evet ama ben onuda pek anlayamadımyani büyükmü küçükmü nasıl.... soramadımda
en kısa sürede görürüm inşALLAH
sorma ya nasılda geçiyor zaman
evet banada çok geldi belki hepsini nişanda takmazlar ne bileyim nişanda 4 bilezik çok ya :26:
ayyyyyyyyyyyyyyyy.. cidden şaka gibi bi durum..... babanmı seni yokluyor sen mi babanı belli değil
ama bence bu durum gayet olumlu bi durum
evet canım inşALLAH dediğin gibi istediğimiz saatte gidip gelebiliriz aileme. yoksa çok çoooooooooooooooooookk özlerim ki ben :26:
eve tadilat gerekir muhtemelen, o yüzden nişandan sonra kiracı cıkar, rahat rahat gezer görürsün istediklerini yaptırırsın
belki 4 yaparlar 2 sini nişanda 2 sini düğünde takarlar hani genelde öyle olur ya. kv belki hepsini nişanda takar kız belli de olmaz.
*
sıkma canını. sen gidemezsen onlar gelir, onlar gelemediğinde sen gidersin bu şekilde geçip gider
*
babamın bu tutumu azcık rahatlattı sanki beni :44:
ikna etmek daha kolay gibi geldi bana.
inşallah yanılmıyorumdur. :18:
evet yaa uzun uzun rahat rahat yaparız tadilatımızı..... fikirleşiriz de
belkide öyle olur bilmiyorumki.... ayyy çok merak ettim ne yapacakki acaba yoksa hepsini birmi aldı ....
inşALLAH bebeğim inşALLAH dediğin gibi olarrr ....
bence kesinlikkkkkkkkkkkle yanılmıyorsun
çok güzel gidiyor bebeğim Allaha şükürler olsun
bu haftasonu kv ben annem sözlüm falan bohça alışverişine çıktık. çok güzeldi ki :):):)
bebeğim günaydın
evet muhabbete yetişemedin ama geç kalmış sayılmazsın asıl muhabbet bundan sonra dönecek çünkü annem babama söylicek bugün( eğer korkup çekinmezse bugün söylicek )
ŞUAN HEYECANDAN ÖLCEM
*
aşkitlerin şuan oturdğu evlerinin alt katında oturcaz biz
kiracıları vardı. çıkmış. çıktığı günden bri babası harıl harıl tadilat yapıyor
ne sitesi yavrum özelden yaz :)tospikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
nerelerdesın bebeğim
.............. sitesine sende bak. çoooooooooooookkkkkkkkk güzel şeyler var insan kayboluyor sitede
Kızlar hiç sandığımız gibi olmadı :85:
kardeşim mesaj attı buraya yazdıktan sonra, neden söylediniz sanki dedi. babam onaylamıyormuş :85:
aşk'ın babasıyla benim babam arasında 4-5 yıl önce bir gerginlik yaşanmıştı, size anlatmıştım hatırlarsanız.
babam demiş ki o konu taa o zamanlar kapandı, öyle bişey yok, biz nasıl anlaşıcaz onunla terbiyesizlik yaptı demiş
babamda haklı kendine göre elbette ama böyle kat-i konuşması beni o kadar üzdü kii nolcak bilmiyorum..
kardeşim mesaj atınca başladım ağlamaya patronda gördüonada anlatmış bulundum ve hiç iyi olmadı .
bakalım beni neler bekliyor artık :85:
bu arada bizimde bu akşam imam nikahımız kıyılacak
tatlım sakın üzülme emin ol zamanla düzelecek hatta şimdiden öğrenmiş olması daha iyi oldu bu fikre alışmaya başlayacak. yaa bi kere tamam baban haklı ama kaç yıl öncesinde olmuş bi şey hem babası olumlu düşünüyo ki evin tadılatı fln başlamış. bence sen aşkitine durumu anlat babasıyla konuşsun adamda ona göre gelsin babanla münasip bi dille konuşsun gönlünü alsın vakti zamanında bi yanlış yapmış oğlununun mutluluğu için düzeltsin şimdi o hatayı.
ne sitesi yavrum özelden yaz :)
selam canlarım, dr.dan geldik şimdi maşallah oğluşumun her şeyi normal haftasıyla uyumlu gidiyo dr teyzesi rahatsız edince (yarım saat sürdü muayene) ellerini ayaklarını başına doğru çekti o minicik ayaklarını başına kadar çekti resmen yavrum benim yaa
ben babamın yüzüne vazgecmem diyememmmm
ama surat asmalarımla falan anlar ancak.
cok sulugözüm ya hemen gözlerim dolar benim anında ağlarım uyuz oluyorum bu huyuma
dua edin de babam yumuşasın adama karşı
anammmm evliler dergahına hoş gelin inş incimmmm
maşallah canım allah nazarlardan saklasındaim etsin inşallah
canım ben de ağlaya ağlaya konuşmuştum babamla hatta vazgeçmem diyemedim ama ondan başkası da olmaz dedim sen onu istemezsen benim de başkasını istememe karışmayacaksın dedim. bikaç gün geçti sormaya başladı razı oldu özellikle tanıdıktan sonra defalarca tebrik etti beni seçtiğim eş için. zaman lazım üzülme sakın.
canım ben de ağlaya ağlaya konuşmuştum babamla hatta vazgeçmem diyemedim ama ondan başkası da olmaz dedim sen onu istemezsen benim de başkasını istememe karışmayacaksın dedim. bikaç gün geçti sormaya başladı razı oldu özellikle tanıdıktan sonra defalarca tebrik etti beni seçtiğim eş için. zaman lazım üzülme sakın.
butikbebenoktacom bebeğim
aslında yazdım ama çıkmamış demekki reklam amaçlı diye mi anlamadım :26:
oy aman maşallah maşallah minik prenseeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?