Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

İyiyim bebeğim sen napıyosun sen bana artık hiç aaaalaaaa lunaaaaa demiyosun
Tospik napıyo konuşuyomusunuz
iyiyi bende, hiiiiiiiiiiiiiii nasıl demem ben ya aşk olsun bana

tospik iyi maaşallah göbüş büyütüyo,konuşuoruz.

iyiyi bende, hiiiiiiiiiiiiiii nasıl demem ben ya aşk olsun bana

tospik iyi maaşallah göbüş büyütüyo,konuşuoruz.
Aşk olsun sana
Boncuğum önceden cumartesileri bi ikimiz kalırdık herkesler evinde fosur fosur uyurken Ama artık bende 2 haftada bir cumartesileri geliyorum bende uyuyorum
TOspik isme karar verdi mi çok selam söyle ona

Sürünüyozz yaaa
Şaka bi yana iyilik saglik balim nolsun Allah kotu gun gostermesin..
Sen neler yapiyosunn..
Topicteki herkes evleniyoo
Beni birakiyosunuzz tek basimaaaa
Bak ben bırakmıyorum kuzuuu bende evlenemiyorum daha Benmki kasımda asker şimdiden kara kara napıcam diye düşünüyorum

Aşk olsun sana
Boncuğum önceden cumartesileri bi ikimiz kalırdık herkesler evinde fosur fosur uyurken Ama artık bende 2 haftada bir cumartesileri geliyorum bende uyuyorum
TOspik isme karar verdi mi çok selam söyle ona
canııım,senin adına çok sevindiiiiiiiiiim ki,çok iyi olmuşhaftaya benim yerime de uyursun

isime karar veremediler hala isimsiz paşamız

iki isim olcakmış.

tospik mirza ismini beğeniyomuş

kocasıda tunahan demiş,bizimki tamam olur demiş,koca vazgecmiş yine

a.s canımcım,söylerim

Mirzanın anlamı neymiş ki hiç duymadım bizim burda bi mağaza var Mirza diye bi orda duydum pek sevmedim ben bu ismi Ama Tunahan daha güzel bence yeğenimin adı da Tunacan

Mirzanın anlamı neymiş ki hiç duymadım bizim burda bi mağaza var Mirza diye bi orda duydum pek sevmedim ben bu ismi Ama Tunahan daha güzel bence yeğenimin adı da Tunacan
anlamını hatırlayamadıııım

bende bi dizide duymuştum ve kötü karakterdi

tunahan benimde favorim,diğer isimler arasında

Neyseki enişte beğenmemiş Mirzayı
Evet kuzum bi ara uzun dönem istiyordu ama çok şükür vazgeçirdim kısa dönem gidecek tabi TSK bize bi sürpriz yapmazsa

anlamını hatırlayamadıııım

bende bi dizide duymuştum ve kötü karakterdi

tunahan benimde favorim,diğer isimler arasında

kasımda askere gidecek he.kısa dönemdi ama uzun istiyodu,son durum ne tatlım
Neyseki enişte beğenmemiş Mirzayı
Evet kuzum bi ara uzun dönem istiyordu ama çok şükür vazgeçirdim kısa dönem gidecek tabi TSK bize bi sürpriz yapmazsa

Uzun donem mi yapcak canimm.
Bari nisaniniz var kuzum askerden gelince yaparsiniz dugunu uzulme
Yok tatlım kısa dönem yapacak inşallah. Sizde senin engellerin yüzünden bekliyorsunuz bebeğim yoksa enişte çoktaaan takmıştı yüzüğü parmağına. Ama nişan düğüne ne kadar yakın olursa o kadar iyi benden söylemesi

Ay iste ondan hic emin degilim..
Tamam benim okulda var ama isidir gucudur askerligidir fln daha hersey beklemede..
Lafa gelince oo simdiye kadar evlenirdik diyor.. Ciddi ciddi konusuncada ben daha hazir degilim okulun olmasaydi bile birseyleri oturtmami beklememiz gerekecekti diyor.

Cabucak gider gelir insallah canimm..

Günaydın millet.

Biiiiiiiiiiiizzz

buuuuu

akşaaaaaaaaaammmm

aşkitlere gidiyoruuuuuuuuuuuzzzz.

Pazar günü isteme olacak sanırımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…