Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kzlarrrrr duyun sesimi
Nasilsiniz bakalm
Bu arada tospik napiyo ya dogum yapmistr smdiye kadar coktan bebisi nasil acep kendisi nasil gorusen var mi yakinlarda

Aaaasudeeee. Hoşgeldiiiinnnn. seni görmeyeli epey oldu, akla gelen ilk sorumu sormak istiyorum müsadenle, bebiş var mı
yok cnm ya daha bebiş yeni yeni düşünmeye başaldık artık dedik yapalım doktora gittimö öncesinde ön hazırlık için bugün inşallah 3 ay sonra falan planlıyacağız:)

bu mesajını daha şimdi gördüm :) valla çok iyi yapmışsın, herşey cok güzel görünüyor, bi çok kişinin işine yarayabilir

yok cnm ya daha bebiş yeni yeni düşünmeye başaldık artık dedik yapalım doktora gittimö öncesinde ön hazırlık için bugün inşallah 3 ay sonra falan planlıyacağız:)

hayırlısı olsun :)
çalışıyor musun napıyosun

slm kızlar nasılsınız bakıyorumda artık gelen gıden yok nazarım lunnan unuttunuz benı ya nerelerdesınız

oh ne güzel herkes yerini yurdunu kurmuş :) senin düğün ne zaman
23 Mayıs canım
slm kızlar nasılsınız bakıyorumda artık gelen gıden yok nazarım lunnan unuttunuz benı ya nerelerdesınız
Kartaliçee hoşgeldin, doğum yapmışsın, Allah analı babalı büyütsünnnn , nasıl paşacık , anlat
Heyyy slmmm buralarda beni bi hatırlayancikarmi acep

Hoşgeldin Pattiii Kayboldun gittin , nerelerdeydin...

the balm ' ı kullandıkça aklıma geliyorsun

The balmmi haa unutmustum:)))))) uzun zaman oldu ya sen napiyosunnnnn nasilsin

yaptım bebeğim bır görsen aslan parçası masallah allah nazarlardan korusun uc ayımız bıttı cok zor gunler gecırdı bebişim ama şimdi ii şükür sizler nasılsınız

Selammm canlarrrr uzun ama çok uzun bi aradan sonra ben geldim bebisi uyuttum da geldim
Eskileri okudum da morincimmm TV seanslariniz bol olsun
Boncuğun saka maka çok az kaldı düğüne hee
Pembisim oglusunu gördüm maşallah çok tatlı
Lunna oyy sen de asker yolu gozluyomussun allah sağ salim kavustursun
Ve piskocum nerelerdesin okul nasıl gidiyo mezuniyete iki mi kalmıştı seninkiyle nasıl gidiyo
gidiyo
Kartal gozun aydin senin de sağlıkla buyusun oglun

seni burda görmek ne kaa güzel

az kaldı düğünüme, gelin oluyoruummmm

The balmmi haa unutmustum:)))))) uzun zaman oldu ya sen napiyosunnnnn nasilsin
Düğün telaşındayım patti, sende ne var ne yok görüşmeyeli?
yaptım bebeğim bır görsen aslan parçası masallah allah nazarlardan korusun uc ayımız bıttı cok zor gunler gecırdı bebişim ama şimdi ii şükür sizler nasılsınız

Ay maşallaaah. tosun paşaya :):)

Geçmişler olsun.

İyi bende telaşım var kartal abla. koşturuyoruz karda kışta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…