Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bu arada hayırlısı canım inşallah.

Bu arada hayırlısı canım inşallah.

teşekkür ederim ablacım inşallah hayırlı olur ben de yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu fikre. ben ilk evlediğimde kv de buraya taşınınca çok üzülmüştüm kızlar bilir kv ile pek iyi değildik o zamanlar ama şimdi çok şükür buzlar eridi rahatım evimi de çok seviyorum yaşadığım semt olsun komşularım falan başka bi yere alışma fikri biraz korkutuyo beni. ama büyük ihtimal yine bu apartmanda boş olan daireyi kiralamayı düşünüyoruz eğer sahibi de kabul ederse değilse yeni bi daire bakıcaz. taşınma mevzusunda karışmıyorum hiçbi işe valla eşim yapacak ne yapılacaksa

Canimm hayirlisi olsunda ben biseyi anlamadim ayni apartmanda oturacaksaniz kirada kendi evinizi satmanizdaki maksat ne ki :/

tospiğe katılıyorum.

amacı anlayamadım

niye kira? :44:

Canimm hayirlisi olsunda ben biseyi anlamadim ayni apartmanda oturacaksaniz kirada kendi evinizi satmanizdaki maksat ne ki :/

Canim ev cok pahali daha yasimiz genc bu kadar pahali
Evi isgal etmek istemiyo kendime sermaye yaparim diyo 3 sene
Kirada otursam ev parasini ikiye katlarim diyo.
Ticaret amacli satiyor bi de simdi ist. Da arsa fiyatlari tavan yapiyo su sira kanal istanbul mevzulari falan.

Ya da diyo evin parasinin bi kismiyla ev aliyim baska bi yerde kalaniyla yine arsa veya muteaahhitlik bilmiyorum bi suru sey dusunuyo ama.sonuc evi satip parayi sermaye olarak kullanmak.

Anladim canim hayirlisi olsun o zaman.

Gunaydinn kizlar haberleri hepiniz gormussunuzdur icim parcalaniyo resmen rabbim ailelerine sabir versin cok aci

günaydın canım

aminnnnnnnnnnnnnn amiiinnnn onlar için ne kadar çok dua edersek o kadar en büyük ihtiyaçları bu şuanda Rabbim yardımcıları olsun inşALLAHHHHHH

Sormayin kizlar gozlerim hep dolu dolu (( Allah sabir versin ne zordur yaaa Allahim sen buyuksunn ;((

Lunnaaaa yavrum yakinda bi ayagimiz edirnede olacak galiba

Ne ne neee bi ayağın Edirne'de mi olacak bu 10 numara 5 yıldız bi haber kuzum seni misafir etmeden hayatta bırakmam haberin olsun

niye öyle peki ne ilginiz olacak Edirne'le:26:

Bu arada bebişinin cinsiyeti aklımdan çıkmıyo ne zmn belli olacak hadi artık

Canim benim :) esim yuksek lisansa orda baslayacak cok buyuk ihtimal.
Uniden iki arkadasi orda yapiyomus ve istanbuldaki uni.ler gibi dil istemiyomus yani tam bizim aradigimiz gibi bi sey insallah olursa onumuzdeki guz doneminde baslayacak ve askerligi biraz daha erteleyebilecez minicik bebisimle asker yolu beklemeyi ertelemis olacaz i.insallah.

Kuzum daha dr gitmedim haftaya carsamba gidecem insallah ama ben ruyalarima guveniyorum ve cok kuvvetle muhtemel kizim olacak diye dusunuyorum tabi en kesin bilgi carsambaya kaldi :)

Canımm burada yapacak olmasına çok sevindim seninle görüşebilme ihtimalim olduğu için ama askerliği bu kadar ertelemenize bebeğin ve senin için çok çok daha sevindim planladığınız gibi olur inşallah

Bu gidişle kırmızınınkini seninkinden önce öğrenicez hee çok nazlandı bu kız Rabbim gönlüne göre versin kuzum

lunnaaa
nerelerdesin yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…