ayfoda istanbuldan arıyo birilerinibilmem ki, sıkıntı olmaz umarım :44:
önce İzmitten koca bulcaz sonra, bebe sonra ki iş
Evet bebegim haftaya insallah bi aksilik cikmazsa yeni evimize tasincaz eve kornis avize ankastremiz takilsin hemen temizletcez sonra tasinalim pirrrr annemlere ucucaz insallah :)
ayfoda istanbuldan arıyo birilerini
Ama ben buralardan buldum bileee
Ne varsa toprağımda var kızımmm sizin olsun memleketinizz
anaaammm şu an aşırı aşırısı duygulandıımmm , teyzemi oluyoruzzz
Çok sevindim tospik çok
sabah öyle demiyodun
hangi ara buldun allah seni napmasın
Evet canim allahin izniyle ekim sonu veya kasim basi oglusum geliyo
Tabi surpriz yapip erken gelme sansi da var ama ins zamaninda gelir saglikla gelir.
göbüşünü at wats.dan dicektim ki resim atılmıyodu dimi
maşşallah
yeğenime alcam oğlanlardan birininasılsa topiğin 3 oğlu var
sende ki ne şans ama.O sabahtı kızım gecenin şokunu daha atamamıştım
Ya zaten hali hazırda vardı biri ama mantıken uyuşmuyoruzzz
Siz yinede arayabilirsiniz bana kocişş
acil atağa geçip bi tane kız mı doğursam acibaa
Yakışıklı oğluşlardan birini damat edinsem kendime
ahahahaben düzeni bozup kız doğurcaktım ama olmadı evlenin de hemen bi iki de kız doğurun topiğimize 3 tane erkekle gidiyoruz bakalım bi tane daha hamişimiz o belki kız doğurur ama pek sanmıyorum maşallah erkek senesi bu sene
anaa bu kadar çabuk mu
hangi ara ev buldunuz? kv. yakın mı? ev nasıl?
sende ki ne şans ama.
birini buluyosun mantıken uyuyo ama fos çıkıyo, birini buluyosun tipini beğeniyosun ama mantıken uymuyo
biri uysa biri uymuyo anacım
Allah gönlüne göre versin de everelim artık seni de ( sanki ben evlenmişim gibi)
Faceden hallederiz ki o isi :) guzel bi kiz dogur da yabanciya gitmesin oglum nazarim :) hem.benden iyi kaynana olur gerci oglumu kiskanabilirim bilemiyorum
Evliliğe çok ters bakardım ama artık özeniyorum , küçük bebek görünce çıldırıyorum ..
Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukk
Teyzeleri yesin onuu
ahh kocayı bulsam hemen evlenir doğururum hiç beklemem
Evet ya bu yıl erkek senesi kız çok azınlıkta
amma karışık iş yaptınız siz ya, aldınız tuttunuz kiraladınız filan :111:ihihihihiievi sattık yaa başka bi ev aldık dubleks ama ertesi gün hemen kiracı bulduk ve evi kiraya verdik biz ne yapıcaz derkennnn bizim şimdi oturduğumuz evin alt katını kiraladık bi kat aşağı taşınıcaz yani ayyy gitmicez diye sevindim desem inanır mısın nazarım şimdi bütün eşyalarımız yepisyeniii evde büyüktü eşyaları ona göre büyük almıştık nereye sığdırcaz uycak mı uymıcak mı diye düşünüyodum ama çok şükür aşağıki daireyi tuttuk taşınma o kadar zor olmaz diye umuyorum. kv de zaten iyi şimdi maşallah o yüzden burda kalsak iyi çünkü yarın öbürgün bebiş doğunca da bana yardımı dokunacaktır illaki.
ben umudu hepten kestim yavrum ya
sıramı siz sevenlere veriyorum
bende evde kalmış kız kurusu olarak düğününüze çeyrek takmaya gelirim
aa bekliyorum o zamansaaa
Ayy İstanbullara kız veremem beeeen, dibimde olması lazım kızçemin, İzmit'e alırsak oğlunu alabilirz
hayırlı bi insan çıksın karşına gör bak nasıl evliliğe de olumlu bakıyosun çocuk doğurmaya dayani biz 6 seneden sonra evlendik ama ne bileyim evlilik tü kaka derler ben hala evli gibi hissetmiyorum sanki değişen tek şey aynı evi paylaşıyo olmamız. güzel maşallah ben sevdim bu düzeni
amma karışık iş yaptınız siz ya, aldınız tuttunuz kiraladınız filan :111:
kv. aran iyi maşşallahtabi ki orda kalman daha iyi faydası dokunur sana
artık birini bul ve o adam olsuuuuunnnnn senden cok istiyorum ya hu
amma karışık iş yaptınız siz ya, aldınız tuttunuz kiraladınız filan :111:
kv. aran iyi maşşallahtabi ki orda kalman daha iyi faydası dokunur sana
artık birini bul ve o adam olsuuuuunnnnn senden cok istiyorum ya hu
oyy oyy ne güzel Allah bozmasınnn
Ben tamam diyorum bu kez oldu diyorum ama dönüp bir bakıyorum yanılmışım , kimseye gönül bağlayamama gibide bir problemim var Allah sonumu hayr etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?