Aman aman trip atanlara da bakKBebeğim geliyorum gidiyorum kimse olmuyo ki yalnız başıma muhabbet mi çevireyim kıııız
Öpsem barışırız dimi
Tospiğimmmm YİĞİT EFE nasıl
babamız bi şeycik beğenmiyo canım ama bunu da ekledim deftere akşam nazarın söyledikleriyle senin söylediğini göstercem bakalım ne dicek onun derdi beni çileden çıkarmak
kime en cok bakarsan ona benzer kocaya bak bol bolhayırlısıyla inşallah doğsun canım öyle merak ediyorum ki kime benzicek nasıl bi bebek olcakiki gün önce kv de eşimin bebeklik fotolarını gördüm öyle tatlı bi bebekmiş ki baktım baktım durdum babasına benzesin diye ama bence bana benzicek öyle geçiyo içimden nedense
allah seni öldürmeyee ranzaa dedi yaaa
Aman aman trip atanlara da bakKBebeğim geliyorum gidiyorum kimse olmuyo ki yalnız başıma muhabbet mi çevireyim kıııız
Öpsem barışırız dimi
Tospiğimmmm YİĞİT EFE nasıl
Öperim ısırırım yutarım seniiiiikime en cok bakarsan ona benzer kocaya bak bol bol
onlar eskidendiartıkın bi öpücüğe barışmıyore
nerelerdesin sen beeee, evlendin sandım !!!
Öperim ısırırım yutarım seniiiii
Niye ben ortadan kaybolunca herkes evlendim sanıyo:26:
Dünde bi arkadaşımı aradım bikaç aydır görüşmüyoduk telefonu açar açmaz düğüne çağırmak için aradım deme sakın diyo
Sen napıyosun boncuğum netleşti mi nişan tarihi
Bizde kardeşime isim ararken ne zorlanmıştık koca bi liste yapmıştıkAllah kolaylık versin kuzu
o zaman sende ortadan keybolmabak hepimiz öyle düşünüyoruz işte
yok canım daha belli değil, ramazanın son günleri annem babama söylicek :18:
aşkitle oturcağımız evin tadilatı başladı
kime en cok bakarsan ona benzer kocaya bak bol bol
onlar eskidendiartıkın bi öpücüğe barışmıyore
nerelerdesin sen beeee, evlendin sandım !!!
Öperim ısırırım yutarım seniiiii
Niye ben ortadan kaybolunca herkes evlendim sanıyo:26:
Dünde bi arkadaşımı aradım bikaç aydır görüşmüyoduk telefonu açar açmaz düğüne çağırmak için aradım deme sakın diyo
Sen napıyosun boncuğum netleşti mi nişan tarihi
Aman Ramazan bitsin öyle söyleyin oruçlu oruçlu asabi olur:18:
Eveeeet bizimde evimizin tadilatı yapıldı çoook güzel bi duygu dimi
saol canım inşallah oğlusum için güzel hayırlı bi isim buluruz.
sen nasılsın düğün için bi şey var mı nişanlın mezun oldu mu ? kırmızıdan haber var mı cinsiyeti öğrenmiş mi? uzun süre gelmezsen böyle çok sorarım işte
iftardan sonra söylicek :18:
ya ama sürekli bi sıkıntı cıkıyo, salona masa koyamıcakmışız, yer yokmuş oda ufakmışdiyorum misafirler nerde yemek yicek mutfakta diyo. ya 1 tane masa olmaz diyorum bizim evde bi tane var ve misafirlerde mutfakta yiyor diyo, kendi evlerinin alt katında oturcaz ya biz onlardada masa koycak yer yokmuş
Dimi ama sizde haklısınızahahahahçünkü nişanlandığında öyle olmuştu bi geldin ki nişanlı hatun olmuşsun
Tatlm ben akıllı sehpa almayı düşünüyorum açılınca 6 kişilik masa oluyo yemek esnasında açarsın odada yer kalsada farketmez insanlar masada olacak nasıl olsa sonrada katlarsın sehpa olur yineiftardan sonra söylicek :18:
ya ama sürekli bi sıkıntı cıkıyo, salona masa koyamıcakmışız, yer yokmuş oda ufakmışdiyorum misafirler nerde yemek yicek mutfakta diyo. ya 1 tane masa olmaz diyorum bizim evde bi tane var ve misafirlerde mutfakta yiyor diyo, kendi evlerinin alt katında oturcaz ya biz onlardada masa koycak yer yokmuş
