Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

niye o kadar şaşırdın kiiii amaa

iyiyim canım sen nasılsın

hoşbuldum Nazarım iyiyim sen nasılsın

Sevdiceğin hayırlısıyla bir an önce çıkar ameliyattan inşallah

İyi gibiyim, yarim çıksın ameliyattan harika olucam inşallah.

Gerçekten öyleeee Biz evlenip barklanana kadar sennn çoktannnn süperr ev hanımı olursunnnn

Eneem doğum günüün demekk

Doğum günün kutlu olsun tatlımm Sevdiklerinle daha nice mutlu yaşlara inşallah

Yeni yaşın , yeni hayatına mutluluk katsınn :123:
günaydın eylülümmm çok teşekkür ederimm evet bugün biraz daha büyüdüm

Canımmm canımmm canııımmmm,
Doğum günün kutlu olsun.
İyi ki doğmuşsun ve iyi ki tanışmışız.
Sevdiklerinle beraber nice nice yaşlara inşAllaaaaah
canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımız

öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilim ne bereketli gün seçmişiz derim ancaa
teşekkür ederim canım önümüzdeki sene inşallah ilk doğum günü öpücüğümü kocişkom vericek

Son düzenleyen: Moderatör:

Böyle candan arkadaşlar bulmuşuz, bırakır mıyız?
Daha neler knuşcaz biz bu topicde

Öyle öyle mutlaka gönlünüze göre bir yer olucak açıkta kalcak haliniz yokkk sıkmayın canınızı sizzz

İnşallah Yaa ne güzelll bir ömürr öylee olsunnn Tatlımmmmm

Böyle candan arkadaşlar bulmuşuz, bırakır mıyız?
Daha neler knuşcaz biz bu topicde

ayy hem de nasıl daha sırada kaç gelin var bu topikte hepinizi evlendirmezsem gözüm açık gider sonra bugün ne pişirsem diye fikir alışverişi yapıcaz. iş yapmayan kocalrdan dert yanıcaz kız en güzeline geliyorum sıkı durr tahmin etmişsindir de söyliim ben yinede bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sabah ablam aradı doğum günümü kutlamak için en son bol çocuklu yıllar dilerim dedi kardeşini tanıyo artık

öyle evett biraz daha büyüdünn

inşallah canımmm

sıkma canını tabiki önemli olan o günün sizin için ne kadar anlamlı olduğuu

şekerimmmm ne güzel yazmışsın yaaa... Hadi inşallahhh o günleride görürüz ne güzellllll
Rabbim Gönlünüzde ki en güzelleri inşallah en hayırlısını yaşatırrrr

Ohhh ne güzel tatlımm

Sen Yakınmısın ki fatih tarafınaa ????
yakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallah

evettt tabikiii daha biz varız sırada boncuk , ben , lunna , pisko , margari , ladyy, .... daha kaç gelin görücek bu topik inşallah :123:

bebekkkk bencede ennn güzeliiii

anamm maşallah şimdi gözüm takıldı 3 ayı görmeye başlamışız boncuum en son aklımda kalan 4 ay 3 gündü sende de böyle olsa ne sevinirdin be canım
ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuum

azaldı baya Allahaşükür. 100 den düşelim de bi .

Bakalım ne zaman bebek diyecek derken. Pattt. Yapıştırdın resmen

Hadi inşşallah.... Bizler için de dua edersinnn eylülcümmmm

Öyle öyle mutlaka gönlünüze göre bir yer olucak açıkta kalcak haliniz yokkk sıkmayın canınızı sizzz

İnşallah Yaa ne güzelll bir ömürr öylee olsunnn Tatlımmmmm
amin canım teşekkür ederim . darısı senin başına inşallah ver mı sevgilin ya da nişanlın bilmiyorum gerçi ama yoksa da musmutlu olacağın biri olsun hayatında inşallah

öyle evett biraz daha büyüdünn

inşallah canımmm

sıkma canını tabiki önemli olan o günün sizin için ne kadar anlamlı olduğuu

canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didim istediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz
içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi

Teşekkür ederim tatlımmm...

7 yıldır birlikteyizzz kısmet olursa bizde bu kış telaşa giricez biz daha yolun başındayızzzz

ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuum

azaldı baya Allahaşükür. 100 den düşelim de bi .

Bakalım ne zaman bebek diyecek derken. Pattt. Yapıştırdın resmen
e artık sen de beni tanıyosun şekerim tahmin edebileceğini düşündüm kız başlamıcam yine ama çok tatlı işte bebek istiyommmm
100 e ne kaldı canım onları da yer bitiririz çene çala çala geçmiyo mu zaten zaman

az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmm

şekerimmmm ne güzel yazmışsın yaaa... Hadi inşallahhh o günleride görürüz ne güzellllll
Rabbim Gönlünüzde ki en güzelleri inşallah en hayırlısını yaşatırrrr
aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz ki

Teşekkür ederim tatlımmm...

7 yıldır birlikteyizzz kısmet olursa bizde bu kış telaşa giricez biz daha yolun başındayızzzz

maşallah canım sizinki de uzun süreliymiş ne güzel zaten 2 yıldan aşağısını kabul etmiyo bu topik biz de düğünümüzden 2 gün önce 6. yılımıza giricez o yola girince çok uzatmayın benden tavsiye aileler işin içine girince stresli dönem başlıyo o yüzden en güzeli nişanı kısa tutmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…