merhaba canım nasılsın,Vayy bee ne günlerdi bi zamanlar ne sohbetler dönerdi bu topikte. Hepimiz bekardik birbir evlendik cocuk sahibi olanlarımız oldu uğramaz olduk buralara kimiyle gerçek hayatta nicklerin arkasina saklanmadan birbirimizi tanır olduk sonra birden koptuk kimi hala baki kimi ismimizi cismimizi sildi sebepsiz. Güzel günlerdi vesselam. Nazarim sen hala baki kalanlardabsin mutluluklar canım benim sonunda kavustun sen de sevdigine allah ayırmasını.
zelemeleeeeemerhaba canım nasılsın,
ben zelemele :)
nazarım evlenmıs gordum faceden Allah mutlu etsın bır omur
darısı ısteyen herkese nasıp olsun
oldu canım haftasonu ,zelemeleeeeeOldumu nazar ın düğünü darısı bize bekar kalmasın şu topikte
face kullanmadığım için göremedimoldu canım haftasonu ,
cok guzel olmustu bı gorsenız
sende bekarsın dımı?
bı ara fazla gıremedım kk yaface kullanmadığım için göremedimAllah mutlu mesud etsin inşallah evet bende henüz bekarım
evet canım bi ara bu topiğin sasha sı vardı hatırlarsan ben oyumbı ara fazla gıremedım kk ya
unuttum butun nıcklerı
senınle onceden konusuyormuyduk canım
:)evet canım bi ara bu topiğin sasha sı vardı hatırlarsan ben oyum
çok şükür canım iyiyim bende evlilik hazırlıkları yapıyorum:)
nasılsın neler yapıyorsun canım
ne guzel ,çok şükür canım iyiyim bende evlilik hazırlıkları yapıyorum
sen nasılsın nasıl gidiyor
en son iş sıkıntıların vardı yanlış hatırlamıyorsam yine aynı mıne guzel ,
Allah tamamına erdırsın canım
bnm karmakarısık gıdıyor ıste bı turlu duzelemedı
tospaaaa yavrum nasılsınnnnnnnnnnnnn :****Vayy bee ne günlerdi bi zamanlar ne sohbetler dönerdi bu topikte. Hepimiz bekardik birbir evlendik cocuk sahibi olanlarımız oldu uğramaz olduk buralara kimiyle gerçek hayatta nicklerin arkasina saklanmadan birbirimizi tanır olduk sonra birden koptuk kimi hala baki kimi ismimizi cismimizi sildi sebepsiz. Güzel günlerdi vesselam. Nazarim sen hala baki kalanlardabsin mutluluklar canım benim sonunda kavustun sen de sevdigine allah ayırmasını.
incimmben buralardayım aslında ama bu topiğe uğrayan olmuyor ki hiç
ıs sıkıntılarım devam edıyor , dogru hatırlıyorsun bı turlu duzeltemedımen son iş sıkıntıların vardı yanlış hatırlamıyorsam yine aynı mı
canımmmmmmincimm
sen ne yaptın nasılsın evlendin mi ?
zaman su gibi akıp geçiyor burda neler neler paylaşıldı çoğunuz çoluk çocuğa karışmış bile
ooooo maşallah çok sevindim canım Allah bozmasın daim etsin huzurunu mutluluğunucanımmmmmm
valla yaaa neler paylaştık bir zamanlar hayat işte herkes bir yol çizdi
evet ben evlendim şuan 6,5 aylık evliyim canım ve çok çokk mutluyum Hamdolsun
sen nasılsın neler yapıyorsun durumların karmaşıktı hala aynı mı
şimdi nerde çalışıyorsun en son bankadaydın diye hatırlıyorum sanki , dua et canım herşey gelip geçici bu hayatta arkana dönüp baktığında üzülmeye değmeyecek şeyler olduğunu görüyosunıs sıkıntılarım devam edıyor , dogru hatırlıyorsun bı turlu duzeltemedım
ozel hayatımdada sıkıntılar var
bankadan cıktım sımdı baska bıryerde calsııyorum ama yıne memnun degılımşimdi nerde çalışıyorsun en son bankadaydın diye hatırlıyorum sanki , dua et canım herşey gelip geçici bu hayatta arkana dönüp baktığında üzülmeye değmeyecek şeyler olduğunu görüyosun
işini değiştirme şansın yok mu canım ? neden memnun değilsin ne gibi sıkıntıların varbankadan cıktım sımdı baska bıryerde calsııyorum ama yıne memnun degılım
evet en onemlı sey dua cok dua edıyorum ıns hersey duzelır artık cok sıkıldım
hayatımda bırı var onunlada duzgun gtmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?