Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

kızlar var ya tam koptuk topikten geçen seneyi hatırlıyorum da sayfalara yetişemezdik. hadi ben üşengeçliğim halsizliğim yüzünden pc yi açmaya üşeniyorum peki yaa siz hele çalışan hatunlar hep pc başındasınız ya belki geldiğinizi görsem enerji olcak bana atıcam üşengeçliği gelicem sohbete, özledim o günleri yaa

bende özledim kuzum valla
giriyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum bende dolanıyorum öyle boş boş :26:

yeni evin hayırlı olsun bu arada tatlımmmmmmmmmmmmm....

nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.

yeni evin hayırlı olsun bu arada tatlımmmmmmmmmmmmm....

nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.

saol canım benim:) iyi çok şükür oğluşumun tekmeleriyle neşe buluyorum salı günü ayrıntılı ulrasonumuz var inşallah sağlıklıdır kuzum, onun heyecanı var şimdilik.

sen anlat taze aşık nasıl gidiyo sözlülük diyimmm aileler görüşüyo dimi anlaşıyosunuzdur inşallah kuzum.

Ey gidi tosbik

Evlendin de 9 ay olmuş şimdi

ve bekliyorsun değmesin

isim ne düşünüyosunuz? ablamın göbüş baya çıktı çok şirin oldu

seni de merak ediyorum

Ey gidi tosbik

Evlendin de 9 ay olmuş şimdi

ve bekliyorsun değmesin

isim ne düşünüyosunuz? ablamın göbüş baya çıktı çok şirin oldu

seni de merak ediyorum

aynen öyle nazarım daha her şey dün gibi geliyo bana sanki çok çabuk geçti zaman şimdi oğluşumu beklerken zaman geçmiyo gibi geliyo ama gün gelicek bakıcam ohooo boyumu aşmış kuzum benim ayy inşallah yaa

isim yok henüz oğluşum diye seviyorum yavrumu yaa isim önerin bana doğurcam daha ismi yok. hiçbi şey beğenmiyo kocam, iki isim olsun istiyoruz ama ortak bi şey bulamadık henüz.
benimkide çıktı nazarım artık otobüste bana da yer verenler oluyo

geçmez olur mu güzelim bak kalmış 4 ay..

hemen sana isim önerileri sunayım
- ediz - tarık- ferit - yusuf- alp- eymen- samet-utku- kayra- ege- eren- bilal mete-

hamile olmanın avantajlarından biri, oto'da sana yer verilmesiiii

benim gözüm şöyle 36-38. haftalarda canım

kız öyle tek olunca güzel isimler var ama onların yanına bi şey uydurmak lazım sıkıntı orda
mesela kendimce biraz araştırdım uydurmaya çalıştım bikaç tane ama kociş bey beğenmedi

enes yasir
ali seyid
ali ensar

kocamın bulduklarını yazmıyorum bile

bence şu zamanların tadını çıkar çünkü istediğin zamanlar gelicek ve şu zamanı bi daha bulamayacaksın

ali seyit ve ali ensarı beğendim kocanın bulduklarını yaz da azcuk güleyim

- bilal mete
-utku kayra
- ahmet emir
- akif eymen
-ahmet ege
-ali mert

bi sürü var kiiii

mehmet fatih uyumsuzluğun örneği
ayyy daha fazlasını yazamiciğimmmm el kadar oğluşuma her bi isim söylüyo katliammmmm isim katliamı
osmanlı isimleriyle kafayı bozmuştu bi ara

mehmet fatih uyumsuzluğun örneği
ayyy daha fazlasını yazamiciğimmmm el kadar oğluşuma her bi isim söylüyo katliammmmm isim katliamı
osmanlı isimleriyle kafayı bozmuştu bi ara

ahmet mehmet de diyodur allah bilir

bi örneğinle bile neler düşündüm

daha var canım isimsiz olacak değil ya paşaya yakışan bi isim olur elbet

ahmet mehmet de diyodur allah bilir

bi örneğinle bile neler düşündüm

daha var canım isimsiz olacak değil ya paşaya yakışan bi isim olur elbet

kız ikimizin babasının ismini koyalım o zaman dedi uyumlu olsalar amenna ama allahım allahım oğluma o isimlerle seslenene kadar çocuk 5 yaşına gelir

inşallah yaa aslında seyid, ensar ve yusuf isimleri kulağıma hoş geliyo yanlarına birer isimle olabilir diyorum ama bakalım çok merak ediyorum oğluşumun ismi ne olcak

neden iki isim istiyosunuz:44:

aslında haklısın kocişim yavrum hiç de bi şey demez hatta yapmasaydın dışardan yerdik der ama ben pek dışarıdan yemek istemiyorum oğluşuma sağlıklı şeyler yedirmek istiyorum

kahvaltı türü yersiniz,kasma kendini,maksat karın doyurmak değil mi

mümkün olduğunca evde ye dışardaki şeylerden yemesin paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…