yaa ama Ne diyim hayirlisi olsun bizim icin allah pisman etmesin bundan sonra. Ama hamile hamile nasil kalkicaz bu isin ustesinden bilmiyorum.

evet çok zor tatlım bende oğlum 3 aylıkken taşındım hemde ocak ayında bebekle yardıma gelende olmadı tek başıma yeni tutulan evi temizletmek için kadın tuttum eşyaları 1 hafta öncesinden yavaş yavaş topladım ve yerleştirmemde nerdeyse 1 hafta sürdü , eğer senin müsait bir yakının varsa yardıma çağır ve kadın çağır kendini sakın ama sakın yorma aman haaa... işler öyle yada böyle er yada geç olur nasılsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…