Günaydın .
Yarim 5 dk. önce ameliyata girdi.
Heyecanla bekliyorum.
Günaydın .
Heyecanla bekliyorum.
Vallaha canım ne biliyim evlenen arkadaşlar zor diyorkorkma kız ilk 1,5 ayı zor geçti artık malışıyorsun kocan da alışıyor artık birlikte olacak bişeyler :) kötü değil yani evlilik
günaydın canm , hadi inşallah hayırlısı ile sorunsuz atlatır ameliyatını..
hadi şimdiden geçmiş olsun canm :26:
Günaydın .
Heyecanla bekliyorum.
Ohh maşallah Allah nazarlardan saklasınNasıl zor mu hem ev hem iş ?? 
Vallaha canım ne biliyim evlenen arkadaşlar zor diyor
tabi yaşamadan bilemem ama zorluk değilde bence sorumluluk artıyor gibi geliyor
Bizde uzunca beraberiz Allah kısmet ederse kış başında isteme işlerine başlıcaz
bilmiyorum ne olur artık bende çalışıcam Anamızın evindeki rahatlık elbette olmıcak ama herşeyin yeri ayrıııı
İnşallah sudenazım inşaaallaahhh
Günaydınnn millett :80::80:
Ne yapıyorsunuz bakalımmm
zor çünkü tüm sorumluluk kadına biniyor ki erkek sadece calısıp para getiriyor. ama aynısını bende yapıyorum para getiriyotrum hem yemek yapıyorum hep ev temizliyorum hem ütü yapıyorum hem de karılık yapıyorumn yani analayacağın erkeklere göre 5 kat fazla yükümüz oluyor
ee naısl haber alacaksın çıkınca ne kadar sürecekmiş ameliyat
günaydın boncuummGünaydın .
Heyecanla bekliyorum.
ihtiyacımız olmıcak bi de zaten çalışmamı pek istemiyordu yani ben geçimimiz için gereken parayı kazanıcam sen de evimizin idaresini üstleniceksin diyo. düşününce ben de heralde hem çalışıp hem ev bakamam gibi geliyozor tabi zor olmaz olur mu bi bakıyorsun herşeyin içinde sadece sen varsın yani artık kadın oluyorsun kolay değil
ee sen niye çalışmayacan evde canın sıkkılmaz mı kız senin tüm gün ?
Ooooo gerçekten işin çooook zor tatlımmm...iyi etmişsin hoş gelmişsinben de gün itibariyle 24 yaşında tazecik gelin adayıyım muhasebeciyim düğün hazırlığı iş yoğunluğu falan bi dokunan bin ah işitir benden bu sıra sen de tanıtır mısın kendini 
hiç sorma canım ya telaş, stres, yoğunluk tavanen çok canımı sıkan henüz istediğimiz gibi bi yer bulamadık düğün yeri için öğlen zaten eksik bikaç bi şey almaya gidicem çarşıdan. hem bugün benim doğum günüm artık resmen 24 yaşındayım kendime ciciler alıcam neşem yerine gelsin ekstra bi de iş yoğunluğu var ayrılmak istiyorum işten olmuyo 14 ağustosa bitmesi gereken işlerim var 
niye o kadar şaşırdın kiiii amaagünaydın nasılsın
Hoşgeldin Eylülüm.
Nasılsın?
günaydın boncuummuzun sürmez sanıyorum inşallah hayırlısıyla kavuşuyosunuz okudum dün ne güzel şafakta atmaya devam edicekmiş daha nossun 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?