caann
naber,napıyosun
Utan utann tüü sanaa
günaydın canım,naber
caann
naber,napıyosun
KomşuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumAnaaammm gelmislerde konusmuslar bilee bende saniyom alinti yaparlar gelirlersede gorurum diye girmiyom kimse bise yazmamistir diye
Canım komşum napıyosun bakalımUtan utann tüü sanaa
Napiyon bakalimm anlaatt neler oldu..
Komşuuuummmmm
iyiyi bende, hiiiiiiiiiiiiiii nasıl demem ben ya aşk olsun banaİyiyim bebeğim sen napıyosun sen bana artık hiç aaaalaaaa lunaaaaa demiyosun
Tospik napıyo konuşuyomusunuz
kuzucum,özelle yapıştırııyım,durUtan utann tüü sanaa
Napiyon bakalimm anlaatt neler oldu..
Komşuuuummmmm
Aşk olsun sanaiyiyi bende, hiiiiiiiiiiiiiii nasıl demem ben ya aşk olsun bana
tospik iyi maaşallah göbüş büyütüyo,konuşuoruz.
Sürünüyozz yaaaCanım komşum napıyosun bakalım
Bak ben bırakmıyorum kuzuuu bende evlenemiyorum dahaSürünüyozz yaaa
Şaka bi yana iyilik saglik balim nolsun Allah kotu gun gostermesin..
Sen neler yapiyosunn..
Topicteki herkes evleniyoo
Beni birakiyosunuzz tek basimaaaa
canııım,senin adına çok sevindiiiiiiiiiim ki,çok iyi olmuşAşk olsun sana
Boncuğum önceden cumartesileri bi ikimiz kalırdık herkesler evinde fosur fosur uyurkenAma artık bende 2 haftada bir cumartesileri geliyorum bende uyuyorum
TOspik isme karar verdi mi çok selam söyle ona
Uzun donem mi yapcak canimm.Bak ben bırakmıyorum kuzuuu bende evlenemiyorum dahaBenmki kasımda asker şimdiden kara kara napıcam diye düşünüyorum
Mirzanın anlamı neymiş ki hiç duymadım bizim burda bi mağaza var Mirza diye bi orda duydum pek sevmedim ben bu ismicanııım,senin adına çok sevindiiiiiiiiiim ki,çok iyi olmuşhaftaya benim yerime de uyursun
isime karar veremediler hala isimsiz paşamız
iki isim olcakmış.
tospik mirza ismini beğeniyomuş
kocasıda tunahan demiş,bizimki tamam olur demiş,koca vazgecmiş yine
a.s canımcım,söylerim
anlamını hatırlayamadıııımMirzanın anlamı neymiş ki hiç duymadım bizim burda bi mağaza var Mirza diye bi orda duydum pek sevmedim ben bu ismiAma Tunahan daha güzel bence yeğenimin adı da Tunacan
anlamını hatırlayamadıııım
bende bi dizide duymuştum ve kötü karakterdi
tunahan benimde favorim,diğer isimler arasında
Neyseki enişte beğenmemiş Mirzayıkasımda askere gidecek he.kısa dönemdi ama uzun istiyodu,son durum ne tatlım
Yok tatlım kısa dönem yapacak inşallah. Sizde senin engellerin yüzünden bekliyorsunuz bebeğim yoksa enişte çoktaaan takmıştı yüzüğü parmağına. Ama nişan düğüne ne kadar yakın olursa o kadar iyi benden söylemesiUzun donem mi yapcak canimm.
Bari nisaniniz var kuzum askerden gelince yaparsiniz dugunu uzulme
Ay iste ondan hic emin degilim..Yok tatlım kısa dönem yapacak inşallah. Sizde senin engellerin yüzünden bekliyorsunuz bebeğim yoksa enişte çoktaaan takmıştı yüzüğü parmağına. Ama nişan düğüne ne kadar yakın olursa o kadar iyi benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?