tabi ki sen bilirsin, sen istedin, sen sevdin, sen vazgecemiyosun :) çok mutlu ol güzellikEvet kuzucum hemen anlattım tabi istemedi yine aynı şeyler olacak ama sen bilirsin en doğrusunu dedi ne yapsın kadın önüme geçemedi birtürlü
AYYYYYYYYYYYYYYYYY evet hatırlıyorum o zamanlarııııı topikcek stres yapmıştıkkkkkkkkkkkkk :):):):)hemde nasıll, bi daha ki gidişimiz nişandan sonra olur belki o zamana evi de gösterirrler heralde
merdiven falan yapılmış, balkon yapılmış, yatak odasını boyamışşş. çok merak ediyorumgerçi resimleri var ama canlı görmek istiyorum
*
sen ne diyosun oturup ağladım ben iş yerine babam olmaz deyince. patrona bile söyledim babam beni vermiyor diye reziiilllliiiikkkk
çok şükür ikinci görüşmede güzel geçti. bakalım pazar günü nasıl olcak
senin :) lerin yeter .
sen gördün mü evini yakından ,AYYYYYYYYYYYYYYYYY evet hatırlıyorum o zamanlarııııı topikcek stres yapmıştıkkkkkkkkkkkkk :):):):)
bende ilk sadece kapısını görünce çok heyecanlanmıştım ne güzel bir duygu :)
ivett benım ondan başka ifadem yokkiii. onuda gülücük yapıyorum o çıkıyor ni alakaysa :))
Anammmm gelmeyeli ne cok şey değişmiş kulüpteayrıca ne çok kaynatilmis ayy bu ifadeleri yanlış yapınca silemiyorum ben ne sacma . oğluna isim arıyorum ben bu saatte hala. Enes yasir istedim ben de ama eşim enes i beğenmedi Muhammed emir diyorum cikss diyo Eymen diyorum olmaz diyo en sonunda güzel patlıcan :)
gördüm bebeğim. beğendim tabiii sonuçta bizimmm :.))).... tadilat işi boya olacak sadece başka tadilat işi yok.banyoyu falan lavabosunu yeniledi sadece okadar küçük ama güzel bi ev kutu gibi... şimdilik yeter zamanla büyüğü alınır inşalalhsen gördün mü evini yakından ,
görmüşsündür tabi benimki de sorubeğendin mi, tadilat işi var mı
Enes'te güzel Eymen'de güzel. ay bu koca hiç bişi beğenmiyor
yani herkesin ebvi kendine güzel sonuçta kendi eviiiiigördüm bebeğim. beğendim tabiii sonuçta bizimmm :.))).... tadilat işi boya olacak sadece başka tadilat işi yok.banyoyu falan lavabosunu yeniledi sadece okadar küçük ama güzel bi ev kutu gibi... şimdilik yeter zamanla büyüğü alınır inşalalh
benım yeğenimin ismi enes yaser.. ben çok beğeniyorum :):)Anammmm gelmeyeli ne cok şey değişmiş kulüpteayrıca ne çok kaynatilmis ayy bu ifadeleri yanlış yapınca silemiyorum ben ne sacma . oğluna isim arıyorum ben bu saatte hala. Enes yasir istedim ben de ama eşim enes i beğenmedi Muhammed emir diyorum cikss diyo Eymen diyorum olmaz diyo en sonunda güzel patlıcan :)
yani herkesin ebvi kendine güzel sonuçta kendi eviiiii
eşya bakmaya başlarsınız artık
yani herkesin ebvi kendine güzel sonuçta kendi eviiiii
eşya bakmaya başlarsınız artık
mor detayları evindede kullanacaksın değil mikesiiinnlikle öyle bebeğim kendi evi :)
başladık bile
salona köşe almaya karar verdik. bakıyoruz bakalım.. yatakodası özel yapılacak çünkü yatakodasında kolon var ve aldığımız herhangi bi yatakodası takımı oraya olmaz mecbur yaptıracağız.... evi inci beyazına boyatıyorum ferah büyük dursun diye bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya :)
sen elbiseyi aldın mı kuzu
evet bebeğim mor detaylar olmazsa olmazım :):)mor detayları evindede kullanacaksın değil mi
senin çeyizini hiç görmedik biz ya topic de açmadın
almadım canımcım, bu akşam alcam
çok bişey kalmadı zaten 2,5 aycıkevet bebeğim mor detaylar olmazsa olmazım :):)
yaaa evet haklısın bebeğim ama aldıklarım kutularla eve geldi biz bile açıp bakmadık :)
söz evlenince evimden göstereceğim çeyizlerimi inşALLAH
Kına için neler düşünüyorsunAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
evettt yaaa ne kadar az var :)
daha hiç birşey düşünmedim.. arada daha cok zaman varken bile bundan fazla düşünüyordum .:.))Kına için neler düşünüyorsun
iyi fikir. e aç ayı oynamazdaha hiç birşey düşünmedim.. arada daha cok zaman varken bile bundan fazla düşünüyordum .:.))
aklımda sadece şu var ki insanlara sadece kuruyemiş dağıtmak değil başka şeylerde dağıtmak istiyorum. birde iş çıkışı gelecek herkes cuma günü. aç olurlar ondan aperatifte olsa açlıklarını bastıracak birşeyler dağıttırmak isterim yorgun olmasınlar bol bol döktürsünler diye:.)))
daha kıyafetimede hiç bakmadım ama açık oalcak kızlar arasında olduğu için
aynen oyle e bende oynatacagım yani milleti çokiyi fikir. e aç ayı oynamaz
aa bu arada sen nişanda bişey dağıtmış mıydın? kına da mı dağıtacaktın?
aynen oyle e bende oynatacagım yani milleti çok
kuzum aslında ben nişanda sabun yada minik havlu daağıtmayı çok istedim ama kısmet olmadı. inşALLAH kısmet olursa kınamda dağıtmayı çok istiyorum :):)
sence kınada ne yapılır ki değişik bi fikir olarak
birde kabarık elbisemi giyeyim sence. nasıl olur ?
göndersene kuzum bakayım nasıl omuş :)ben sabun yaptım denemelik. sana foto atayımilk denemem tabisi
kınanda dağıt bence, sticker'da zımbalarsın kına hatırası diye güzel olur bence :)
*
açıkçası ben abiyeye karşıyım kınada:KK63: abiyeyi kuzen düğünlerinde kardeş düğünlerindede giyebiliyorsun ama gelinlik veya bindallığı sadece kendi düğününde giyebilirsin. şahsen ben gelinlik giycem kınamda ( bide şu var ki kınaya gelen düğüne gelmeyebiliyor-gelinlikle de görsünler istiyorum) sonra kabarık bindallı giycem hani şu hürreminkiler var ya kabarık kabarık heh onlardan. gelinlik giymesemde sadece bindallı giycem Allah nasip ederse. benim fikrim byle kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?