Kuzu ya şafak çizelgesini yapamıyorum artık nasıl yapılıyo biliyo musun senŞafak çizelgesi yok mu bizim zamanımızda altta yazıyordu hani şuu kadar kaldı diye..
Çok şanslı eniştemiz vallahi. Rahat yapar askerliği . Duygulanmaz mı insan.. ne kadar gurur verici.. benim içimde kaldı hep, gidemedim çünküü.
hazrlıklar devam kuzum,, oluyor yavaş yavaş :):)
faceboookta
bilgileri düzenlediğimiz yerden yapılıyodu ama artık yok,güncelleme yaptılar ya,kaldırmışlar.Kuzu ya şafak çizelgesini yapamıyorum artık nasıl yapılıyo biliyo musun sen
Evet kuzu kaldırmışlar çizelgeler iyi oluyodubilgileri düzenlediğimiz yerden yapılıyodu ama artık yok,güncelleme yaptılar ya,kaldırmışlar.
iyiyim özgişim.Kızlarrr nasılsınız?
Moralim bozuk ya şirkette kullandığımız programla ilgili seminere gdecekmişim 1 haftalık.
Gideceğim yerde istanbulun bir ucu.
1 yıldır aynı programı kullanıyoruz bilmediğimiz hiçbirşey yok mal mı bu herif anlamadım gitti.
Moralim çok bozuk gitmk istemiyorum
iyiyim özgişim.
bu seminer kaçınılmazsa zevk almaya bakcaksın yapcak bişey yokyoksa 5 gün sana eziyet olur
aa 2 kişi yani. ben kalabalık ve servisle falan olacak sandım. sıkıntılı bi durum. yakın olsa neyse hadi..Yavrum kendileri bile gelip götürmüyor, ben 1 kişi ile daha birlikte gidiyorum hiç bilmediğim bir yer.
Ne gerizekalı bir adam bu.
Dayıma söyleyeceğim valla banane ya havalarda buz gibi bu havada nereye gideceğim
Çok sinirim bozuk boncuğum
aa 2 kişi yani. ben kalabalık ve servisle falan olacak sandım. sıkıntılı bi durum. yakın olsa neyse hadi..
ne diyim bilemedim şimdi. inşallah çözebilirsiniz bu durumu kuzum
aa 2 kişi yani. ben kalabalık ve servisle falan olacak sandım. sıkıntılı bi durum. yakın olsa neyse hadi..
ne diyim bilemedim şimdi. inşallah çözebilirsiniz bu durumu kuzum
KONUŞ PATRONLA HERŞEY BİLİYORUM GİTMEME GEREK YOK DE senden başkası yok mu gidecekKızlarrr nasılsınız?
Moralim bozuk ya şirkette kullandığımız programla ilgili seminere gdecekmişim 1 haftalık.
Gideceğim yerde istanbulun bir ucu.
1 yıldır aynı programı kullanıyoruz bilmediğimiz hiçbirşey yok mal mı bu herif anlamadım gitti.
Moralim çok bozuk gitmk istemiyorum
slm kızlar uzun zaman oldu yazmayalı nasılsınız bakalım
şekeriiiim, tünaydııınnnKızçelerim günaydın
Aynen yaa heyecandan gerisini çekemedim. Gerçi kvnin telefonunda tam göründükleri askerlerin olduğu videolar var ama bende yok onlar. Benim çektiklerimde hiç bişey yok telefonu elimde haybeye tutmuşumşekeriiiim, tünaydııınnn
videoyu izledimheyecandan devam edemedin mi videoya. bak orda f diyor bide kp o sanırsam
evet :):) sana çok güldüm :)Aynen yaa heyecandan gerisini çekemedim. Gerçi kvnin telefonunda tam göründükleri askerlerin olduğu videolar var ama bende yok onlar. Benim çektiklerimde hiç bişey yok telefonu elimde haybeye tutmuşum
Evet ilk kp gördü benim ne zaman gördüğümü çığlıklardan anlamışsındır sanırım
Nasılsın canım nasıl geçti haftasonu
O bitmeyen pazarlardan bana da lazım yaevet :):) sana çok güldüm :)
iyiyim canımcım,sen nasılsn:)
hafta sonum gayet hızlı geçti. bitemeyen pazar yapsınlar litfeeen
çeyiz almaktan kendime bişey alamaz olmuştum son zamanlarda, kendim için alışveriş yaptım, nişanlıcanlaydım
sen neler yaptın?
Allah kabul etsiiinO bitmeyen pazarlardan bana da lazım ya
Dün bizde dua vardı tüm gün evdeydim kalabalıktık biraz yorucuydu hala yorgun hissediyorum kendimi
Oh ne güzel yeni cicilerin hayırlı olsun kuzu. Bende ilk nişanlandığım zamanlar öyleydim hep tabak çanak bakar olmuştum. Şimdi o heves geçti ama düğün tarihine yakın yine paçalarım tutuşur herhalde
Ohh millet nişanlısıyla geziyo ya
özledim özledim özledimmmm
Allah kabul etsiiin
oje, kalem falan aldım canım. birazcık renkleneyimaldığımız için tabak canağa bakmıyoruz artık, eksiklere bakıyoruz :) senin pek bişyin kalmamıştır zaten..
sen birazcık sabret bakayım.geldiğinde booooll bool gezceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?