Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sende bi okuma aşkı gördüm

içinde varsa oku

sen bana bakma içimde istek yok benim

aynen o okuma isteği bende de yok sözde var çok istiyorum ama ne zaman ders başına otursam sıkılıp kalkıyorum bazen diyorum amannnn boşver herkes okuyormu sanki daha fazla zorlamaa

aynen o okuma isteği bende de yok sözde var çok istiyorum ama ne zaman ders başına otursam sıkılıp kalkıyorum bazen diyorum amannnn boşver herkes okuyormu sanki daha fazla zorlamaa

elalemden bize neyse. sürekli herşeyde onları bahane ediyoruz

sevgilin var mı

Masallah kuzuna pembisim cok sukur ki her sey yolundaymis saglikliymis oglusun :) darisi benim.oglumun.saglik haberlerini almaya insallah

Pembis sen ayrintiliyi nerde yaptin radyolog mu bakti perinatolog mu?
Benim dr perinatolojiye git dedi daha iyiymis daha detayliymis. Daha arastiriyorum.
Bi de sonuclar nasil veriliyo yani o an ultrasondan bakip en son her sey normal mi diyolar sonuclar hemen veriliyo mu yoksa ikilideki gibi bekletiyolar mi?

bence evlilik için iyi bir yaş günümüzde bakarsan geç bile kaldın arkadaşlarımın çoğu 18 yaşında evlendi

ya dimiiiii

ben ona karşıyım.

ne o öyle koca meraklısı gibi.

reşit olmuş basmış nikahı

sanki kalakaldı yahu

ya dimiiiii

ben ona karşıyım.

ne o öyle koca meraklısı gibi.

reşit olmuş basmış nikahı

sanki kalakaldı yahu

aynen gezip tozmak varken gençliğin tadını çıkarmak varken o yaşta koskocaa bir sorumluluk alıyorlar :)
bir de çoğu hamilee daha kendileri çocuk sayılır bence çok erken çok

aynen gezip tozmak varken gençliğin tadını çıkarmak varken o yaşta koskocaa bir sorumluluk alıyorlar :)
bir de çoğu hamilee daha kendileri çocuk sayılır bence çok erken çok

Sonradan kafalarını vurur onlar.

İki tokatta benim atasım geliyo valla

Başları göğe ermiştir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…