amin canım her şeyin hayırlısı, zamanı var daha demek ki
oğlum da babasının yaptığı gibi mi yapsın diyosun,oldu anacım başka işim yok ben ana baba hasreti çekiyorum bi de büyütüyim edeyim sonra evlat hasreti çekiyim öyle mimimkinatı yok sevecekse de oğlum alıp gelecek babasının yaptığı gibi
2 aylık tanıdğın birini beklemende tuhaf olur tabi geldiğinde nasıl olacak bilemezsin..bende çok istiyorum anacım ya
şimdi görüştüğüm insan iki ay sonra asker , onu hiç bekleyemem o stres altına hiç giremem o sebepten umut vermek istemiyorum.
zaten kimseyle sevgili olmuyorum olamıyorum b*ku çıkıyo adını koyunca , arkadaş hayatı yaşıyorum
O iyi bi avantaj oldu size. ordan alacağınız kirayı siz ev sahibine verceksiniz. belki daha karlı cıkcaksınız?ben de öyle düşündüm başta ama çok şükür iyi oldu canım hemencecik hiç beklemeden sattık aldık kiraladık falan bebeğimiz bereketiyle geliyo maşallah
hem garantiye almış olduk çaktırmıyorum eşime ama ola ki kv ilk zamanlarına döndü alıp başımızı gidebileceğimiz uzak bi evimiz olduahh benimm tilkiler işte boş durmuyo içten içten her ayrıntıyı düşünüyo
oğlum da babasının yaptığı gibi mi yapsın diyosun,
peki benim kızceme üzülmüyo musun anasından ayrılcak
Allahım düşünceleri kes ya
2 aylık tanıdğın birini beklemende tuhaf olur tabi geldiğinde nasıl olacak bilemezsin..
Hayırlısı olsun , vardır elbet bi nasibin
O iyi bi avantaj oldu size. ordan alacağınız kirayı siz ev sahibine verceksiniz. belki daha karlı cıkcaksınız?kaça tuttu kiracı ? ay ne meraklı melahatim
2 aydır tanımıyorum kız
aile dostumuzun oğlu
sende bu şans varken onda da bi yamukluk cıkar :101:
karakteri kişiliği farklı bir insan yapar mı yapar beklenir
Yaşım genç dah aya 30 a kadar yolu var bakalım hayırlısı
bana bi koca lazımm, o da bu gece lazım
şarkısı sana gelsin mati'm
Hemen bu gece olmasa da olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olsun da ne zaman olursa olsun diyosun
Günaydın fındıkk kurdu
Aynen öyle kaderime razi olucam artik :)) günaydın bal küpü :)
Naber canım, işte misin?
Evet yavrum ya suratım 5 karış calisiyorumsenden naber nasılsın
Bende iyiyim.
Neye uyuz oldun ki
Uykum var kız :) gulemiyorum
Akşam dinlenirsin
Bayadır bloğuna bakmadım
Nasıl gidiyo
Ben yarın sabaha kadar çalışıyorum bebiss :) blog yazmaya vaktim yok ki siparişleri kabul edemiyorum :)
Sabah dört bucuga kadar calisiyorum bugün daha sonra yedi bucuga kadar kestirir sekiz de nöbeti devreder eve gider deli gibi uyurum :) sana verdiğim sözü unutmadim ama :))Orda bi kenara geçip kestiremiyo musunuz
ana yalan oldu senin blog püüh. ne güzel şeyler yapıyodun be
Sabah dört bucuga kadar calisiyorum bugün daha sonra yedi bucuga kadar kestirir sekiz de nöbeti devreder eve gider deli gibi uyurum :) sana verdiğim sözü unutmadim ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?