Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evet canim allahin izniyle ekim sonu veya kasim basi oglusum geliyo
Tabi surpriz yapip erken gelme sansi da var ama ins zamaninda gelir saglikla gelir.

Evliliğe çok ters bakardım ama artık özeniyorum , küçük bebek görünce çıldırıyorum ..
Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukk
Teyzeleri yesin onuu

O sabahtı kızım gecenin şokunu daha atamamıştım
Ya zaten hali hazırda vardı biri ama mantıken uyuşmuyoruzzz
Siz yinede arayabilirsiniz bana kocişş
sende ki ne şans ama.

birini buluyosun mantıken uyuyo ama fos çıkıyo, birini buluyosun tipini beğeniyosun ama mantıken uymuyo

biri uysa biri uymuyo anacım

Allah gönlüne göre versin de everelim artık seni de ( sanki ben evlenmişim gibi )

acil atağa geçip bi tane kız mı doğursam acibaa
Yakışıklı oğluşlardan birini damat edinsem kendime

ahahaha ben düzeni bozup kız doğurcaktım ama olmadı evlenin de hemen bi iki de kız doğurun topiğimize 3 tane erkekle gidiyoruz bakalım bi tane daha hamişimiz o belki kız doğurur ama pek sanmıyorum maşallah erkek senesi bu sene

ahh kocayı bulsam hemen evlenir doğururum hiç beklemem
Evet ya bu yıl erkek senesi kız çok azınlıkta

anaa bu kadar çabuk mu

hangi ara ev buldunuz? kv. yakın mı? ev nasıl?

ihihihihii evi sattık yaa başka bi ev aldık dubleks ama ertesi gün hemen kiracı bulduk ve evi kiraya verdik biz ne yapıcaz derkennnn bizim şimdi oturduğumuz evin alt katını kiraladık bi kat aşağı taşınıcaz yani ayyy gitmicez diye sevindim desem inanır mısın nazarım şimdi bütün eşyalarımız yepisyeniii evde büyüktü eşyaları ona göre büyük almıştık nereye sığdırcaz uycak mı uymıcak mı diye düşünüyodum ama çok şükür aşağıki daireyi tuttuk taşınma o kadar zor olmaz diye umuyorum. kv de zaten iyi şimdi maşallah o yüzden burda kalsak iyi çünkü yarın öbürgün bebiş doğunca da bana yardımı dokunacaktır illaki.

ben umudu hepten kestim yavrum ya
sıramı siz sevenlere veriyorum
bende evde kalmış kız kurusu olarak düğününüze çeyrek takmaya gelirim

Faceden hallederiz ki o isi :) guzel bi kiz dogur da yabanciya gitmesin oglum nazarim :) hem.benden iyi kaynana olur gerci oglumu kiskanabilirim bilemiyorum

aa bekliyorum o zamansaaa

Ayy İstanbullara kız veremem beeeen, dibimde olması lazım kızçemin, İzmit'e alırsak oğlunu alabilirz

Son düzenleme:
Evliliğe çok ters bakardım ama artık özeniyorum , küçük bebek görünce çıldırıyorum ..
Sağlıkla gelsin inşallah tosuncukk
Teyzeleri yesin onuu

ahh kocayı bulsam hemen evlenir doğururum hiç beklemem
Evet ya bu yıl erkek senesi kız çok azınlıkta

hayırlı bi insan çıksın karşına gör bak nasıl evliliğe de olumlu bakıyosun çocuk doğurmaya da yani biz 6 seneden sonra evlendik ama ne bileyim evlilik tü kaka derler ben hala evli gibi hissetmiyorum sanki değişen tek şey aynı evi paylaşıyo olmamız. güzel maşallah ben sevdim bu düzeni

amma karışık iş yaptınız siz ya, aldınız tuttunuz kiraladınız filan :111:

kv. aran iyi maşşallah tabi ki orda kalman daha iyi faydası dokunur sana

ben umudu hepten kestim yavrum ya
sıramı siz sevenlere veriyorum
bende evde kalmış kız kurusu olarak düğününüze çeyrek takmaya gelirim

artık birini bul ve o adam olsuuuuunnnnn senden cok istiyorum ya hu

aa bekliyorum o zamansaaa

Ayy İstanbullara kız veremem beeeen, dibimde olması lazım kızçemin, İzmit'e alırsak oğlunu alabilirz

oldu anacım başka işim yok ben ana baba hasreti çekiyorum bi de büyütüyim edeyim sonra evlat hasreti çekiyim öyle mi mimkinatı yok sevecekse de oğlum alıp gelecek babasının yaptığı gibi

oyy oyy ne güzel Allah bozmasınnn
Ben tamam diyorum bu kez oldu diyorum ama dönüp bir bakıyorum yanılmışım , kimseye gönül bağlayamama gibide bir problemim var Allah sonumu hayr etsin

bende çok istiyorum anacım ya
şimdi görüştüğüm insan iki ay sonra asker , onu hiç bekleyemem o stres altına hiç giremem o sebepten umut vermek istemiyorum.
zaten kimseyle sevgili olmuyorum olamıyorum b*ku çıkıyo adını koyunca , arkadaş hayatı yaşıyorum

ben de öyle düşündüm başta ama çok şükür iyi oldu canım hemencecik hiç beklemeden sattık aldık kiraladık falan bebeğimiz bereketiyle geliyo maşallah
hem garantiye almış olduk çaktırmıyorum eşime ama ola ki kv ilk zamanlarına döndü alıp başımızı gidebileceğimiz uzak bi evimiz oldu ahh benimm tilkiler işte boş durmuyo içten içten her ayrıntıyı düşünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…