Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

AYYYYYYYYYYYYYYYYY evet hatırlıyorum o zamanlarııııı topikcek stres yapmıştıkkkkkkkkkkkkk :):):):)

bende ilk sadece kapısını görünce çok heyecanlanmıştım ne güzel bir duygu :)

ivett benım ondan başka ifadem yokkiii. onuda gülücük yapıyorum o çıkıyor ni alakaysa :))

Anammmm gelmeyeli ne cok şey değişmiş kulüpte ayrıca ne çok kaynatilmisayy bu ifadeleri yanlış yapınca silemiyorum ben ne sacma . oğluna isim arıyorum ben bu saatte hala. Enes yasir istedim ben de ama eşim enes i beğenmedi Muhammed emir diyorum cikss diyo Eymen diyorum olmaz diyo en sonunda güzel patlıcan :)

sen gördün mü evini yakından ,

görmüşsündür tabi benimki de soru beğendin mi, tadilat işi var mı

Enes'te güzel Eymen'de güzel. ay bu koca hiç bişi beğenmiyor

sen gördün mü evini yakından ,

görmüşsündür tabi benimki de soru beğendin mi, tadilat işi var mı

Enes'te güzel Eymen'de güzel. ay bu koca hiç bişi beğenmiyor
gördüm bebeğim. beğendim tabiii sonuçta bizimmm :.))).... tadilat işi boya olacak sadece başka tadilat işi yok.banyoyu falan lavabosunu yeniledi sadece okadar küçük ama güzel bi ev kutu gibi... şimdilik yeter zamanla büyüğü alınır inşalalh

yani herkesin ebvi kendine güzel sonuçta kendi eviiiii

eşya bakmaya başlarsınız artık

benım yeğenimin ismi enes yaser.. ben çok beğeniyorum :):)

yani herkesin ebvi kendine güzel sonuçta kendi eviiiii

eşya bakmaya başlarsınız artık

kesiiinnlikle öyle bebeğim kendi evi :)

başladık bile
salona köşe almaya karar verdik. bakıyoruz bakalım.. yatakodası özel yapılacak çünkü yatakodasında kolon var ve aldığımız herhangi bi yatakodası takımı oraya olmaz mecbur yaptıracağız.... evi inci beyazına boyatıyorum ferah büyük dursun diye bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya :)

mor detayları evindede kullanacaksın değil mi

senin çeyizini hiç görmedik biz ya topic de açmadın

sen elbiseyi aldın mı kuzu

almadım canımcım, bu akşam alcam

mor detayları evindede kullanacaksın değil mi

senin çeyizini hiç görmedik biz ya topic de açmadın

almadım canımcım, bu akşam alcam
evet bebeğim mor detaylar olmazsa olmazım :):)

yaaa evet haklısın bebeğim ama aldıklarım kutularla eve geldi biz bile açıp bakmadık :)
söz evlenince evimden göstereceğim çeyizlerimi inşALLAH

evet bebeğim mor detaylar olmazsa olmazım :):)

yaaa evet haklısın bebeğim ama aldıklarım kutularla eve geldi biz bile açıp bakmadık :)
söz evlenince evimden göstereceğim çeyizlerimi inşALLAH
çok bişey kalmadı zaten 2,5 aycık

Kına için neler düşünüyorsun
daha hiç birşey düşünmedim.. arada daha cok zaman varken bile bundan fazla düşünüyordum .:.))

aklımda sadece şu var ki insanlara sadece kuruyemiş dağıtmak değil başka şeylerde dağıtmak istiyorum. birde iş çıkışı gelecek herkes cuma günü. aç olurlar ondan aperatifte olsa açlıklarını bastıracak birşeyler dağıttırmak isterim yorgun olmasınlar bol bol döktürsünler diye :.)))

daha kıyafetimede hiç bakmadım ama açık oalcak kızlar arasında olduğu için

iyi fikir. e aç ayı oynamaz

aa bu arada sen nişanda bişey dağıtmış mıydın? kına da mı dağıtacaktın?

iyi fikir. e aç ayı oynamaz

aa bu arada sen nişanda bişey dağıtmış mıydın? kına da mı dağıtacaktın?
aynen oyle e bende oynatacagım yani milleti çok

kuzum aslında ben nişanda sabun yada minik havlu daağıtmayı çok istedim ama kısmet olmadı. inşALLAH kısmet olursa kınamda dağıtmayı çok istiyorum :):)

sence kınada ne yapılır ki değişik bi fikir olarak
birde kabarık elbisemi giyeyim sence. nasıl olur ?

sence kınada ne yapılır ki değişik bi fikir olarak
birde kabarık elbisemi giyeyim sence. nasıl olur ?

ben sabun yaptım denemelik. sana foto atayım ilk denemem tabisi
kınanda dağıt bence, sticker'da zımbalarsın kına hatırası diye güzel olur bence :)
*
açıkçası ben abiyeye karşıyım kınada:KK63: abiyeyi kuzen düğünlerinde kardeş düğünlerindede giyebiliyorsun ama gelinlik veya bindallığı sadece kendi düğününde giyebilirsin. şahsen ben gelinlik giycem kınamda ( bide şu var ki kınaya gelen düğüne gelmeyebiliyor-gelinlikle de görsünler istiyorum) sonra kabarık bindallı giycem hani şu hürreminkiler var ya kabarık kabarık heh onlardan. gelinlik giymesemde sadece bindallı giycem Allah nasip ederse. benim fikrim byle kuşum

göndersene kuzum bakayım nasıl omuş :)

ya ben gelinlik giymem gelinliğim tesettürlü olacakta o kabarık bindallılara bi bakayım haftasonu ben onlar güzel....:.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…