yok cnm ya daha bebiş yeni yeni düşünmeye başaldık artık dedik yapalım doktora gittimö öncesinde ön hazırlık için bugün inşallah 3 ay sonra falan planlıyacağız:)Aaaasudeeee. Hoşgeldiiiinnnn.seni görmeyeli epey oldu, akla gelen ilk sorumu sormak istiyorum müsadenle, bebiş var mı
bu mesajını daha şimdi gördüm :) valla çok iyi yapmışsın, herşey cok güzel görünüyor, bi çok kişinin işine yarayabilir
yok cnm ya daha bebiş yeni yeni düşünmeye başaldık artık dedik yapalım doktora gittimö öncesinde ön hazırlık için bugün inşallah 3 ay sonra falan planlıyacağız:)
bu mesajını daha şimdi gördüm :) valla çok iyi yapmışsın, herşey cok güzel görünüyor, bi çok kişinin işine yarayabilir
hayırlısı olsun :)
çalışıyor musun napıyosun
Ben nişanlandım, Tosbağa ve pembegelin doğum yaptı :) morinci evlendi. Lunna da nişanllı ve asker bekliyoraynen canım devam aynı iş yerinde çalışıyorum. wsizde ne var ne yok
23 Mayıs canımoh ne güzel herkes yerini yurdunu kurmuş :) senin düğün ne zaman
Kartaliçee hoşgeldin, doğum yapmışsın, Allah analı babalı büyütsünnnn , nasıl paşacık , anlatslm kızlar nasılsınız bakıyorumda artık gelen gıden yok nazarım lunnan unuttunuz benı ya nerelerdesınız
Heyyy slmmm buralarda beni bi hatırlayancikarmi acep
yaptım bebeğim bır görsen aslan parçası masallah allah nazarlardan korusun uc ayımız bıttı cok zor gunler gecırdı bebişim ama şimdi ii şükür sizler nasılsınız23 Mayıs canım
Kartaliçee hoşgeldin, doğum yapmışsın, Allah analı babalı büyütsünnnn , nasıl paşacık , anlat
Hoşgeldin PattiiiKayboldun gittin , nerelerdeydin...
the balm ' ı kullandıkça aklıma geliyorsun
seni burda görmek ne kaa güzelSelammm canlarrrr uzun ama çok uzun bi aradan sonra ben geldim bebisi uyuttum da geldim
Eskileri okudum da morincimmm TV seanslariniz bol olsun
Boncuğun saka maka çok az kaldı düğüne hee
Pembisim oglusunu gördüm maşallah çok tatlı
Lunna oyy sen de asker yolu gozluyomussun allah sağ salim kavustursun
Ve piskocum nerelerdesin okul nasıl gidiyo mezuniyete iki mi kalmıştı seninkiyle nasıl gidiyo
gidiyo
Kartal gozun aydin senin de sağlıkla buyusun oglun
Düğün telaşındayım patti, sende ne var ne yok görüşmeyeli?The balmmi haa unutmustum:)))))) uzun zaman oldu ya sen napiyosunnnnn nasilsin
yaptım bebeğim bır görsen aslan parçası masallah allah nazarlardan korusun uc ayımız bıttı cok zor gunler gecırdı bebişim ama şimdi ii şükür sizler nasılsınız
Artik buralardayim eskisi gibi inşallah çocukta bakarım topikte takip ederimseni burda görmek ne kaa güzel
az kaldı düğünüme, gelin oluyoruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?