15 i bulacal heraldeİyilik bendende gebe kadın
5 ayda beş kilo, 9. ayda bakalım kaç kilo
bana daha var.
15 i bulacal heraldeİyilik bendende gebe kadın
5 ayda beş kilo, 9. ayda bakalım kaç kilo
bana daha var.
günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr
özlendiniz çokkkkk
cinsiyetler belli olmuşşş bu sene erkek senesi anlaşılannn kırmızıdamı erkek olacak acabaa
herkes kız hayali kurdu erkek aldı.....bende hep erkek hayali kurardım oysa , hayırlıerkek bebek benim gönlümde yatan yaaaaaaa
rabbim hayırlı temiz efendi ekıllı ahlaklı vefalı evlat eylesin hepsini inşALLAHHHHHHHHHHHHH
HADİİİİ GELİNNNNN ÇIKIN ORTAYAAAAAAAA
HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Koca gobeklileeerrrrr :)))
Bi acilinda soyle bekarlarimiz salina salina yurusun kisisel alanimizi kapstiyosunuuunuzz
amin canim insallah
zaman yaklastikca heyecanlaniyor insan ya nasil olucak hangimize benzicek iyi bakabilecekmiyiz bir suru heyecan
almadim daha hicbisey canim bakiyorum arada ama esim biraz daha bekleyelim diye tututor beni yazun bol bol zamanimiz olacak nasil olsa diye acele etmedim bende
Gunaydinnnnn incimmmmmmm hayirli cumalarimiz olsun Kuzum bol bereketli inşallah
Aynen Kuzum uctur erkek geliyo bi kirmizi kaldi bakalim o da oglus mu dogracak
Saglikla hayirlisiyla gelsin kuzularimiz cinsiyet hic fark etmiyo. Ama allah senin de gonlunden geceni versin ins zamani gelince
Ee hic anlatmadin soz takildi takilali gelmedin hic ask nasil gidiyo
nasıl kuzum heyecan var mı
hiççç üzülmedin değilmi kız olmadı diye
zaten insan onumu düşünür evladın geliyor yaaaaa... hemde oğlan oyyy yerimmmmmmmmm ben o küçük adamı
bebeğimmm kocaman bi mAŞALLAH alayım herşey gerçekten çok çokkk güzel gidiyor
geçen hafta o ve annesi ile kuyumcuya gittik bilezikler set alyans saat herşeyi aldık şimdidenhepsinide çok sevdim güzel oldu. ama alyanstan pek emin değilim o an çok yoruldum seçiverdim birtane belki ilerde dğeiştiririm...
Allahıma çok şükür okadar iyi bi insanki kırmamak için elindne geleni yapıyor hep mutlu etmeye çalışıyor... nasıl huzurluyum nasıl. kavga yok gürültü yok gözyaşı yok hep gülen sırıtık surat var hep
Küllerinden doğmuş gelmiş morincim, günaydın
Herşey yolunda maaşallah
Pek yakıştınız birbirinize.
*
Başka ne var ne yok bakalım millet
nasıl kuzum heyecan var mı
hiççç üzülmedin değilmi kız olmadı diye
zaten insan onumu düşünür evladın geliyor yaaaaa... hemde oğlan oyyy yerimmmmmmmmm ben o küçük adamı
bebeğimmm kocaman bi mAŞALLAH alayım herşey gerçekten çok çokkk güzel gidiyor
geçen hafta o ve annesi ile kuyumcuya gittik bilezikler set alyans saat herşeyi aldık şimdidenhepsinide çok sevdim güzel oldu. ama alyanstan pek emin değilim o an çok yoruldum seçiverdim birtane belki ilerde dğeiştiririm...
Allahıma çok şükür okadar iyi bi insanki kırmamak için elindne geleni yapıyor hep mutlu etmeye çalışıyor... nasıl huzurluyum nasıl. kavga yok gürültü yok gözyaşı yok hep gülen sırıtık surat var hep
Hayir bebegimm gram uzulmedim evlat sahibi olmak icin dr dr dolasan o kadar insan var ki benim cinsiyet ayrimi yapmam resmen nankorluk olur. Rabbim bize verdigi en kiymetli emanetim, hediyem geliyo sonsuz mutluyum rabbim.evlat hasretiyle bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Oyyyyy masallah masallah masallah canim benim rabbim bozmasin daim etsin insallah cok sevindim.senin adina
Sonsuz hak ediyosun o kadar uzuntunun yorgunlugun ustune boylesi yakisirdi. Ne guzel ki hep hayirlisini diledik demek ki buymus senin icin hayirlisi:yalniz foto isterünnnnn
maşALLAH sana bebeğim ne güzel düşünüyorsun alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin gerçekten rabbim isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin
amin inşALLAH hiç bozulmaz canımmmmm mutluyum huzurluyuym ki bennn
çok çok çoooooooooook şükürrr.....
aynen hep hayırlısını istedik biz..
aaaa ben sana söz fotosu göndermedim miiii
Sus kisyoksa seni pembisle gobek arasi yapariz ayhh benimki artik tam belli ama one dogru gidiyo cok sukur yayilmiyo henuz ama 9 a kadar nasil olurum kim bilir
Bebisten sonra cok degistim farkindayim ben de canim hatta cok sukur ki kac zamandir erteledigim bi sey vardi ya artik ertelemekten vazgectim sukurler olsundaha huzurluyum.
Gondermedin tabi sevgi pitircigi
Bebisten sonra cok degistim farkindayim ben de canim hatta cok sukur ki kac zamandir erteledigim bi sey vardi ya artik ertelemekten vazgectim sukurler olsundaha huzurluyum.
Gondermedin tabi sevgi pitircigi
Beni araniza alin birbirinize dogru kosun:))) ahahaha:)))
Kuzumm erkeklerde gobek sivri oluyomus diyolar arkadan belli olmuyomus..
Ay gecen gun yolda bi hamile gordum kiz kurdan gibi arkasini dondu fln incicek masallah nasil bir fizik yan donunce karni belli oluyo anca Allahim nasil yakistirmis bi gorseniz gram fazlalik yok kizda sadece gobegi var bayildim kadina gidip karnini sevesim geldii valla :)))
Bu arada bende gelisme var kiiii
Piskooom naber?
ne gelişmesi. tanışma filan mııııı yoksam
İyilik saglik balimm senden nabeerrr..
Kk daki ifadeleri kullanamiyorum yaaa cok icim skiliyo boyle..
Telden giriyorum yinee
Kizlari catlatim dedim ama yoklar galiba :))
Altta kim var kim gormuyorum telde...
He canim gorumce faceden ekledi dun butun gun facede lak lak ettik :))
1 sene oncesine kadar iki kere telde konusmuslugumuz var sadece..
Abime sordum aksam seni ekledim burdan konusalim hep dedim dediii :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?