Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

deve kendi kamburunu görmez misali hiç sevmedim bu eltiyi. ben olsam orda kv nin yerinde niye hayırdır kızım memnun değil misin oğlumla evlendiğine mutlu değil misin diye sorarım. ben erken evlenmeye karşı değilim eğer arada bi engel yoksa okul,iş vs evlenilir tabiki sevgi ve güven tamsa. sonra bol bol bebiş yapılır

sizin buluşma yok mu pisiko yakınlarda? bi ara seninki saçma sapan şeyler diyodu düzeldiniz mi?

sen bu işleri biliyon kızım güzel demişsin hem hak vermişsin görümceye hem de gelini suçlar gibi konuşmamışsın aferin şimdiden yerini yap bu konuşmalar kv ye de gidiyodur kesin

yok yaa gitmiyordur bence
benimkine bile birşey demiyor kız konuşuyoruz fln diye
Aşkım kendisi soruyor bana x le konuşuyormusunuz diye
bence kv yede bişe çaktırmyordur kız:44:

kız dert ettiğin şeylere bak bunlara aklı başında olan kadın zaten karışmaz. benimki böyle şeylere karışmaz isim konusunda da bu sizin sorumluluğunuzda diyor. benim kafama taktığım şeyler daha farklı şeylerdi mesela ben başı örtülü değilim ama kıyafet konusunda çoğu kapalıya taş çıkarırım benim kapanıp kapanmamam konusunda baskı yaparlar mı falan diye sorardım eşime eşim de o benle senin aranda olan bi şey derdi hakkaten de öyle bi ara kv nin bi akrabası gelmişti ben de yanına gitmiştim kadın bana dedi ki bizim ailede açık yok sen ne zaman kapanacaksın? ben kadına gereken cevabı verdim ama sonra kv dedi sen bakma ona onun aklı noksan buna ne ben ne başkası karar verir senin bileceğin iş dedi. haa ister mi ister tabiki o ayrı bi mesele

işte ondan sonrasını bilmiyorum kv eltiye birşey demiş mi bilmiyorum belki demiştir..
Erkekler pek anlamaz ya kadın ilişkilerinden ilk başlarda benimki yengesini çok methediyodu çok cana yakın fln diye
kızın düşünceleri sonradan ortaya çıkıyor bence benimkine sorsan yine görmez bir kusur ama insan rahatsız ediyor işte..

Biz buluştuk tatlım 5 gün istanbuldaydım 1-5 ağustos
Çok şükür aramız iyi Allah bozmasın krizleri atlattık çok şükür
o neydi yaaa boğasım geliyodu ben ayrılcam dayanamıyorum diyordum

Ona bende takılıyorum canım aslında ama hiç annen ne ister diye sormak aklıma gelmedi
Hep benimkine sordum zorlarmısın beni diye fln zorlamam ama olsa çok sevinirim demişti..
Kv veya akrabalar ne der bilemiyorum tabiki onu sormak hiç aklıma gelmedi ama
onlardada açık bayan yok ve çalışan gelinde yokkk:26::26:

aynen biz daha detaylı görebiliyoruz ama erkekler öyle değil çoğu şeyi ben fark ettirmişimdir kocama bak mesela şöyle şöyle olması gerekmiyor muydu bak böyle oldu derim evet haklısın der.

oyyy daha yeniymiş ayrılığınız allah kavuştursun bi daha kuzum ama güzel bu sefer daha uzun kalmışsınız sormasam hiç söylemiceksin cadı
olur öyle arada canım ilişkiniz kolay değil ki çok az görüşebiliyosunuz ben de yaşadım aynı şeyleri ama geçip gidiyo gerçek aşklar kazanıyo inş siz de evlenip ömürlük kavuşacaksınız.

annenin haberi oldu mu hala olumsuz mu?

gitse iyi olur kv nin hoşuna gider böyle düşünmen

bilmemki çokta ara yapan bir kız değil sanki
hani anne anne bak x in sevgilisiyle konuşuyorum fln demez
facemde ekli mesela adım gibi eminim resimlerimi açıpta annesine göstermemiştir bile
birde sadece tek olduğum resimlerin bir kaçını beğenip abisiyle olan tek bir resmimizi bile beğenmemiş..
Çirkin mi çıkmışız ayol beğensene nolcaakkk

Canım çok yeni daha bahsettikçe gözlerim doluyor
çooookk çooooookkk güzeldi anlatamam yanii her buluşmamız çok güzel geçiyor zatende bu bi farklydıı
bir evin içinde iki çocuk gibi birde bana daha çocuksun sen diyor kendini görmüyor ne şebekliklerini gördüm ooo 24 yaşına hiç benzemiyor
kollarını ısırdım ısırdım komple diş izi yaptım kırmızı oldu sonra mor oldu fln ohh olsun dedim
dışarı çıkacakken saçımı ona toplattırdım at kuyruğu yaptırdım normalde buluşmalarda fönümü ona çektiriyorum
Çooooooookkk güzeldi valla daya sayamadığım aşkıma doyamadığım okadar çook şey var kiiii

