Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet canım inşALLAH dediğin gibi istediğimiz saatte gidip gelebiliriz aileme. yoksa çok çoooooooooooooooooookk özlerim ki ben :26:

eve tadilat gerekir muhtemelen, o yüzden nişandan sonra kiracı cıkar, rahat rahat gezer görürsün istediklerini yaptırırsın

belki 4 yaparlar 2 sini nişanda 2 sini düğünde takarlar hani genelde öyle olur ya. kv belki hepsini nişanda takar kız belli de olmaz.

*
sıkma canını. sen gidemezsen onlar gelir, onlar gelemediğinde sen gidersin bu şekilde geçip gider

*
babamın bu tutumu azcık rahatlattı sanki beni :44:

ikna etmek daha kolay gibi geldi bana.

inşallah yanılmıyorumdur. :18:

evet yaa uzun uzun rahat rahat yaparız tadilatımızı..... fikirleşiriz de

belkide öyle olur bilmiyorumki.... ayyy çok merak ettim ne yapacakki acaba yoksa hepsini birmi aldı ....

inşALLAH bebeğim inşALLAH dediğin gibi olarrr ....

bence kesinlikkkkkkkkkkkle yanılmıyorsun

herşey gönlümüze göre, tatlılıkla olsun kuzucum

selam canlarım, dr.dan geldik şimdi maşallah oğluşumun her şeyi normal haftasıyla uyumlu gidiyo dr teyzesi rahatsız edince (yarım saat sürdü muayene) ellerini ayaklarını başına doğru çekti o minicik ayaklarını başına kadar çekti resmen yavrum benim yaa

ahahahah bu harika bi haber adım adım geliyorum sohbete neler dönmüş merak ediyorum

tatlım sakın üzülme emin ol zamanla düzelecek hatta şimdiden öğrenmiş olması daha iyi oldu bu fikre alışmaya başlayacak. yaa bi kere tamam baban haklı ama kaç yıl öncesinde olmuş bi şey hem babası olumlu düşünüyo ki evin tadılatı fln başlamış. bence sen aşkitine durumu anlat babasıyla konuşsun adamda ona göre gelsin babanla münasip bi dille konuşsun gönlünü alsın vakti zamanında bi yanlış yapmış oğlununun mutluluğu için düzeltsin şimdi o hatayı.

baya geridesin,okuyarak gel

oy aman maşallah maşallah minik prenseeeeeeeeeeeee

canım ben de ağlaya ağlaya konuşmuştum babamla hatta vazgeçmem diyemedim ama ondan başkası da olmaz dedim sen onu istemezsen benim de başkasını istememe karışmayacaksın dedim. bikaç gün geçti sormaya başladı razı oldu özellikle tanıdıktan sonra defalarca tebrik etti beni seçtiğim eş için. zaman lazım üzülme sakın.

sizin nasıl olmuştu babana söyleme aşamanız:26:

sizin nasıl olmuştu babana söyleme aşamanız:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…