Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

görümce istediği kadar iyi anlaşıyoruz desin canım gelinin ne düşündüğünü bilemezsin o yüzden ben pek yadırgamadım valla yani kv si gitse normal ama görümce o kadar dert değil benim için onun yerine kendi ablam gelsin isterim.
sen naptın nasıl tepki verdin eltiyi kötülemeseydin sakın hee korumacı da olmamalısın ortası yani

bende mirzayı daha çok sevdim la
anlaşamıyoruz senle nazar ayrılmamız lazımm

Yaw nebileyim kızımm öyle lafı geçmiş işte koysunlar söylicem sizede
Kv vertigo hastası yol tutyor diye sözde oğlu götürmemiş.. ona birşey diyemem hakkaten kv çok kötü oluyor yollarda
ama görümce terör estiriyordu ben neciyim diye...
Allah korusun düşmanımım başına vermesin ama görümceyi kv yi istememek ne bütün sülaleyi peşime takarım gerekirse
herkes benle ilgilensin bana dua etsin gelinim ben geliiiiinnnn diyee..

Banada çok enteresan geliyor gelin hanım erkek tarafını hep kayırıyor bir şekilde..
kayrsın istediği gibi gezsin kocasıyla kardeşleriylede
bebeğide çayiz sandığına koyupta getirmedi heralde
Yalnız şuan farkettim benden çok pis kaynana oluurr:92::92::92:

hee anladım canım
ay valla zor ya isim seçmek
birde koyuyosun ismi sonradan aklına geliyor
ay şu da vardı ya üff fln

çok zor hem de nasıl zormuş bi türlü beğenemiyorum güzel anlamlı bi isim olsun istiyoruz biz modern isim peşinde değiliz aslında muhammed asım da var aklımızda.
kız hiç dert değil allah nasip ederse 4-5 tane yapıcaz diğerlerine nasip olur sonradan aklıma gelecek isim iyi de olur bi daha böyle zorlanmam

biz başta oda alalım dedik ama zaten ilk zamanlar emdiği sürece yanımızda kalacak o yüzden park yatak düşündük allah nasip ederse ikinciye çok ara vermiceğimiz için dedik ki ikinci olunca oğlumuza odasını alırız odasına geçer ikinci bebekte park yatakta yanımızda kalır. o yuzden park yatak şimdilik daha mantıklı geliyo dün bi model beğendim ama koçiş beğenmedi yani beğendi ama yatak odamızı çok boğar dedi ben mimar gözüyle bakıyorum cart curt dedi yine kaldık öyle

ya görümce gitse nolcak sanki zaten yaşı küçük daha kv gitse anlarım ama görümce gereksiz şahsen ben görümcemi istemem yine piskonunkiyle yakındı heralde yaşları

Dur yazayım az buçuk

Kız bana gerek görmedi diyince bende dedim işte keşke abin sizi alsaymış o zaman dedim..
O da işte annem rahatsız o gidemez belki de ben neciyim burda diyince...
Bende "Haklısın canım düşünememiştir belkide hassas bir dönemde kendiside birşey diyemicem valla" dedim...

Kız iyice görümceyle arayı yapıcam diye sıvamadım inşAllah sen ne diyosun kötü mü demişim:26::26:

Birde ardından ekledim sen gelcem demeden onlar düşünüpte direk çağırsalarmış bebişin halası olarak en güzeli olurmuş aslında dedim:44::44::44:

en hızlınız morinci çıktı
yavrum beni gaza getirme görürsün kim hızlıııı
Sizden önce bile doğuruveririm haaa
Ama harbi şaka bi yana çok seviniyorum incime yaa Allah mutlu etsin inşAllah..

Sen gelinliğini gördün mü bakalım ben gördüüümm kiiiii

yazmışsın ya hani onlar teyzesiyse o da halası diye. orda aynı şeyi bende düşündüm her iki tarafı da düşünmek lazım tosbik şuan kendi açısından bakıyo olaya

Sen bu gidişle eltiyi görümceyi kv. dize getirirsin

sen bu işleri biliyon kızım güzel demişsin hem hak vermişsin görümceye hem de gelini suçlar gibi konuşmamışsın aferin şimdiden yerini yap bu konuşmalar kv ye de gidiyodur kesin

görmez miyim yevrimmmm çok yakışmış bu model fiziğine uymuş bence

kız senin okul bi bitsin valla senden korkulur 1 ay içinde isteme nişan düğün yapıverirsin bebişe teknik yetersizliklerden yetişemezsin ama beklemen lazım 9 ay

Annem görümceyle gelin hanım aynı yaşta ikiside benden bir yaş küçük 92li ikiside zaten..
Hani yaş farkı olsa anlarım kayırmasınıda görümcede kafadenk yani yaşlar aynı zaten..
Bana o yüzden abes geldi yoksa atıyorum araları 10 yaş olsa bende derim kv gelsin napçam görümceyi

karar için tebrikler.