Annem bilmiyor yaa canım birde biz yüzük takıyoduk ya
beyfendi takmamaya başladı rahatsız oluyomuş yüzünü çiziyomuş fln bende rest çektim çıkardımk takmıyorum
annem heralde ayrıldık fln sanıyodur belki.. 2015 için planlarım var aslında bakalım hayırlısı Allah utandrmasın

bence en önemli şeylerden biri bunu netleştirmek kocanın senin yanında duracağından emin olmalısın kimsenin dolduruşuna gelip huzurunuzu bozmayacağını bilmelisin ara ara aç bu konuyu ailesinin düşüncesi ne yönde öğren bakalım.
benim eşim mesela çalışmamı istemediğini sevgiliyken işledi kafama ama eltimin kocası nişanlıyken çalışabilirsin demiş evlenince müsaade etmemiş mesela.

enteresan azcık kıskanmış da olabilir ya da görmezden gelmek istemiştir belki seni utandırmamak için

Yok canım çalışma konusunda rahatım
hani mezun olduktan sonra tanışsam belki şüpheye düşerim
ama sınavların zorluklarını kendiside görüyor asla engel olmam diyor
ki annen kendi başına okutuyor onun emeğine saygıdan zaten karışmam diyor..
Kaldı ki Allah korusun ben dönem uzatırsam okulu bırakıcam direk bana ne dediğimde bile
evlilik için bırakacaksan saçma olur okadar okudun yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes mi ediceksin diyor
O yüzden o konuda bir sıkıntım veya evlendikten sonra değişir mi diye bir düşüncem yok çok şükür ama kağalılık konusunda bilmiyorumm..
Zorlamam desede senelerce benim hazır olmamı bekler mi bilmiyorum birde bizim ailede hiç kapalı yok:26:

oyyy oyyyy maşallah allah nazarlardan saklasın canım az buluşuluyo ama o buluşmaların kıymeti daha farklı oluyo her gün görüşen çiftler anlayamaz bence. sen sıkma canını annen illaki kabul edecek yeter ki zamanı gelsin.

yüzük konusunda ilerde alyansınızı da takmazsa nolcak hem ne yüzünü çizmesi canım valla benim kocamınki sevgiliyken yerinden oynamıyordu anca sabunla çıkıyodu altı bembeyaz olmuştu yine taktı çünkü ben de takıyodum. bence yüzük önemi bi şey çok etkili dış faktörlere karşı.

kız deli misin bence de çocuk haklı o kadar emek ediyosun annenin hakkını da unutmamak gerek uzatsan da allah korusun devam ediceksin bitene kadar.
işte aynen bizde de hiç yok kapalı o yüzden çok düşünüyodum. haa allah nasip ederse ben istiyorum kapanmayı zaten bi başım örtülü değil nerdeyse ama şimdi değil daha zamanı var yani hepten aileme sırt çeviremem onların bu fikre alışması lazım. zaten ne zaman memlekete gitsem etraftakiler akrabası komşusu ilk soruları orda seni kapatıyolar mı. o kadar sinir oluyorum ki anlatamam ne kadar salak bi düşünce oyun mu bu diyorum nasılsam öyleyim.

Canım uyduruyor diyemem çünkü nasıl desem yüzüğün dış yapısı tam pürüzsüz değil
bende yüzümü çizdim bir kaç kez doğruya doğru sabah yüzümü yıkarken fln hakkaten çiziyor
ama ben aşkıam bağlı kalıp elimi yüzümü veya bulaşık yıkarken çıkartıp sonra hiç unutmadan tekrar takıyorsam
ondanda bunu beklerdim sahip çıkmasını beklerdim ama bir türlü anlaşamadık bu konuda
yok uyurken çıkarıyomuş sabahta uykuda kalınca unutuyomuş bazen fln
çünkü resim atıyodu görüyodum yüzük yok elinde
haliyle bir oldu iki oldu üç oldu dedim ben çıkartıyorum bende takmicam sadece iiyi takma dedi..
hani bekledim ki desin aşkım bunlar bizim için çok önemli bak bana tavır aldın diye takmıyosun ama ben takmanı istiyorum
benim eşşekliğim unutkanlığım yüzünden takmamazlık yapma bende özen göstericem dese canımı yesin ama yok...

Benimde kendime sözüm vardı ilk buluşmada yüzüğü geri vericem diye götürdüm almadı
dedim o zaman takıcaksın tamam aşkım takarım dedi ama bakalımmm
Evlendikten sonra takmamak gibi bir durum olamaz çünkü eve sokmam gider anasının dizinde uyur

haklı haklıda sabır taşı olsa çatlardı yaaa
arkadaşlarımın hepsi evlendi barklandı insan özeniyor mutluluklarına
sevgilileri burda diye okullarınıda hem okuyolar hem evleniyolar
bazıları çocuk bile yaptı kvleri yardım ediyor mezun bile oluyolar bir yandanda çocukları büyüyor
ama bende öyle değil evlensem okulu bırakmam lazım yada o buraya gelcek ama iş yok güç yok hiç bir şekilde uymuyor:26::26:

Üfffff çok gereksiz insanlar yaa düşüncelere sordukları sorulara bakkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…