dinlemiyorum ki zaten baya sızlandım dün,gece de mesaj atmış 4 kişilik labilir belki gider yaptırırz bulamasakta dedicanım masasız olmaz sen dinleme onu koltuk takımını ona göre alırsınız küçük bi şey olur ama masa gerçekten çok işe yarıyo mutfaktaki masayla olmaz ama eğer mutfak büyükse o zaman şöyle köşe takımlı olan masalardan koyarsınız mutfağa olmaz mı? ama salon tercihim
Dimi ama sizde haklısınız
Tatlm ben akıllı sehpa almayı düşünüyorum açılınca 6 kişilik masa oluyo yemek esnasında açarsın odada yer kalsada farketmez insanlar masada olacak nasıl olsa sonrada katlarsın sehpa olur yine
İnşallah güzelim
Nişanlım çoooook şükür mezun oldu bikaç ay içinde askere gidecek düğün tarihi yok henüz
Kırmızıdan haber var sıkı dur senin oğluşuna bi oyun arkadaşı geliyoooooo o da erkek
çok haklısın canım iftarda özellikle illaki kalabalık olunuyo mesela hiç mi senin ailen onun ailesi bi araya gelmeyecek bence büyük koltuk almak yerine daha küçük yer kaplamayan odayı boğmayacak bi şey alınır masa da eklenir mutlaka. bi sürü model var hiç dert etme bulursunuz.dinlemiyorum ki zaten baya sızlandım dün,gece de mesaj atmış 4 kişilik labilir belki gider yaptırırz bulamasakta dedi
benim misafirim gelcek ve en az 2 aile gelir geldiklerinde. ay durun bi aile önce yesin ondan sonra siz yersiniz mi dicem insanlara , ya da yer sofrası mı yapcam dedim , kalabalık insan çağırmayız diyo, ya çağırmasak bile iftarı olcak mevlütü bişeyi olcak illa gelcekler yani
herkes kendi evinde nasıl görüyosa öyle istiyo sanırım..
ee taburelere mi oturtcan? yada kanepelerde otururken sehpayı masa mı yapcan? :44: ı ıhh ya sevmedim o fikri.
dinlemiyorum ki zaten baya sızlandım dün,gece de mesaj atmış 4 kişilik labilir belki gider yaptırırz bulamasakta dedi
benim misafirim gelcek ve en az 2 aile gelir geldiklerinde. ay durun bi aile önce yesin ondan sonra siz yersiniz mi dicem insanlara , ya da yer sofrası mı yapcam dedim , kalabalık insan çağırmayız diyo, ya çağırmasak bile iftarı olcak mevlütü bişeyi olcak illa gelcekler yani
herkes kendi evinde nasıl görüyosa öyle istiyo sanırım..
ee taburelere mi oturtcan? yada kanepelerde otururken sehpayı masa mı yapcan? :44: ı ıhh ya sevmedim o fikri.
kız onlar da askerlik yapıyo mu kiiuzun dönem mi olacak?
ayyy şaka gibi erkek senesi resmen 4. bebek de erkek geliyo demektopiğe bi tane cimcime getiremedik
nazarım yeğenini getir bari topik kız görsün
benle konuşmadın o konuyu yavrum karıştırıyosunMutfağa zaten masa almycak mısın? İki masaya da uyumlu sandalye alıcaksın ikisine de kullanıcaksın
Yemeğe misafirin geldiğinde sofrayı önceden kurmycak mısın onlar geldiğinde zaten masa hazır olacak
Ben mobilyalar arasında en çok bu fikri sevdiğimi söyleyebilirim zaten Tospikle bunu daha öncede konuşmuştuk yanılmıyosam
hem pratik hem kullanışlı
Nasıl onlarda askerlik yapıyo muSiz birbirinizi çok sevdiniz çokta beklediniz sizi askerlikten muaf tutalım mı diyceklerdi
Şaka bi yana sen subaylığı söylüyosun sanırım kuzum o iş olmadı o yüzden askere gidecek
Kısa dönem diye konuşuyoruz ama arada bi fikir değiştiriyo uzun dönem gideyim para biriktireyim diyo fakat ben buna aslaaaa izin vermem zmn geçmez o kadar zaman
Cidden ne erkek yaptınız bu sene bee
benle konuşmadın o konuyu yavrum karıştırıyosun
kız subaylık geldi tabi aklıma onlar, polisler fln askerlikten muaf diye biliyorumdüğünden önce yapsın da kısa uzun fark etmez bizimki düğünden önce yapaydı iyiydi yüksek lisansı bekliyorum yoksa işimiz çok zor çokk miniminnacık oğlumla başbaşa kalcaz asker yolu beklicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?