Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Şuan kimse yok topicde, pc' gene mi arızalandı :26:

görümcekten atak gelmiş kuzu

ee nasıl peki, sevdin mi, için ısındı mı, gıcık bi tip mi

Sarji yine gitti yaaa benimde sinavlarim yaklasti diye acele ettirmiyorum telden idare ediyorum :/

Canim nebilim ilk izlenim herkes birbirine iyi davraniyo once bi temkinli davrandi slm yazdi sadece..
Sonra iste ben cok sicak davrandim canim cicim fln baktim o da isindi zaten onceden telefondada konustugumuzda hic oyle sert bi yapisi yok gayet samimi konusmustu...
Sonradan tabi butun gun konustuk ben bi tuhaf oldum dedim ben boyle kirk yillik ark gibi konustum aradada cenem duser umarim samimiyetimden rahatsiz olmamissindir dedim yok canim cok sevimdim valla dedi o da...

İlk izlenim iste guzeldi ilerde abisini fln kiskanir mi bilmiyorum bizim evliligi fln sordu benim meslegimi sordu konustuk ettik baya...

Yalniz evin bir kizi ya inanilmaz simariyor evdekilere iki hafta sonra akraba dugunu var netten elbise begenmis dun gece saat 12 de yarina kadar tukencek diye gidip babasina naz yapmis babasininda kredi karti arabada kalmis gece yarisi benimki otoparka gitti hanimefendi elbise alcak diye :/
Biraz o davranisa gicik oldum benimkide kardesine saydira saydira gitti yagmurun altinda kredi kartini aldi!

Son düzenleme:

kaç yaşında bu kız 16-17 yaşlarında mı?

abisiyle arası nasıl? mırç mırç bi tip belli ki, kıskanabilitesi yüksek.

e evdekilerde şımartmış, o da haliyle yükleniyo işte böyle.

kaç yaşında bu kız 16-17 yaşlarında mı?

abisiyle arası nasıl? mırç mırç bi tip belli ki, kıskanabilitesi yüksek.

e evdekilerde şımartmış, o da haliyle yükleniyo işte böyle.

21 yasinda canim ne 16-17si oyle olsa butun gun sohbet etmem zaten dersim var cocugum der cikardim faceden..

Doguda kizlara pek deger veriliyor malumun kiz aslinda direk babasina gidip nazlanmis benimki diyor bana gelip soylese ben haddini bildirirdim ama iste diyor...
Babasida tabi gonderince onu ki babasinin yoluna ölür benimki mecbur cikip gitmis...

Ben yokken cok mic miclardi aslinda
İlk cikmaya basladigimizda iste eve gelir sakalasirdi kizla daha samimiyeti vardi sanki... Simdi eve gelse yemek yer babasi varsa oturur yoksa odasina gecer:)
Kizda dun sikayet ediyo diyo yuzunu gormuyoruz evde degil evde olsada hep odasinda arada satasmaya gidiyorum ama tinlamiyo diyo:))
İcimden diyom e tabi tinlamaz benle konusuyo haha:)))

Son düzenleme:

Çocuk gibi davranınca 16-17 sandım la ne biliyim

kız işi biliyo işe, kime sırnaşcağını biliyo

Çocuk gibi davranınca 16-17 sandım la ne biliyim

kız işi biliyo işe, kime sırnaşcağını biliyo

Sirnassin dursun canim napim :))
Ben kocami alir kapiyi kapatir keyfime bakarim..
Evliyken boyle birsey icin gece 12 de evden cikartamaz zaten.
Ertesi gunu bekler babasi karti getirir o zaman alir ne alacaksa ...

Gunaydin evliler, nisanlilar, sözlüler, tatli aşıklar

Yine uyku tutmadi ama bu sefer heyecandan degil. Kiz kardesim bizdeydi sinavlari bitince bizde kaldi bi sure bugun memlekete donuyo icim buruk hic olmazsa her hafta mutlaka geliyodu gorusuyoduk benim icinde iyi oluyodu ailemden birini. Burda olmasi. Sanki iyice yalnizlasmis hissediyorum. Nasipse insallah su evi tasiyalim bi aya biz de annemlere gitmek istiyoruz ama bakalim kismet :26:

tospammmmmmmmmmm

evimi taşıyorsunuz

Pek sevgili topiğim.

Neler gördün. Neler geçirdin.

kimisi evlendi kimsi nişanlandı. kimisi hamile

ama muhabbet yok..

hepinize cok kızıyorum bilmiş olun!

gunaydinnnn
keyifler nasil
kimseler gelmiyo mu artik bu topige
biz dun oglusumuzu gormeye gittik ayrintili ultrasonumuz vardi
bu nasil bi mucize hareketlerini izlerken gozlerim dolu dolu
agzini aciyo sanki gulumsuyor gibi
anesiyle babacigina el sallaiyo falan harika bi duygu buyudugunu gormek
kucucuk bisi ama hersey var idrar kesesine kadar gosterdi doktor
herseyi iyiymis cok sukur sagligi yerinde

Ne kadar güzel maşallah sizee

ben 2 gündür hep buralardayımmmmmmmmmmm

ama yoksunuzzzz:26:
Genellikle ben de buralardayım ama görmüyorum sizi
merhabaa
bu aralar bütün topikler boş heralde
Galiba öyle :97:
Maşallah

Pembiş Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

günaydınnn
evet bu aralar boş kimse gelmiyor
allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin maşallah
allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…