o lunnaya benden selam SÖYLEME.
cafe gibi bi yer mi ayarladınız
hayırlı olsuuuuuuuuun
kızlar var ya tam koptuk topikten geçen seneyi hatırlıyorum da sayfalara yetişemezdik. hadi ben üşengeçliğim halsizliğim yüzünden pc yi açmaya üşeniyorum peki yaa siz hele çalışan hatunlar hep pc başındasınız ya belki geldiğinizi görsem enerji olcak bana atıcam üşengeçliği gelicem sohbete, özledim o günleri yaa
kızlar var ya tam koptuk topikten geçen seneyi hatırlıyorum da sayfalara yetişemezdik. hadi ben üşengeçliğim halsizliğim yüzünden pc yi açmaya üşeniyorum peki yaa siz hele çalışan hatunlar hep pc başındasınız ya belki geldiğinizi görsem enerji olcak bana atıcam üşengeçliği gelicem sohbete, özledim o günleri yaa
yeni evin hayırlı olsun bu arada tatlımmmmmmmmmmmmm....
nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
saol canım benim:) iyi çok şükür oğluşumun tekmeleriyle neşe buluyorumsalı günü ayrıntılı ulrasonumuz var inşallah sağlıklıdır kuzum, onun heyecanı var şimdilik.
sen anlat taze aşık nasıl gidiyo sözlülük diyimmmaileler görüşüyo dimi anlaşıyosunuzdur inşallah kuzum.
Ey gidi tosbik
Evlendin de 9 ay olmuşşimdi
vebekliyorsun değmesin
isim ne düşünüyosunuz? ablamın göbüş baya çıktı çok şirin oldu
seni de merak ediyorum
aynen öyle nazarım daha her şey dün gibi geliyo bana sanki çok çabuk geçti zamanşimdi oğluşumu beklerken zaman geçmiyo gibi geliyo ama gün gelicek bakıcam ohooo boyumu aşmış kuzum benim ayy inşallah yaa
isim yok henüz oğluşum diye seviyorum yavrumu yaa isim önerin banadoğurcam daha ismi yok. hiçbi şey beğenmiyo kocam, iki isim olsun istiyoruz ama ortak bi şey bulamadık henüz.
benimkide çıktı nazarımartık otobüste bana da yer verenler oluyo
geçmez olur mu güzelim bak kalmış 4 ay..
hemen sana isim önerileri sunayım
- ediz - tarık- ferit - yusuf- alp- eymen- samet-utku- kayra- ege- eren- bilal mete-
hamile olmanın avantajlarından biri, oto'da sana yer verilmesiiii
benim gözüm şöyle 36-38. haftalarda canım
kız öyle tek olunca güzel isimler var ama onların yanına bi şey uydurmak lazım sıkıntı orda
mesela kendimce biraz araştırdım uydurmaya çalıştım bikaç tane ama kociş bey beğenmedi
enes yasir
ali seyid
ali ensar
kocamın bulduklarını yazmıyorum bile
bence şu zamanların tadını çıkar çünkü istediğin zamanlar gelicek ve şu zamanı bi daha bulamayacaksın
ali seyit ve ali ensarı beğendimkocanın bulduklarını yaz da azcuk güleyim
- bilal mete
-utku kayra
- ahmet emir
- akif eymen
-ahmet ege
-ali mert
bi sürü var kiiii
mehmet fatih uyumsuzluğun örneği
ayyy daha fazlasını yazamiciğimmmm el kadar oğluşuma her bi isim söylüyo katliammmmm isim katliamı
osmanlı isimleriyle kafayı bozmuştu bi ara
dün aşım vardı kolum ağrıyo valla off kv de gitti ben de yemeği yukarda yeriz diyodum yemek yapmazdım :26:
ahmet mehmet de diyodur allah bilir
bi örneğinle bile neler düşündüm
daha var canım isimsiz olacak değil ya paşaya yakışan bi isim olur elbet
bi çorba bi makarna yap en kötü çay yap kahvaltılık hazırla yeter canım bu akşam da böle olsun
kız ikimizin babasının ismini koyalım o zaman dedi uyumlu olsalar amenna ama allahım allahım oğluma o isimlerle seslenene kadar çocuk 5 yaşına gelir
inşallah yaa aslında seyid, ensar ve yusuf isimleri kulağıma hoş geliyo yanlarına birer isimle olabilir diyorum ama bakalım çok merak ediyorum oğluşumun ismi ne olcak
aslında haklısın kocişim yavrum hiç de bi şey demez hatta yapmasaydın dışardan yerdik der ama ben pek dışarıdan yemek istemiyorum oğluşuma sağlıklı şeyler yedirmek istiyorum
Canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?