görümce istediği kadar iyi anlaşıyoruz desin canım gelinin ne düşündüğünü bilemezsin o yüzden ben pek yadırgamadım valla yani kv si gitse normal ama görümce o kadar dert değil benim için onun yerine kendi ablam gelsin isterim.aynen öyle bana diyor ki yersen misalii
Canım öyle tabide durum farklı onlarda
altlı üstlü evleri ama gelinin mutfağında yemek pişmiyor hep yukarda kv sinin görümcenin yanında
e hal böyle olunca nebilim görümcesinin en azından gitmesi normall gelir bana aynı evde yaşıyolar
Ha uzak olsalar derim ki ben kardeşimi alıp gidiyorum gelen gelsin fln..
Ama aynı evde yaşıyosun aynı yemeği yiyosun aynı tası paylaşıyosun fln...
Ben sordum zaten gittiniz mi diye ki herkeste soruyormuş neden gitmediniz diye..
Nebilim hani gelin olduğun için gelin gözünden bakıyorsundur belki tatlım
ama ben görümceye hak verdim yanii gelinin kardeşleri teyzesiyse bende halasıyım yani
kaldı ki dediğim gibi aynı evde yaşıyolar yiyolar bütün gün beraberler iyi anlaşıyoruz diyor görümce
ve birden bire kayırıyor fln bende alınırdım kızardım valla
aaaaaaaaaaaa harbi mi yaaa
Hiçte bilmiyordum bak sen şu işeee:82::82::82:
bende mirzayı daha çok sevdim lao da kararsız :26: düşünme aşamasında. alcaksada ilerdede kulanabilceği gibi bişey alcakmış ve kesinlikle beyaz olcak krem beyaz gibi yani
berk cok popüler sanki puhahhiç sevmem berk ismini de
aslında kv veya görümcede gider ne enteresan gelin ya
mirza ne kızboşver iyiki istememiş enişte
hee anladım canım
ay valla zor ya isim seçmek
birde koyuyosun ismi sonradan aklına geliyor
ay şu da vardı ya üff fln
o da kararsız :26: düşünme aşamasında. alcaksada ilerdede kulanabilceği gibi bişey alcakmış ve kesinlikle beyaz olcak krem beyaz gibi yani
berk cok popüler sanki puhahhiç sevmem berk ismini de
aslında kv veya görümcede gider ne enteresan gelin ya
mirza ne kızboşver iyiki istememiş enişte
Dur yazayım az buçukgörümce istediği kadar iyi anlaşıyoruz desin canım gelinin ne düşündüğünü bilemezsin o yüzden ben pek yadırgamadım valla yani kv si gitse normal ama görümce o kadar dert değil benim için onun yerine kendi ablam gelsin isterim.
sen naptın nasıl tepki verdin eltiyi kötülemeseydin sakın hee korumacı da olmamalısın ortası yani
yavrum beni gaza getirme görürsün kim hızlııııen hızlınız morinci çıktı
bende mirzayı daha çok sevdim la
anlaşamıyoruz senle nazar ayrılmamız lazımm
Yaw nebileyim kızımm öyle lafı geçmiş işte koysunlar söylicem sizede
Kv vertigo hastası yol tutyor diye sözde oğlu götürmemiş.. ona birşey diyemem hakkaten kv çok kötü oluyor yollarda
ama görümce terör estiriyordu ben neciyim diye...
Allah korusun düşmanımım başına vermesin ama görümceyi kv yi istememek ne bütün sülaleyi peşime takarım gerekirse
herkes benle ilgilensin bana dua etsin gelinim ben geliiiiinnnn diyee..
Banada çok enteresan geliyor gelin hanım erkek tarafını hep kayırıyor bir şekilde..
kayrsın istediği gibi gezsin kocasıyla kardeşleriylede
bebeğide çayiz sandığına koyupta getirmedi heralde
Yalnız şuan farkettim benden çok pis kaynana oluurr:92::92::92:
Dur yazayım az buçuk
Kız bana gerek görmedi diyince bende dedim işte keşke abin sizi alsaymış o zaman dedim..
O da işte annem rahatsız o gidemez belki de ben neciyim burda diyince...
Bende "Haklısın canım düşünememiştir belkide hassas bir dönemde kendiside birşey diyemicem valla" dedim...
