amin inşAllah canım çok sağol...ooooo maşallah çok sevindim canım Allah bozmasın daim etsin huzurunu mutluluğunu
bende çok iyiyim atlattım bütün sıkıntılarımı
ısı degıstırme sansı her zaman var da uygun bır ıs bulamıyorum artık maaslar cok dusuk ısveren de cok fazla ıssız oldgu ıcın rahat tabıkıişini değiştirme şansın yok mu canım ? neden memnun değilsin ne gibi sıkıntıların var
olmayacak bişeyse hayatındaki kişininde seni yıpratmasına izin verme
sağol canımamin inşAllah canım çok sağol...
bende senin adına çok sevindim iyi maşAllah
lady vardı kızlar hatırlıyor musunuz
o nasıl ondan bi haber variniz mı
bende 5 aydır işsizim iş bulamıyorum Allah bir yerden hayırlı bir kapı açar inşallah canım benimısı degıstırme sansı her zaman var da uygun bır ıs bulamıyorum artık maaslar cok dusuk ısveren de cok fazla ıssız oldgu ıcın rahat tabıkı
hayatımdakı ınsana gelınce ne gulduruyor ne de olduruyor bende sabredıyorum cok denedım onsuz da yapamıyorum
cok haklısın , ama cok sevdım ılk defa ve vazgecemıyorumbende 5 aydır işsizim iş bulamıyorum Allah bir yerden hayırlı bir kapı açar inşallah canım benim
kendini bir başkası için yıpratmaya değmiyor canım ben bunu bilir bunu söylerim sana emin ol harcadığın zamana emeğe yazık
yok canım bu mevzuyu hiç bilmiyorum birlikte mi yaşıyorsunuzcok haklısın , ama cok sevdım ılk defa ve vazgecemıyorum
ayrı eve cıktım bende hatırlarsan cok ıstıyordum
hyr canım farklı sehırlerdeyız onunla ,yok canım bu mevzuyu hiç bilmiyorum birlikte mi yaşıyorsunuz
yanlış hatırlamıyorsam ailenlede sıkıntıların vardı hayırlısı olmuşhyr canım farklı sehırlerdeyız onunla ,
bnm kendı evım var oraya gectım aılemle yasamıyorum artık
evet sıkıntılar vardı aralık ayındada kavga ettık koptu hersey tamamen sımdılerde gorusuyoruz bazen ama ben unutmus degılım yapılanlarıyanlış hatırlamıyorsam ailenlede sıkıntıların vardı hayırlısı olmuş
canııımmm bende seni özledim..
Çook teşekkür ederim canııııım.canııımmm bende seni özledim..
fotoğraflarınızı gördüm çok güzel bi gelin çok güzel bi çift olmuşsunuz Allah bozmasın
Oowwww bak bakkk beni yazmamisss
Seni hususi olarak ayrı yazdımOowwww bak bakkk beni yazmamisss
bildiğin gibi diyeceğim ama bilmiyorsunÇook teşekkür ederim canııııım.
Nasılsın neler yapıyosun?
Cok pis kiviriyon yemin ediyorummSeni hususi olarak ayrı yazdım
canımmmmmmmmmmmmmmmm
eveeet bebek geliyorrrrrrrrr :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?