Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

SELAM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
SİTEYE NE OLMUŞ BÖYLEEEEEEEEEEEEEEE... GÜLEN SURATLARI BULAMIYORUMMM

KİMLER ONLİNE ONUDA GÖREMİYORUM :/
Fıstığıımmm site güzelleştiriliyor artı hızıda arttı ve bazı şeyler kolaylaştırıldı..
Sen ilk gün göreydin hiç bir şeycik yoktu ama yavaş yavaş herşeyi yerine oturtuyolar..
Sarı kafalarıda geri getirdiler canım daha dün akşamdan beri..
Mesaj yazma bölümünde gülücük ifadesi var oraya tıklayınca hepsi çıkıyooorrrr baaakkk meselaa
gibi gibi dahada var tabi hepsini yapmadım

anam cevaplaya bastım kaçdakkadır beklıyorum sayfa acılacak dıye meğer aşağıda çıkıyormuş cevaplama bölümü :))))))
ya nerede bakınıyorum ama bulamadım o gülücük işaretini ben :/

anam cevaplaya bastım kaçdakkadır beklıyorum sayfa acılacak dıye meğer aşağıda çıkıyormuş cevaplama bölümü )))))
ya nerede bakınıyorum ama bulamadım o gülücük işaretini ben :/
Balım burdamısın daha bilmiyorum da hani sayfanın en aşağısına inince "Mesajınızı yazın" diyor ya onun az üstünde butonlar sıralanmış işte yazı tipini yazı rengini değiştirmek için..
İşte o sırada birazcık sağda yuvarlak bir surat var gülümseme şeklinde..
Bak hatta seni mesajındada sarı kafa çıkmışş iyi bak tatlım görürsün

ben kendim gülücük işareti yaptım o sarı kafa öyle çıkmış sanırım ama bende o seçenekler çıkmıyor ya bi girip çıkayım bakayım ben ..))

ben kendim gülücük işareti yaptım o sarı kafa öyle çıkmış sanırım ama bende o seçenekler çıkmıyor ya bi girip çıkayım bakayım ben ..))

Canım yine olmadıysa sayfanın sağ üstte ismin yazıyor ya morincim diye..
Onun üstüne gel mausla tıklamasanda olur aşağa doğru bi pencere açılacak orda "Forum seçenekleri"yazan yere tıkla..
Tıklayınca bi pencere açılcak "Mesaj yazmak için zengin editörünü kullan" yazıyor onun önündeki kutucuk büyük ihtimal boş o kutucuğa tıkla değişikleri kaydet de bakalım olacak mı

Günaydın güzel hatunlar nerelerdesiniz
Boncuğummm çok merak ediyorum ne oldu ne bitti hadi gelde anlat

ya ben bu suratları neden bulamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiçbiryerde buton yok benım sayfamda .........(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…