Kız iyice görümceyle arayı yapıcam diye sıvamadım inşAllah sen ne diyosun kötü mü demişim:26::26:
Birde ardından ekledim sen gelcem demeden onlar düşünüpte direk çağırsalarmış bebişin halası olarak en güzeli olurmuş aslında dedim:44::44::44:
yavrum beni gaza getirme görürsün kim hızlıııı
Sizden önce bile doğuruveririm haaa
Ama harbi şaka bi yana çok seviniyorum incime yaa Allah mutlu etsin inşAllah..
Sen gelinliğini gördün mü bakalım ben gördüüümm kiiiii
biz başta oda alalım dedik ama zaten ilk zamanlar emdiği sürece yanımızda kalacak o yüzden park yatak düşündük allah nasip ederse ikinciye çok ara vermiceğimiz için dedik ki ikinci olunca oğlumuza odasını alırız odasına geçer ikinci bebekte park yatakta yanımızda kalır. o yuzden park yatak şimdilik daha mantıklı geliyo dün bi model beğendim ama koçiş beğenmedi yani beğendi ama yatak odamızı çok boğar dedi ben mimar gözüyle bakıyorum cart curt dedi yine kaldık öyle
ya görümce gitse nolcak sanki zaten yaşı küçük daha kv gitse anlarım ama görümce gereksiz şahsen ben görümcemi istemem yine piskonunkiyle yakındı heralde yaşları
biz başta oda alalım dedik ama zaten ilk zamanlar emdiği sürece yanımızda kalacak o yüzden park yatak düşündük allah nasip ederse ikinciye çok ara vermiceğimiz için dedik ki ikinci olunca oğlumuza odasını alırız odasına geçer ikinci bebekte park yatakta yanımızda kalır. o yuzden park yatak şimdilik daha mantıklı geliyo dün bi model beğendim ama koçiş beğenmedi yani beğendi ama yatak odamızı çok boğar dedi ben mimar gözüyle bakıyorum cart curt dedi yine kaldık öyle
ya görümce gitse nolcak sanki zaten yaşı küçük daha kv gitse anlarım ama görümce gereksiz şahsen ben görümcemi istemem yine piskonunkiyle yakındı heralde yaşları
yazmışsın ya hani onlar teyzesiyse o da halası diye. orda aynı şeyi bende düşündümher iki tarafı da düşünmek lazım tosbik şuan kendi açısından bakıyo olaya
Sen bu gidişle eltiyi görümceyi kv. dize getirirsin
Annem görümceyle gelin hanım aynı yaşta ikiside benden bir yaş küçük 92li ikiside zaten..
Hani yaş farkı olsa anlarım kayırmasınıda görümcede kafadenk yani yaşlar aynı zaten..
Bana o yüzden abes geldi yoksa atıyorum araları 10 yaş olsa bende derim kv gelsin napçam görümceyi
Canlar bana müsade, daha sonra görüşürüz, öpüldünüzzzz
yazmışsın ya hani onlar teyzesiyse o da halası diye. orda aynı şeyi bende düşündümher iki tarafı da düşünmek lazım tosbik şuan kendi açısından bakıyo olaya
Sen bu gidişle eltiyi görümceyi kv. dize getirirsin
Bende bu düşüncedeyim canım
Yaa ben aslında biliyomusun aralarına karışmaktan ailesiyle tanışmaktan çok korkuyorum..
Kültür farkı var ya herşeyime takacaklar yada bu kız ne yol yordam bilmiyor fln diyip ayıplicaklar
yada nebilim ilk bulunduğum ortamda ben çok çekingen oluyorum
ay bunu biz istediğimiz kalıba sokarız gibi davranırlarsa diye tedirginde olmuyor değilim aslında:26:
anammm bunlar daha küçükmüş 92 liler de anne oluyomuş daaa :26::26: ben 89 luyum çok geç kaldım çokkk daha bundan başka 4 tane doğurucammmmmkız benim takıldığım mevzu sonuçta başka bi şehre gidiliyo doğum için aynı şehir olsa isterse tüm akrabaları gelsin bana ne. ama işte farklı şehir olunca seçiceksem birilerini kendi kız kardeşlerimi secerdim ben de ha kv nin özrü var gelemiyo o ayrı gelse bi şey demem
ister istemez sen onlardan zaten etkileneceksin kuzum çoğu şeye sen ayak uydurmaya çalışacaksın. onların sana uyum sağlamasını bekleme zaten. bizde de kültür farkı var aslında ama ben çok iyi gözlemci oldum hemen her şeye atılmadım önce bekledim nasıl yapıyolar nasıl konuşuyolar nasıl davranıyolar hafızaya attım o yüzden çok zorlanmadım uyum sağlamakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?