Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hayır işte öyle değil biz iki isim koyucaz ama ikisini de söylicekmişiz bazen bulduğu isimlere tamam diyorum ben o zaman şu ismiyle hitap ederim diyorum hayır diyo ikisini de kullancaz. diyelim ki ali seyid koyduk adını ali veya seyidi ayrı değil bir kullancaz o yüzden hem söylemesi kolay hem anlamı güzel hem de kulağa hoş gelen bi isim olmalı.

ayy ben yiyorum ama pişman olmuyorum kız hele kfc nin tavuklarına bitiyorum acılı acılı oyhhh

canın çekcek şimdi sus

bunu istiyo madem doğru düzgün birleşik isim yapsın

ismail ahmet gibi değil

üst kata dediğin senin eski evine mi? evime iyi bakın de

kadına niye uyuz oldun

babam diyo zaten ben ismimi sevmiyorum çocuğa koymayın o da ikinci ismi sevdi hatta o öyle sesleniyo dur diyorum oğlumun kafasını karıştırma daha belli değil ben evet demedim

adam haklı sevmemekle

benim yeğenimin adıda beren olcaktı güya

-feyza-seray-cansu arasında gidip geliyo şuan hanım

aslında rüyamda görsem şöyle güzel bi isim onu koyarım

kığğğğğğğğğğzzz ben rüyamda grmüştüm bi kaç ay evvel. adı zümraydı koskoca bebekti bide yeni doğmuş güya :44: zümra zümra diye sesleniyoruz o zamandan beri aklımdadır ama asla koymam ben zümra ismini sevmem kiii :26:

kulağıma kötü gelmedi benim kız ama bi kızım olursa zeynep olacak inşallah zeynebimi de hasretle bekliyorum o yüzden arayı çok açmıcaz allah nasip ederse tabiki

şimdi bi de ravza ismi çok yaygın

ben de feyza ile seray ı beğendim anlamı ne ola ki serayın?
ay gibi güzellerin başı

ay canım yeğenim doğsun cabuk

kulağıma kötü gelmedi benim kız ama bi kızım olursa zeynep olacak inşallah zeynebimi de hasretle bekliyorum o yüzden arayı çok açmıcaz allah nasip ederse tabiki

şimdi bi de ravza ismi çok yaygın

ama ben sevmiyorum nedense. ben duru ismini seviyorum.

ravza mı, ranza gibi :18:

ay gibi güzellerin başı

ay canım yeğenim doğsun cabuk

ama ben sevmiyorum nedense. ben duru ismini seviyorum.

ravza mı, ranza gibi :18:

hayırlısıyla inşallah doğsun canım öyle merak ediyorum ki kime benzicek nasıl bi bebek olcak iki gün önce kv de eşimin bebeklik fotolarını gördüm öyle tatlı bi bebekmiş ki baktım baktım durdum babasına benzesin diye ama bence bana benzicek öyle geçiyo içimden nedense

allah seni öldürmeyee ranzaa dedi yaaa

aaaa çok şaşırdım seni görüce

hangi rüzgar attı seni
Aman aman trip atanlara da bak KBebeğim geliyorum gidiyorum kimse olmuyo ki yalnız başıma muhabbet mi çevireyim kıııız

Öpsem barışırız dimi
ayy ne bileyim kocamın takıklığı

kaçak 1 geldiiii nerelerdesin bakıyım

diğer kaçaklar sizi de numeralandırıyorum haberiniz olaaa hıhh
Tospiğimmmm YİĞİT EFE nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…