Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Artik buralardayim eskisi gibi inşallah çocukta bakarım topikte takip ederim
Hazırlıklar ne alemde artik iyice tamamlanmıştır
Toparlandın mı baya baya, nasıl gidiyor annelik :):) Ağlakçı mı oğluş;?

*

Balayımız belli , mutfağımız odalarımız herşeyimiz tamam. Laminantlar kaldı sadece tadilat olarak. Beyaz eşya- ankastre alındı. Mobilyaları mart ayında alcaz inşAllah. Bu pazar gelinlik bakıcaz sanırım Kaftan araştırıyorum . Benden haberler böyle kuşum :)

Sorma benimki çok anneci sesimle huzur buluyo sanki doyelimki agliyo sesleniyorum azalarak bitiyor ağlaması tabi bu beni istediğinde ama gazdan agliyosa işimiz zor neyse ki allah annelere öyle bi sabir veriyormus ki tüm yorgunluguma rağmen sinirlenemiyorum masallah biliyorum ki bana muhtac hem bi gülüşü tüm yorgunluğu alıp götürüyor. İyi ki dogurmusum şükürler olsun ki rabbim bu duygudan mahrum birakmadi neyse baslarsam destan yazarim öyle hissediyorum suan
Dun aşılarıni yaptırdık gece ateşlendi gece boyu nöbet tuttum. Onun dışında her şey güzel 16 ocakta memlekete gidiyorum
Gelinlik provalarını sabırsızlıkla bekliyorum bilesin foto isterunn
Ooo maşallah cogu şey bitmiş vayy bee ne kadat bekledin şafak saydin be nazar simdi çok az kaldı kavuşmaya

Kız karda kışta niye gidiyosun havalar düzelseydiii.
İnsan kıyamaz kiii, zor ya bebek bakmak, herşeyi tamam altı temiz karnı tok ama hala ağlıyo insan üzülüyor napcanı şaşırıyor dimi ..

*
Provalarda elbette ki cekcem kuşum :) Çok bekledik ve sadece 4 ay kaldı inanabiliyo musun. o 4 ay da su gibi geçip gidecek , bi yandan seviniyrm ama bi yandan da evimden ayrılıcam, her ne kadar aynı mahallede olsakta sonuçta evden cıkıyorum, ayy bende yazamıcam, çok duygulandım

Ya canım simdi gidemezsem anca yaza kardesimin düğününe gidecem ee daha oglusumu dayısı göremedi ben gitmesem gelecek somestrda ama ablam diğer kardeşim annemler hepsi görmek istiyo bebisi ee bi anda hepimizin toplanması anca bu şekilde olacaktı inşallah hastalanmadan gider geliriz whatstan bi foto gondercem bu sekilde götürmeyi düşünüyorum inş usumez.

Uzulme canım evden cikiyosun ama kendi evine yıllarını paylastigin insanla bi arada yaşamaya gidiyosun. Hem ayni mahalledeymissiniz daha ne olsun ben ne diyim
Morinci hanim hic ev fotosu göndermedi senden bekliyorum artik bitince

gayet sıkı, kalın giydirmişsin paşacığı , soğuğu duymaz evelallah küçük astronot yaaaa
ay evet bunu yanlış kişiye söyledim sanırsam uzak gelini olarak
morinci han. yazmıyor bile. ona küsüz biz
atacağım çeyizim serilince

Evet çok isitiyo her kurusu hak ediyo pahalı gelmişti basta ama battaniyeye sarmaktan daha pratik

Gönder canım kimbilir ne guzellikler var sabırsızlıkla bekliyorum. Gelinliği prenses düşünüyodun dimi
Yaa yaaa evet morinciye ben de kusum

battaniyeden illa soğuk girer hem,iyi etmişin canım.

prenses istiyorum ,atayım sana modelimi

Piskocugunuz sinav telasindaaa..
Basim tütüyor kafam alev aldi yaniyoooorrr
Bu saat oldu hala kitap kucagimda calisiyomm
Molalarda siz yoguunuz bdv ye takiliyom iyice sinirlenip geri cikiyommm
Askla hersey guzel buyuk capli bir sarsinti atlattik ama sukur atlattik..
Tospamm Allah bagislasin oglusunuu
Nazarcigiimmmm burnumun diregini sizlattin ama cok seviniyorum senin adina cabucak gecsin zaman kavusun birbirinize

Benden bukadarr sevgiler saygilar hormetler.

Bi ara eskisi gibi her gün geliyim dedim ama kimse olmayınca ben de gelmez oldum eski muhabbetlerimizi özledim yaa sayfalarca yazardik her gün kimi evlendi kimi nişanlandı kimi çocuk doğurdu derken iyice koptuk topikten

iyi geceler hepinizeee :))))

Bi ara eskisi gibi her gün geliyim dedim ama kimse olmayınca ben de gelmez oldum eski muhabbetlerimizi özledim yaa sayfalarca yazardik her gün kimi evlendi kimi nişanlandı kimi çocuk doğurdu derken iyice koptuk topikten

slm kızlar nerlerdesınız ya hadı gelın artık

Kızlar

Nasılsınız, nerelerdesiniz , neler yapıyorsunuz?

Benim 2,5 ayım kaldıııı

Çeyiz tamamlama işlerim bitti sayılır, gelinlik de tamam

Mobilya baktık ama beğenemiyorum Önümüzdeki hafta alıcaz artık çünkü çok az kaldı.

Benden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…