Fıstığıımmm site güzelleştiriliyor artı hızıda arttı ve bazı şeyler kolaylaştırıldı..KİMLER ONLİNE ONUDA GÖREMİYORUM :/
Fıstığıımmm site güzelleştiriliyor artı hızıda arttı ve bazı şeyler kolaylaştırıldı..
Sen ilk gün göreydin hiç bir şeycik yoktu ama yavaş yavaş herşeyi yerine oturtuyolar..
Sarı kafalarıda geri getirdiler canım daha dün akşamdan beri..
Mesaj yazma bölümünde gülücük ifadesi var oraya tıklayınca hepsi çıkıyooorrrr baaakkk meselaa
gibi gibi dahada var tabi hepsini yapmadım
anam cevaplaya bastım kaçdakkadır beklıyorum sayfa acılacak dıye meğer aşağıda çıkıyormuş cevaplama bölümü :))))))Fıstığıımmm site güzelleştiriliyor artı hızıda arttı ve bazı şeyler kolaylaştırıldı..
Sen ilk gün göreydin hiç bir şeycik yoktu ama yavaş yavaş herşeyi yerine oturtuyolar..
Sarı kafalarıda geri getirdiler canım daha dün akşamdan beri..
Mesaj yazma bölümünde gülücük ifadesi var oraya tıklayınca hepsi çıkıyooorrrr baaakkk meselaa
gibi gibi dahada var tabi hepsini yapmadım
Balım burdamısın daha bilmiyorum da hani sayfanın en aşağısına inince "Mesajınızı yazın" diyor ya onun az üstünde butonlar sıralanmış işte yazı tipini yazı rengini değiştirmek için..anam cevaplaya bastım kaçdakkadır beklıyorum sayfa acılacak dıye meğer aşağıda çıkıyormuş cevaplama bölümü)))))
ya nerede bakınıyorum ama bulamadım o gülücük işaretini ben :/
ben kendim gülücük işareti yaptım o sarı kafa öyle çıkmış sanırım ama bende o seçenekler çıkmıyor ya bi girip çıkayım bakayım ben ..))Balım burdamısın daha bilmiyorum da hani sayfanın en aşağısına inince "Mesajınızı yazın" diyor ya onun az üstünde butonlar sıralanmış işte yazı tipini yazı rengini değiştirmek için..
İşte o sırada birazcık sağda yuvarlak bir surat var gülümseme şeklinde..
Bak hatta seni mesajındada sarı kafa çıkmışş iyi bak tatlım görürsün
ben kendim gülücük işareti yaptım o sarı kafa öyle çıkmış sanırım ama bende o seçenekler çıkmıyor ya bi girip çıkayım bakayım ben ..))
Biz geldik senden haber bekliyoruz sen ortalarda yoksun Boncuk Hanım hadi çatlatmayında anlatın artık. Gerçi Morincimden biraz aldım haberleri amakimse yok muuuuuu
Bekliyoruuuuuumdur özeline yazıyım
yazdım yevrum aslıBekliyoruuuuuum
canımmben hala surat ifadelerini bulamadım :=(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?