ahahahailk iki ay erkek didim. sonra kıza cevirdimsırf kız olsun diye kız kız kız diye diye cevirdim cocuuuuu
benim gönlüm kızdan yana her daim
heralde dayanamıciğimmmm daktıra gidicem ben de meraklandım yine ben de öğrensem de rahatlasam artık yaaa
litfennn benimkini de erkeğe çevirme erkek diye diye başta kız diyodun bilmiyorum niye erkeğe döndün
ablamın 16.haftası bitmiş. bence 2 hafta daha sabret garanti olsun, azcık daha büyüsün paşa. ay pardon pRennnses
Ay ne bileyim içimden geçeni söylüyorum direkt
seninkide kız olcak timam
paşalar kovalasın senigitmiyorum yaa tamam az daha sıkıcam dişimi sanki ne al hafta bitti işte bi hafta daha geçecek sonraki haftanın çarşambası gidicem ne kaldı sanki dimiğğğğğğ
zaten bizim çocuk bunalıma girecek şimdiden bu gidişle yavrımmm benim babası ona oğlum der ben ona kızım derim keşke ikizim olaydı bi kız bi erkek
ya bende diyorum inci niye yoooook!
doğruuuuuuuuuuu
kız haldır haldır elbise arıyo bugüüüüüüün
hemide mooor
he ne kalmış sanki 1 yıl gibi
cidden ya bekle biraz daha. göstermez filan. sen neme lazım bekle 2 haftacık daha, bekle de kuku gör
ikiz var bizim sülaledeonları izlemek çok zevkli
he bunun bakımını unutmamak lazımm tabisi
ivet dün akşam accık konuştuk fatihe gidecekmiş kız 450 liralık elbiselerden bahsedince şaşırdımuygun bi şey bulamamış henüz istediği gibi
kız bi de yakın değil o yüzden gidemiyorum zırt pırt :26: yoksa şimdiye durmazdımhayırlısı inşallah canım bekliyorum bakalım
eşimin sülalede var hem de üçüzo daha zordur düşünsene hepsi bi anda ağlasa emmek için
evet konuştuk bizde. 450 ne demek ya söz için. hadi nişan olsa bi dereceeee. zaten onunda canı istemiyo almak
neyse yavrum ben cıkıyorum, ablamla yeğenim gelmişahahaha ay söylemesi ne kadan güzeeeellll
kaçtım ben öptüm siziiiii
iyidir canım şükür..iyidir yavrum senden naber
iyidir canım şükür..
Geleceğin eli maşalı kaynanasıda burdaymıışşş... pembişşş
bişi sorim sizee oluy muu
ben şimdi halıyı fırçalamayı düşünüyom
ama halı vanishim yok çamaşırlar için kullandığım var sadece
onu suya katıp halıyı fırçalasam bişi olur mu
selam canım tüttürüyon yine, hayırdır?
halım çok kir toplayan halılardan ne yazıkkibi şey olmaz canım hem olsa da nolcak kız öğrenci evi sonuçta kirli kalacağına temizlemeyi tercih etmişsin ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?