Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Koca gobeklileeerrrrr :)))
Bi acilinda soyle bekarlarimiz salina salina yurusun kisisel alanimizi kapstiyosunuuunuzz

günaydın canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrr

özlendiniz çokkkkk
cinsiyetler belli olmuşşş bu sene erkek senesi anlaşılannn kırmızıdamı erkek olacak acabaa

herkes kız hayali kurdu erkek aldı..... bende hep erkek hayali kurardım oysa , hayırlıerkek bebek benim gönlümde yatan yaaaaaaa

rabbim hayırlı temiz efendi ekıllı ahlaklı vefalı evlat eylesin hepsini inşALLAHHHHHHHHHHHHH

HADİİİİ GELİNNNNN ÇIKIN ORTAYAAAAAAAA

HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gunaydinnnnn incimmmmmmm hayirli cumalarimiz olsun Kuzum bol bereketli inşallah
Aynen Kuzum uctur erkek geliyo bi kirmizi kaldi bakalim o da oglus mu dogracak
Saglikla hayirlisiyla gelsin kuzularimiz cinsiyet hic fark etmiyo. Ama allah senin de gonlunden geceni versin ins zamani gelince

Ee hic anlatmadin soz takildi takilali gelmedin hic ask nasil gidiyo

Ben de dha baslamadim bilmiyodum diye frenliyodum kendimi
Ayy ben kesin frenlemesem kendimi kiz kiyafetleri alirdim
Ama orgu ogrenip bi seylere baslamak istiyorum anca bitiririm

Oyyy ben de cok merak ediyorum yaa kime benzeyecegini
Ana baba kara kas kara gozuz ama dede sarisin mavi gozlu ona benzer mi diye dusunmuyo degilim ama ben.beyaz tenli siyah sacli anasinin gozleri gibi olsun isterdim bakalim hayirlisi gerci bi sey istemicem hissetmicem artik hep tersi cikiyo tutturamiyorum

nasıl kuzum heyecan var mı

hiççç üzülmedin değilmi kız olmadı diye
zaten insan onumu düşünür evladın geliyor yaaaaa... hemde oğlan oyyy yerimmmmmmmmm ben o küçük adamı

bebeğimmm kocaman bi mAŞALLAH alayım herşey gerçekten çok çokkk güzel gidiyor

geçen hafta o ve annesi ile kuyumcuya gittik bilezikler set alyans saat herşeyi aldık şimdiden hepsinide çok sevdim güzel oldu. ama alyanstan pek emin değilim o an çok yoruldum seçiverdim birtane belki ilerde dğeiştiririm...
Allahıma çok şükür okadar iyi bi insanki kırmamak için elindne geleni yapıyor hep mutlu etmeye çalışıyor... nasıl huzurluyum nasıl. kavga yok gürültü yok gözyaşı yok hep gülen sırıtık surat var hep

Küllerinden doğmuş gelmiş morincim, günaydın

Herşey yolunda maaşallah

Pek yakıştınız birbirinize.
*
Başka ne var ne yok bakalım millet

Hayir bebegimm gram uzulmedim evlat sahibi olmak icin dr dr dolasan o kadar insan var ki benim cinsiyet ayrimi yapmam resmen nankorluk olur. Rabbim bize verdigi en kiymetli emanetim, hediyem geliyo sonsuz mutluyum rabbim.evlat hasretiyle bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Oyyyyy masallah masallah masallah canim benim rabbim bozmasin daim etsin insallah cok sevindim.senin adina
Sonsuz hak ediyosun o kadar uzuntunun yorgunlugun ustune boylesi yakisirdi. Ne guzel ki hep hayirlisini diledik demek ki buymus senin icin hayirlisi: yalniz foto isterünnnnn

maşALLAH sana bebeğim ne güzel düşünüyorsun alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin gerçekten rabbim isteyen herkese hayırlı ise nasip etsin

amin inşALLAH hiç bozulmaz canımmmmm mutluyum huzurluyuym ki bennn
çok çok çoooooooooook şükürrr.....

aynen hep hayırlısını istedik biz..

aaaa ben sana söz fotosu göndermedim miiii

Bebisten sonra cok degistim farkindayim ben de canim hatta cok sukur ki kac zamandir erteledigim bi sey vardi ya artik ertelemekten vazgectim sukurler olsun daha huzurluyum.

Gondermedin tabi sevgi pitircigi

Sus kis yoksa seni pembisle gobek arasi yapariz ayhh benimki artik tam belli ama one dogru gidiyo cok sukur yayilmiyo henuz ama 9 a kadar nasil olurum kim bilir

Beni araniza alin birbirinize dogru kosun:))) ahahaha:)))
Kuzumm erkeklerde gobek sivri oluyomus diyolar arkadan belli olmuyomus..
Ay gecen gun yolda bi hamile gordum kiz kurdan gibi arkasini dondu fln incicek masallah nasil bir fizik yan donunce karni belli oluyo anca Allahim nasil yakistirmis bi gorseniz gram fazlalik yok kizda sadece gobegi var bayildim kadina gidip karnini sevesim geldii valla :)))

Bu arada bende gelisme var kiiii

Bebisten sonra cok degistim farkindayim ben de canim hatta cok sukur ki kac zamandir erteledigim bi sey vardi ya artik ertelemekten vazgectim sukurler olsun daha huzurluyum.

Gondermedin tabi sevgi pitircigi

ooo hayırlı uğurlu olsun inşALLAH bebeğimmmmmmmmmmmmmm
çok çok çokkkkkkkkkkkkk sevindim senin afına koocaman maşALLAH sana o huzurun ömür boyu devam eder inşALLAHH

aaaaa dur hemen göndereyimmm ama tlfda az var artık idare et

Piskooom naber?

ne gelişmesi. tanışma filan mııııı yoksam

Piskooom naber?

ne gelişmesi. tanışma filan mııııı yoksam

İyilik saglik balimm senden nabeerrr..
Kk daki ifadeleri kullanamiyorum yaaa cok icim skiliyo boyle..
Telden giriyorum yinee

Kizlari catlatim dedim ama yoklar galiba :))
Altta kim var kim gormuyorum telde...

He canim gorumce faceden ekledi dun butun gun facede lak lak ettik :))
1 sene oncesine kadar iki kere telde konusmuslugumuz var sadece..
Abime sordum aksam seni ekledim burdan konusalim hep dedim dediii :))))

Şuan kimse yok topicde, pc' gene mi arızalandı :26:

görümcekten atak gelmiş kuzu

ee nasıl peki, sevdin mi, için ısındı mı, gıcık bi tip mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…