Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ablamın 16.haftası bitmiş. bence 2 hafta daha sabret garanti olsun, azcık daha büyüsün paşa. ay pardon pRennnses

paşalar kovalasın seni gitmiyorum yaa tamam az daha sıkıcam dişimi sanki ne al hafta bitti işte bi hafta daha geçecek sonraki haftanın çarşambası gidicem ne kaldı sanki dimiğğğğğğ

ya bende diyorum inci niye yoooook!

doğruuuuuuuuuuu

kız haldır haldır elbise arıyo bugüüüüüüün

hemide mooor

paşalar kovalasın seni gitmiyorum yaa tamam az daha sıkıcam dişimi sanki ne al hafta bitti işte bi hafta daha geçecek sonraki haftanın çarşambası gidicem ne kaldı sanki dimiğğğğğğ

he ne kalmış sanki 1 yıl gibi

cidden ya bekle biraz daha. göstermez filan. sen neme lazım bekle 2 haftacık daha, bekle de kuku gör

zaten bizim çocuk bunalıma girecek şimdiden bu gidişle yavrımmm benim babası ona oğlum der ben ona kızım derim keşke ikizim olaydı bi kız bi erkek

ikiz var bizim sülalede onları izlemek çok zevkli

he bunun bakımını unutmamak lazımm tabisi

ivet dün akşam accık konuştuk fatihe gidecekmiş kız 450 liralık elbiselerden bahsedince şaşırdım uygun bi şey bulamamış henüz istediği gibi

kız bi de yakın değil o yüzden gidemiyorum zırt pırt :26: yoksa şimdiye durmazdım hayırlısı inşallah canım bekliyorum bakalım

eşimin sülalede var hem de üçüz o daha zordur düşünsene hepsi bi anda ağlasa emmek için

evet konuştuk bizde. 450 ne demek ya söz için. hadi nişan olsa bi dereceeee. zaten onunda canı istemiyo almak

neyse yavrum ben cıkıyorum, ablamla yeğenim gelmiş ahahaha ay söylemesi ne kadan güzeeeellll

kaçtım ben öptüm siziiiii

aynen canım ben de dedim benim nişan elbisem o kadar pahalıydı bu söz hem de aile arasında olacak.

tamam yavrum güle güle yeğeni öp benim için eve uçarak gidersin artık

iyidir yavrum senden naber
iyidir canım şükür..

Geleceğin eli maşalı kaynanasıda burdaymıışşş... pembişşş

bişi sorim sizee oluy muu
ben şimdi halıyı fırçalamayı düşünüyom
ama halı vanishim yok çamaşırlar için kullandığım var sadece
onu suya katıp halıyı fırçalasam bişi olur mu

bi şey olmaz canım hem olsa da nolcak kız öğrenci evi sonuçta kirli kalacağına temizlemeyi tercih etmişsin ne güzel

bi şey olmaz canım hem olsa da nolcak kız öğrenci evi sonuçta kirli kalacağına temizlemeyi tercih etmişsin ne güzel
halım çok kir toplayan halılardan ne yazıkki
süpürsemde yetmiyor bazen arada fırçalamak lazım
süpürmeme rağmen ardından fırçalayınca bile bi ton saç çıkıyor

canım napim temizlenmişken adam akıllı temizlensin
illa eşim olunca doğru düzgün temizlik yapmicam ya ben bataklık içinde mi yaşiyim
bide geçende zaten birazcık ucundan ütüyü halıya yapıştırdım
ütünün tabanını temizlemek zorunda kaldım biraz halıdada hafif iz kaldı gözüme ilişip duruyor

gunaydın kızceler tukkanı bu sabah ben acayım dedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…