Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Oyy oyy gelin hanımın telaşlar tam gaz dewam ediyor demek
Allah kolaylık wersin canım..

Oyy oyy gelin hanımın telaşlar tam gaz dewam ediyor demek
Allah kolaylık wersin canım..
Lilyanacıııım, seni gördüğüme sevindiim Allah razı olsun canım.. Az kaldı

Sen nasılsın, neler yapıyosun, paşacık nasıl

Lilyanacıııım, seni gördüğüme sevindiim Allah razı olsun canım.. Az kaldı

Sen nasılsın, neler yapıyosun, paşacık nasıl
Paşacık iyi kreşe gidip geliyor.
Bende de değişik birşey yok.
Çok monoton bir hayatım warya, işe git gell
Bugün cuma

asklarrrr olsun sana sevgili nazar boncuğu hani grlinlikli fotoğrafın oysa sen beni gelinlikli gören ilk kişilerden biriydin

asklarrrr olsun sana sevgili nazar boncuğu hani grlinlikli fotoğrafın oysa sen beni gelinlikli gören ilk kişilerden biriydin
Canımın içisi gelinlik ile foto çektirseydim sana atmazmıydııım asıl sana aşk olsun

Çirkef kadın satıb almadan çektirmeye izin vermediğini söyledi, çıkarttıktan sonra almaya karar verince tekrar giyip çekemedim Provada cekeceğim inşAllaah Nisanda bir dahaki provam

ayyyyyyyyyyyyyy bu topikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. nasıl özlemişimmmmmmmmm :):)

nazar gelinlikli fotoğrafını bende istiyoruuuum :=)

gelinliği giyince hpnize teeeeek tek tek tek atcam
özledin de ondan mı gelmiyorsun
ya ben aslında giriyorum hergün öyle bi buralardayım ama bu topiğe artık hiçbirimiz gelmiyoruz sanıyordum şimdi ana sayfada görünce heyecanlandım birden :)
nisanada çoook var.
anlar bari nasıl gelinlik duvağını falan seçtin mi

model bu canımcım

bende ara ara bakıyorum buraya,yazan olunca yazıyorum

Eki Görüntüle 1449109

model bu canımcım

bende ara ara bakıyorum buraya,yazan olunca yazıyorum
prenses oluyor bu değil miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))) çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllll canımmmmmmmmmmmmmmmmm :):)
üst kısım çok hoş gözüküyor ay üstünde nasıl duruyor çok merak ettimmmmmmmmmmmm... satın mı alıyorsunuz kira mı
ben satın aldığıma çok pişmanım şimdiki aklım olsa kiralardım evde koyacak yer bulamıyorum . kk ya koydum belki satarım diye :.)))

Prenses elbette, ben hep derdim premses olcam diye ahahah
Üst kısmı beyaz boncuk ve pullu, klasik dantel veya taş olmadı değişik oldu gelinliğim dolgulu doldulu yapmışlar, cok zarif duruyor. aynı detay kollarında da var sıfır kol olacak şekilde olacak gelinlik.
duvak ve etek ucu dümdüz olacak. kira olacak ama şöyle ki, gelinlik yeniden dikiliyor. benim bedenime göre dikilicek sonradan vercem geri. evde napcam ben onu ya , satın almak çok gereksiz. özelikle koyacak yerin yoksa..

ÇOK GÜZELLLLLLL :=))) evet değişik bir model dolguları falan klasik modellerden değil. sizin oradan mı buldunuz. çok hoş . güle güle musmutlu giy bebeğim. eminim çok güzel olacaksın o gelinliğin içinde. görmek içinde sabırsızlanıyorum. iyi etmişsin yeni dikilsin en güzeli. aynen ya hani yer olsa neysede yer yokken çok <zor evde biryerlere koymak...

Evet bizim burda bi gelinlikçi, inşallahh kuzum, bende beni merak ediyorum kına ve düğünde nasıl bişi olcam diye

**

senin nasıl gidiyor evliliğin, biraz da yeni evli olarak sen anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…