Kizlarrrr galiba tasiniyoruzesim evimizi satiyo anlasti gibiler iki ayda yeni bi ev bulmamiz gerek.
Ama ben sevinmedim saka gibi bundan bikac ay once boyle bi sey olsa havalara ucardim sevincten ama simdi sevinemedim oturdum agladim bile yaaama Ne diyim hayirlisi olsun bizim icin allah pisman etmesin bundan sonra. Ama hamile hamile nasil kalkicaz bu isin ustesinden bilmiyorum.
Bu arada hayırlısı canım inşallah.
teşekkür ederim ablacım inşallah hayırlı olur ben de yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu fikre. ben ilk evlediğimde kv de buraya taşınınca çok üzülmüştüm kızlar bilir kv ile pek iyi değildik o zamanlar ama şimdi çok şükür buzlar eridi rahatım evimi de çok seviyorum yaşadığım semt olsun komşularım falan başka bi yere alışma fikri biraz korkutuyo beni. ama büyük ihtimal yine bu apartmanda boş olan daireyi kiralamayı düşünüyoruz eğer sahibi de kabul ederse değilse yeni bi daire bakıcaz. taşınma mevzusunda karışmıyorum hiçbi işe valla eşim yapacak ne yapılacaksa
teşekkür ederim ablacım inşallah hayırlı olur ben de yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum bu fikre. ben ilk evlediğimde kv de buraya taşınınca çok üzülmüştüm kızlar bilir kv ile pek iyi değildik o zamanlar ama şimdi çok şükür buzlar eridi rahatım evimi de çok seviyorum yaşadığım semt olsun komşularım falan başka bi yere alışma fikri biraz korkutuyo beni. ama büyük ihtimal yine bu apartmanda boş olan daireyi kiralamayı düşünüyoruz eğer sahibi de kabul ederse değilse yeni bi daire bakıcaz. taşınma mevzusunda karışmıyorum hiçbi işe valla eşim yapacak ne yapılacaksa
Canimm hayirlisi olsunda ben biseyi anlamadim ayni apartmanda oturacaksaniz kirada kendi evinizi satmanizdaki maksat ne ki :/
tospiğe katılıyorum.
amacı anlayamadım
niye kira? :44:
Canim ev cok pahali daha yasimiz genc bu kadar pahali
Evi isgal etmek istemiyo kendime sermaye yaparim diyo 3 sene
Kirada otursam ev parasini ikiye katlarim diyo.
Ticaret amacli satiyor bi de simdi ist. Da arsa fiyatlari tavan yapiyo su sira kanal istanbul mevzulari falan.
Ya da diyo evin parasinin bi kismiyla ev aliyim baska bi yerde kalaniyla yine arsa veya muteaahhitlik bilmiyorum bi suru sey dusunuyo ama.sonuc evi satip parayi sermaye olarak kullanmak.
Gunaydinn kizlar haberleri hepiniz gormussunuzdur icim parcalaniyo resmenrabbim ailelerine sabir versin cok aci
Lunnaaaa yavrum yakinda bi ayagimiz edirnede olacak galiba
:)
arkadaşlar tek çabam 25 yorumu doldurmak kusura bakmayınn aynı yazıyı bikaç kez yazcam sanırım :)
Ne ne neee bi ayağın Edirne'de mi olacak bu 10 numara 5 yıldız bi haber kuzum seni misafir etmeden hayatta bırakmam haberin olsun
niye öyle peki ne ilginiz olacak Edirne'le:26:
Bu arada bebişinin cinsiyeti aklımdan çıkmıyo ne zmn belli olacak hadi artık
Canim benim :) esim yuksek lisansa orda baslayacak cok buyuk ihtimal.
Uniden iki arkadasi orda yapiyomus ve istanbuldaki uni.ler gibi dil istemiyomus yani tam bizim aradigimiz gibi bi sey insallah olursa onumuzdeki guz doneminde baslayacak ve askerligi biraz daha erteleyebilecez minicik bebisimle asker yolu beklemeyi ertelemis olacaz i.insallah.
Kuzum daha dr gitmedim haftaya carsamba gidecem insallah ama ben ruyalarima guveniyorum ve cok kuvvetle muhtemel kizim olacak diye dusunuyorum tabi en kesin bilgi carsambaya kaldi :)
Canımm burada yapacak olmasına çok sevindim seninle görüşebilme ihtimalim olduğu için ama askerliği bu kadar ertelemenize bebeğin ve senin için çok çok daha sevindim planladığınız gibi olur inşallah
Bu gidişle kırmızınınkini seninkinden önce öğrenicez hee çok nazlandı bu kızRabbim gönlüne göre versin kuzum
lunnaaa
nerelerdesin yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?