Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sagol canim
aynen kuzum ya her sabah onun hayaliyle uyaniyoruz zaten esimle

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim

Hamileliğin nasıl geçiyor bulantın ağrın var mı bi de senin kaç aylık kaç kilo aldın görümcem için soruyorum bunları

inşallah kuzum bi kabul edilsin içim çok rahat edicek her gün dualarımda, rabbim kabul etsin
kızzzz deme öyleee yüreciğime indirme zaten sabah eşim uyanmış bugün dr git artık, cinsiyeti öğrenelim. cık cık didim gitmem çarşambaya kadar beklicem sonra öğrenmeden gelmem o doktorun yanından dedim

üstüne gidiyorum bi de ne merak ediyosun zaten kızımız olcak diyorum o da başlıyo hayır oğlumuz olcak diye

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim

Hamileliğin nasıl geçiyor bulantın ağrın var mı bi de senin kaç aylık kaç kilo aldın görümcem için soruyorum bunları

amin canim bnm insallah
cok sukur iyi gidiyo canm fazla bulantim olmadi benim hafif oluyodu ilk aylarda onu da atlattik cok sukur
5 aylik olduk artk allaha sukur
ve ben 5 kilo aldim
bi de hareketlerini hissetmeyye basladim artik harika bi duygu oldu hamilelik

Kızınızda olsa oğlunuzda olsa ikinizinde yüzünde aynı mutluluk sevinç olacağına %100 eminim canım benim
Bu arada kv ile arayı düzeltmişsiniz nasıl sevindim anlatamam daim olur inşallah

Hamileliğini rahat geçirmene çok sevindim kuzum maşallah
5 kilo muu sen hiç almamışsın kız İnşallah bende az alırım hani böyle sadece karnı çıkan hamileler oluyo ya bayılıyorum hayranım onlara
Benm görümcem 5.5 aylık 14 kilo almış bana çok geldi de ondan sana da bi sorayım dedm:26:

Ayyy hareketlerini mi hissediyosun bu muhteşem bişeydir ya Rabbim hayırlı vakitte banada nasip etsin inşallah

14 mûüü cok almis ya cok mu zayifti hamile kaldiginda
doktorlar toplam 9 ayda 12 15 kilo almayi oneriyorlar ama bilemedim
bnde hayranim o sadece gobegi cikan hamilelere ama benimki pek oyle degil baska yerlerden de aliyorum
dunyanin en heyecanli seyi olsa gerek paha bicilmez bisey gercekten
rabbim herkese nasip etsin insallah

Kızınızda olsa oğlunuzda olsa ikinizinde yüzünde aynı mutluluk sevinç olacağına %100 eminim canım benim
Bu arada kv ile arayı düzeltmişsiniz nasıl sevindim anlatamam daim olur inşallah

ona ne şüphe kuzum yeter ki sağlıklı olsun cinsiyet hiç önemli değil allah sağlık verdikçe 5 e kadar yolu var kızı bulurum illaki

evet canım, bebek iyi geldi millet evlilğini kurtarmak için çocuk düşünür ben kv ile arayı düzelttim çocukla

amanınnnn çok fazla almış canım görümcen benim ablam bütün hamileliğini 13 kiloyla bitirdi. ben de şimdi 4 aylık oldum 4.5 kilo almışım doktorum bana ayda bi kilo dedi ama son aylarda daha hızlı kilo alınıyomuş bebek 7. aya kadar bi kilo oluyomuş 7 den sonra hızlı büyüyo o da annede

pembişş yaa ben de bi şeyler hissetmeye başladım ama emin değilim bebek mi değil mi? hareket edince nasıl bi his oluyo sen de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…