görümce bişey yapacağı için değil de kendi ablaların yanında dururdu, görürdü en azından ya niye öyle diyon

ben görücem sizi bakıyım şöyle az kaldı zaten nasıl düşünüyomuşsunuz bakalım o zaman kız kuru kalabalığı ne isticem hastanede zaten canım burnumda olacak biliyorum ki görümcede iş yok kv gelsin ona diceğim yok ama tabi bizim durum farklı farklı şehire gidecek değilim ist. olacağım için kim geliyosa gelsin dert değil zaten allahtan bi mani olmazsa annem kız kardeşim ablam gelecek ben şahsi bi isteğim olunca tabiki annemlerden isticem. bu evime geçince de böyle olacak yani kv ye oranı buranı açamazsın ama anne abla daha farklı.

anammm bunlar daha küçükmüş 92 liler de anne oluyomuş daaa :26::26: ben 89 luyum çok geç kaldım çokkk daha bundan başka 4 tane doğurucammmmm kız benim takıldığım mevzu sonuçta başka bi şehre gidiliyo doğum için aynı şehir olsa isterse tüm akrabaları gelsin bana ne. ama işte farklı şehir olunca seçiceksem birilerini kendi kız kardeşlerimi secerdim ben de ha kv nin özrü var gelemiyo o ayrı gelse bi şey demem

Bende bu düşüncedeyim canım

Yaa ben aslında biliyomusun aralarına karışmaktan ailesiyle tanışmaktan çok korkuyorum..
Kültür farkı var ya herşeyime takacaklar yada bu kız ne yol yordam bilmiyor fln diyip ayıplicaklar
yada nebilim ilk bulunduğum ortamda ben çok çekingen oluyorum
ay bunu biz istediğimiz kalıba sokarız gibi davranırlarsa diye tedirginde olmuyor değilim aslında:26:

ister istemez sen onlardan zaten etkileneceksin kuzum çoğu şeye sen ayak uydurmaya çalışacaksın. onların sana uyum sağlamasını bekleme zaten. bizde de kültür farkı var aslında ama ben çok iyi gözlemci oldum hemen her şeye atılmadım önce bekledim nasıl yapıyolar nasıl konuşuyolar nasıl davranıyolar hafızaya attım o yüzden çok zorlanmadım uyum sağlamakta.

e işte 22 yaşındalar canım
Amaannn salla olan olmuşşş
kız bana sana ne dicem gelinin yaşından konu açılmışken

Bunlar kv görümce elti mutfakta oturuyorlarmış bir gün
Benimkide su almaya gitmiş mutfağa
Kv demiş ki ayşe(eltinin adı olsun) diyor ki artık ne zaman evlenceksiniz piskKoyla..
Maksat kv oğluna takılmış öyle ama benimki çekinmesin diye sanki elti soruyormuş gibi yapmış..
Eltide hemen atlamış ay yok ben öyle birşey demedim hem küçük yaşta evlenmek ne ki fln(bak bakk kendi 20-21 yaşında evlendi)bekleyin siz daha demiş
Ahmetide(kocası olsun) erkenden evlendirdiniz hiç iyi olmadı demiş(kadın hamile yaa çocuğu olmuş hiç iyi olmadı diyor)
Sorsan sen neden evlendin o zaman diye e benimki kısmet işte öyle oldu demiş..
Te Allahım onunki kısmette bizimki ne... valla bu eltiden çok pis kokular almaya başlıyorum ben

Yok komple sülale bana uysun demiyorum ama benim tercihlerime saygı göstersinler istiyorum..
Mesela benimkine soruyorum bazen yok annem öyle değil böyle değil fln diyor anası tabi ne desin
En son bu aklıma geliyor mesela onlarda acılı yemek çok yenir birde et yemeği..
Ben et pek sevmesemde yerim yani daha çok tavuk eti yerim..
Mesela dedim ki benimkine annen arkamdan çok saydırır ne mızmız bu gelin birşey yemiyor saygısız fln diye..
Yooo bende yemek ayırırım kız kardeşimde ayırır ki herşeyi yemek zorunda değilsin diyor da dedim siz çocuklarısınız tabi göze batmazsınız..
Olsun gelinlerde herşeyi yemiyor ki zaten diyor..
Başka şeylerde soruyorum mesela ilerde çocuk isimlerine karışır mı yada kendi istediği ismi koymasak bile kendi seçtiği isimle seslenir mi diye
Yoo annem öyle yapmaz diyor ne karışır isime nede farklı söyler ne koyarsak o diyor fln
Estikçe böyle sorguluyorum da aklıma pek gelmedi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…