ewet oglusumla biz geldikPembe gelinimi gördüüüüüm
ewet oglusumla biz geldik
naber canim
Senin oğluşunu yesinler
Bugün senin eşinle sarmaş dolaş uyuyo olman gerekmiyo mu bakayım ne işin var burda
sorma canim ya oglus aramiza girdi diyomusum
saka bi yana birisi vefat etmis de esim oraya gitti bizde oglusla ewdeyiz
Başınız sağolsun kuzum
Ayy hayali bile ne güzel pembem düşünsene aranıza girip sizi uyutmadığını
sagol canim
aynen kuzum ya her sabah onun hayaliyle uyaniyoruz zaten esimle
Canımm burada yapacak olmasına çok sevindim seninle görüşebilme ihtimalim olduğu için ama askerliği bu kadar ertelemenize bebeğin ve senin için çok çok daha sevindim planladığınız gibi olur inşallah
Bu gidişle kırmızınınkini seninkinden önce öğrenicez hee çok nazlandı bu kızRabbim gönlüne göre versin kuzum
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım benim
Hamileliğin nasıl geçiyor bulantın ağrın var mı bi de senin kaç aylık kaç kilo aldın görümcem için soruyorum bunları
inşallah kuzum bi kabul edilsin içim çok rahat edicek her gün dualarımda, rabbim kabul etsin
kızzzz deme öyleee yüreciğime indirme zaten sabah eşim uyanmış bugün dr git artık, cinsiyeti öğrenelim. cık cıkdidim gitmem çarşambaya kadar beklicem sonra öğrenmeden gelmem o doktorun yanından dedim
üstüne gidiyorum bi de ne merak ediyosun zaten kızımız olcak diyorum o da başlıyo hayır oğlumuz olcak diye
amin canim bnm insallah
cok sukur iyi gidiyo canm fazla bulantim olmadi benim hafif oluyodu ilk aylarda onu da atlattik cok sukur
5 aylik olduk artk allaha sukur
ve ben 5 kilo aldim
bi de hareketlerini hissetmeyye basladim artik harika bi duygu oldu hamilelik
14 mûüü cok almis ya cok mu zayifti hamile kaldigindaHamileliğini rahat geçirmene çok sevindim kuzum maşallah
5 kilo muu sen hiç almamışsın kızİnşallah bende az alırım hani böyle sadece karnı çıkan hamileler oluyo ya bayılıyorum hayranım onlara
Benm görümcem 5.5 aylık 14 kilo almış bana çok geldi de ondan sana da bi sorayım dedm:26:
Ayyy hareketlerini mi hissediyosun bu muhteşem bişeydir ya Rabbim hayırlı vakitte banada nasip etsin inşallah
Kızınızda olsa oğlunuzda olsa ikinizinde yüzünde aynı mutluluk sevinç olacağına %100 eminim canım benim
Bu arada kv ile arayı düzeltmişsiniz nasıl sevindim anlatamam daim olur inşallah
Hamileliğini rahat geçirmene çok sevindim kuzum maşallah
5 kilo muu sen hiç almamışsın kızİnşallah bende az alırım hani böyle sadece karnı çıkan hamileler oluyo ya bayılıyorum hayranım onlara
Benm görümcem 5.5 aylık 14 kilo almış bana çok geldi de ondan sana da bi sorayım dedm:26:
Ayyy hareketlerini mi hissediyosun bu muhteşem bişeydir ya Rabbim hayırlı vakitte banada nasip etsin inşallah
14 mûüü cok almis ya cok mu zayifti hamile kaldiginda
doktorlar toplam 9 ayda 12 15 kilo almayi oneriyorlar ama bilemedim
bnde hayranim o sadece gobegi cikan hamilelere ama benimki pek oyle degil baska yerlerden de aliyorum
dunyanin en heyecanli seyi olsa gerek paha bicilmez bisey gercekten
rabbim herkese nasip etsin insallah
Bi ordayım bi burdayım bebeğim naber
Günaydın günaydın günaydın en güzeller
pembişş yaa ben de bi şeyler hissetmeye başladım ama emin değilim bebek mi değil mi? hareket edince nasıl bi his oluyo sen de?
topiğinn tatlı hamilesiii :) nasılsınn cinsiyet belli oldumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?