- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
iyiki krem kahve değil uyuz olym o evler eevet benımde duvarlarım beyaz koltuklarımda krem turkuvaz perdelerimde beyaz turkuvaz ve gerçekten ben evime aşığımmmmmmmmmmm :.)))
demekki sende olacaksın ..)))
yok ablam ne dersanesi.dersaneye karşıyım benmeslek lisesi meznuyum temelim hiç yok.oturdum deli gibi çalıştım valla :) psikolojim de bozuktu..hırsla oldu
teşekkür ederimm canımm :)) seninde öyle :) kocişlerinizle mutlu olun hepp :)harikasın twebrik ederim seni herşey gönlünce olsun inşallah
evet benımde duvarlarım beyaz koltuklarımda krem turkuvaz perdelerimde beyaz turkuvaz ve gerçekten ben evime aşığımmmmmmmmmmm :.)))
demekki sende olacaksın ..)))
teşekkür ederimm canımm :)) seninde öyle :) kocişlerinizle mutlu olun hepp :)
haha benım perdemde kanatlı perdeler beyaz kanatları turkuvazay canım ya anlatınca kendi evim gözümün önüne geldi.
benim koltuklar krem, yastıkları turkuaz
tv ünitem beyaz perdeler beyaz kanatları turkuaz olacak huhuu
haha benım perdemde kanatlı perdeler beyaz kanatları turkuvaz
zevlerimizde bildiğin aynıymış :..)))))
boncukk nerelere kayboldu yya
İzmitliyim gamzecim adım Bahr :):)21 yaşımdayım .kastamonuluyum.sen nazarbocuğu :)?? ismini de merak ettim:)
:.))))) ya bebeğim ilk defa hani o resim vardı ya papatyalarım birinci ayımız ilkdefa o gün mum ışığında tv izledik.
ogünde çoook güzeldi ben işyerinde bütün gün bugun birinci ay dönümümüz evde ne yemek yapsam diye sitelerden araştırma yaptım menü belirledim ama hepside hiç bilmediğim şeyler nasıl stres var ya olmazsa ay dönümümüz rezil olacak vs diye normaldede öyle ay dönümü yıll dönümü vs vs çokkkta önem vermem ama ilk ya bu bi heves ettim :) işten bi çıktımki kocişş beni almaya gelmiş dışarda yedik yemeği :):) sonra eve gidince ben çay yaptım mumlar tatlı çay eşliğinde bol küfürlü gs maçı izlemeye başladık
benimkisi biraz fazla sinirlenince ben ona başka tv izlettim artık maça ara verdirttim
mumlarımızıda ay dönümünde kullanmış olduk ama çoook etkiliymiş bundan sonra sık sık kullanmayı düşünüyorum)))
aynen resimde gördüğün gibi bebeğim ya pek efendi kocişim hiç bozulmaz iinnnnşAllahhhhhhhhhhh
haha benım perdemde kanatlı perdeler beyaz kanatları turkuvaz
zevlerimizde bildiğin aynıymış :..)))))
boncukk nerelere kayboldu yya
İşi vardır tatlım bu aralar bizde çok yoğunuz ya
İzmitliyim gamzecim adım Bahr :):)
Nişanlıcanımla konuşuyordumEvimizin tadilatı ile uğraşşıyor
**
İncim evlendinde 1 ayı gecti şaka maka.
Hep böyle olsun, gözlerinde kalp olsun inşallah
yani sen bana bissürü mum al mı demek istiyorsuuuuuuuuuuuuuun
ben bissürü mum aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bile demek istiyorum aslındaİzmitliyim gamzecim adım Bahr :):)
Nişanlıcanımla konuşuyordumEvimizin tadilatı ile uğraşşıyor
**
İncim evlendinde 1 ayı gecti şaka maka.
Hep böyle olsun, gözlerinde kalp olsun inşallah
yani sen bana bissürü mum al mı demek istiyorsuuuuuuuuuuuuuun
sendemi muhasebe işindesinİşi vardır tatlım bu aralar bizde çok yoğunuz ya
ben bissürü mum aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bile demek istiyorum aslında
ayyy tadilatmı yapıyorrr ne güzelllll bebeğim ev eşyalarını seçmeye başladınmı yatakodası salon vs?
amin kuzum inşAllah hepimizin öyle güzel takvalı hayırlı yuvaları olur
sendemi muhasebe işindesin
oo maşAllah bayağı şeyleri halletmişsiniz evin kabasınıwuhhuuu
*
evet kuzum badana işimiz bitti. laminantllar ve merdivenin parkesi kaldı. tv üni.duvarına duvar kağıdı alıcaz. çelik kapıyı değiştircez bi takım eksiklikler var ama coğu bitti. mutfak tamam mesela.
mobilyalara hiç bakmadık bile
mutfağı göstermedim mi?oo maşAllah bayağı şeyleri halletmişsiniz evin kabasını
merdiven derkene v dubleksmiydi kuzum
bi ara evin resimlerini çekte yolla .:.))
haha :):) yatak odam minnak ya hemen bitti o yüzdenmi acep sadece orayı gönderdim :.)))))) ee evet en möhömmüş ciddenmutfağı göstermedim mi?
evet bahçe dubleks kuzumm :)
biraz daha tamamlansın gönderrim odaları da :)
ben senin turkuazlı odanı görmedim amaaaaa sadece yatak odasını biliyorummmen möhöm yer
dur atayım :) bahcemiz yok ama bahce dubleks diye geciyor adı . balkon yapıldığı için bahceden eser yokhaha :):) yatak odam minnak ya hemen bitti o yüzdenmi acep sadece orayı gönderdim :.)))))) ee evet en möhömmüş cidden
turkuvazlı odamı göndeirirm akşam unutmazsam.
ay ne güzel hemde bahcesimi var musmutlu yuvanızınnnnnnnnnnnnnn süper yyyyaaaaa.. gönder kuzum göreyim emrak ettim hatta tlfda varsa şimdi gönder
olsun o da güzel benim balkonum küçük hoş evimi çok seviyorum ama hep büyük balkonlu keyif yapabileceğim bi ev istemiştimdur atayım :) bahcemiz yok ama bahce dubleks diye geciyor adı . balkon yapıldığı için bahceden eser yok
balkonumuz geniş geniş ama 1.kat olduğu için yerle bir gibi oldu
maşAllah bebeğim mutfağına cidden baaayyıılldımmmmmmmmmmmmmmmdur atayım :) bahcemiz yok ama bahce dubleks diye geciyor adı . balkon yapıldığı için bahceden eser yok
balkonumuz geniş geniş ama 1.kat olduğu için yerle bir gibi oldu
olsun o da güzel benim balkonum küçük hoş evimi çok seviyorum ama hep büyük balkonlu keyif yapabileceğim bi ev istemiştim
borcumuz yok kirada yok ikimizde çalışıyorum Allahtan bir mani gelmezse biriktirip 2 yıla kadar büyük bi ev düşünüyoruz bakalım o zaman en önemli şartım büyük keyif balkonu olacak :.))
maşAllah bebeğim mutfağına cidden baaayyıılldımmmmmmmmmmmmmmm
çok severim ben evde açık rengi ferah ferah oh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?