Oyy oyy gelin hanımın telaşlar tam gaz dewam ediyor demekKızlar
Nasılsınız, nerelerdesiniz , neler yapıyorsunuz?
Benim 2,5 ayım kaldıııı
Çeyiz tamamlama işlerim bitti sayılır, gelinlik de tamam
Mobilya baktık ama beğenemiyorumÖnümüzdeki hafta alıcaz artık çünkü çok az kaldı.
Benden haberler böyle
Lilyanacıııım, seni gördüğüme sevindiimOyy oyy gelin hanımın telaşlar tam gaz dewam ediyor demek
Allah kolaylık wersin canım..
Paşacık iyi kreşe gidip geliyor.Lilyanacıııım, seni gördüğüme sevindiimAllah razı olsun canım.. Az kaldı
Sen nasılsın, neler yapıyosun, paşacık nasıl
Evet bugün Cuma ve bana hala yarın iş varPaşacık iyi kreşe gidip geliyor.
Bende de değişik birşey yok.
Çok monoton bir hayatım warya, işe git gell
Bugün cuma
Aaa sana iş vardı demiiiEvet bugün Cuma ve bana hala yarın iş var
Aşk durumların nasıl
Aaa sana iş vardı demiii
Bilmem iyi herhalde
asklarrrr olsun sana sevgili nazar boncuğu hani grlinlikli fotoğrafın oysa sen beni gelinlikli gören ilk kişilerden biriydinKızlar
Nasılsınız, nerelerdesiniz , neler yapıyorsunuz?
Benim 2,5 ayım kaldıııı
Çeyiz tamamlama işlerim bitti sayılır, gelinlik de tamam
Mobilya baktık ama beğenemiyorumÖnümüzdeki hafta alıcaz artık çünkü çok az kaldı.
Benden haberler böyle
Canımın içisiasklarrrr olsun sana sevgili nazar boncuğu hani grlinlikli fotoğrafın oysa sen beni gelinlikli gören ilk kişilerden biriydin
ayyyyyyyyyyyyyy bu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. nasıl özlemişimmmmmmmmm :):)Canımın içisigelinlik ile foto çektirseydim sana atmazmıydııım asıl sana aşk olsun
Çirkef kadın satıb almadan çektirmeye izin vermediğini söyledi, çıkarttıktan sonra almaya karar verince tekrar giyip çekemedimProvada cekeceğim inşAllaah Nisanda bir dahaki provam
gelinliği giyince hpnize teeeeek tek tek tek atcamayyyyyyyyyyyyyy bu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. nasıl özlemişimmmmmmmmm :):)
nazar gelinlikli fotoğrafını bende istiyoruuuum :=)
ya ben aslında giriyorum hergün öyle bi buralardayım ama bu topiğe artık hiçbirimiz gelmiyoruz sanıyordum şimdi ana sayfada görünce heyecanlandım birden :)gelinliği giyince hpnize teeeeek tek tek tek atcam
özledin de ondan mı gelmiyorsun
ya ben aslında giriyorum hergün öyle bi buralardayım ama bu topiğe artık hiçbirimiz gelmiyoruz sanıyordum şimdi ana sayfada görünce heyecanlandım birden :)
nisanada çoook var.
anlar bari nasıl gelinlik duvağını falan seçtin mi
prenses oluyor bu değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))) çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmmmm :):)
Prenses elbette, ben hep derdim premses olcam diye ahahahprenses oluyor bu değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))) çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmmmm :):)
üst kısım çok hoş gözüküyor ay üstünde nasıl duruyor çok merak ettimmmmmmmmmmmm... satın mı alıyorsunuz kira mı
ben satın aldığıma çok pişmanım şimdiki aklım olsa kiralardım evde koyacak yer bulamıyorum . kk ya koydum belki satarım diye :.)))
ÇOK GÜZELLLLLLL :=))) evet değişik bir model dolguları falan klasik modellerden değil. sizin oradan mı buldunuz. çok hoş . güle güle musmutlu giy bebeğim. eminim çok güzel olacaksın o gelinliğin içinde. görmek içinde sabırsızlanıyorum. iyi etmişsin yeni dikilsin en güzeli. aynen ya hani yer olsa neysede yer yokken çok <zor evde biryerlere koymak...Prenses elbette, ben hep derdim premses olcam diye ahahah
Üst kısmı beyaz boncuk ve pullu, klasik dantel veya taş olmadı değişik oldu gelinliğim dolgulu doldulu yapmışlar, cok zarif duruyor. aynı detay kollarında da var sıfır kol olacak şekilde olacak gelinlik.
duvak ve etek ucu dümdüz olacak. kira olacak ama şöyle ki, gelinlik yeniden dikiliyor.benim bedenime göre dikilicek sonradan vercem geri. evde napcam ben onu ya , satın almak çok gereksiz. özelikle koyacak yerin yoksa..
Evet bizim burda bi gelinlikçi, inşallahh kuzum, bende beni merak ediyorum kına ve düğünde nasıl bişi olcam diyeÇOK GÜZELLLLLLL :=))) evet değişik bir model dolguları falan klasik modellerden değil. sizin oradan mı buldunuz. çok hoş . güle güle musmutlu giy bebeğim. eminim çok güzel olacaksın o gelinliğin içinde. görmek içinde sabırsızlanıyorum. iyi etmişsin yeni dikilsin en güzeli. aynen ya hani yer olsa neysede yer yokken çok <zor evde biryerlere koymak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?