Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hadi bakalım heyecanla merakla bekliyorum hemen mobilyalara bakım dönüyorum
ki
Güya biri bana kahvaltiya gelecekti

Hadi bakalım heyecanla merakla bekliyorum hemen mobilyalara bakım dönüyorum
ki
Güya biri bana kahvaltiya gelecekti
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geleceğim tabikideeeeeeeeeee
hiç konuşamadıkki son zamanlarda senin bebişin boncuğun evlilik telaşı benim evlenmeye alışma çabaları
hem havalarda ısınıyor iyice ısınsın geleyimde o bebişin yanaklarını bi ısırayım

Hadi bakalım inşallah güya yakın olduk kaç aydır hic konusamiyoruz bile. Hem is hem ev hem es zor dimi ben de su sıra hem es hem anne hem aşçı hem temizlikçiyim ve çok yoruluyorum oğlum zaten bütün enerjimi harcamış oluyor ne zaman yürüyecek de kucak istemicek ya da ne zaman kendi kendine oyunlar oynicak diye dusunuyorum yemek sorununu cozdun mu isten zaman arttirabiliyo musun hic konusamiyoriz ya arada toplasalim burada yine

aynen canım kptuk iyice :/
seninkiside zormuş. kv nasıl yardıme diyormu bari ev işlerine yemeğe falan o işlere yardım etse sende bebekel ilgilensen daha iyi olur aslında ama ...
bende yetişiyorum canım ya allahtan eşim bi yemeği 3 gün yiyebiliyor çoook seviyorum o huyunu yemeği bol yapıyorum bi pazar akşamı birde çarşamba akşamı haftada 2 defa yemek yapıyorum bazende yapmayı kv de falan yiyoruz öyle öyle idare ediyorum temizliğimide haftasonları yapıyorum ama gerçekten hem ev hem iş çok zor oluyor birde çocuk eklenince ne olacak hiç bilmiyorum bakalım göreceğiz zamanla .:=)

burada mısınnnnnnnnn

anlattt bebiş nasıl kaç aylık oldu nasıl gidiyorrrrrrrrr
4.5 tan devam ediyoruz iste kuzu artik iyice ballandi maşallah bütün gün beraberiz ama yine de özlüyorum uyuduğu zamanlarda artik iyice alistik birbirimize hangi aglamanin ne için olduğunu bilebiliyorum bu günler bi daha gelmicek o yüzden her animi onunla dolu dolu yasamaya çalışıyorum bazen ağlıyorum bile büyüyecek ve aramizdaki bu bağ bu yakınlık azalacak diye neyse daha çok var allahım ömür versin yavruma tum yavrulara evlat bambaşka bi şeymiş bambaşka bi aşkmis şiddetle tavsiye ederim tüm zorluklarına rağmen annelik bana verilmiş en büyük lütuf afedersiniz ama öyle bi şey ki kakasini yapmadığı için ağlatan büyüklükte bi sevgi seline sahip oluyomus insan yaptığı zaman da dünyalar benim oluyo sankinerdeyse kutlama yapicam iste öyle ben anneligin tadıni dibine kadar yasamaya çalışıyorum asil sen anlat taze gelin mi diyim yoksa tazelik gecti mi

canım yaaaaaaaaaaaa ne kadar güzel yazmışsın gözlerim doldu
Rabbim isteyen herkese nasip etsin o muhteşem duyduyu inşAllah. sende ne kadar güzel yapıyorsun öyle anneliğin tadını çıkartarak. inşAllah bizde öyle oalbilirizzzzzz
taze gelin diyebilirsin hala 1 seneyi doldurana kadar bu taze gelin lafını kabul edebilirim.. bende 4 aylık gelin oldum valla zaman hızlı geçiyor ama herşey çok güzel hamdolsun çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…