niye o kadar şaşırdın kiiii amaa
iyiyim canım sen nasılsın
hoşbuldum Nazarım iyiyim sen nasılsın
Sevdiceğin hayırlısıyla bir an önce çıkar ameliyattan inşallah
zor çünkü tüm sorumluluk kadına biniyor ki erkek sadece calısıp para getiriyor. ama aynısını bende yapıyorum para getiriyotrum hem yemek yapıyorum hep ev temizliyorum hem ütü yapıyorum hem de karılık yapıyorumn yani analayacağın erkeklere göre 5 kat fazla yükümüz oluyor
ee naısl haber alacaksın çıkınca ne kadar sürecekmiş ameliyat
Günaydın tatlım aynıı iş güçç sende ne var ne yoookkkkGünaydınnn millett :80::80:
Ne yapıyorsunuz bakalımmm
aboooo zor ya olmaz olur mu hele de temizlik manyağı ben haftasonu,haftaiçinden daha çok enerji harcıyom
günaydın eylülümmm çok teşekkür ederimmEneem doğum günüün demekk
Doğum günün kutlu olsun tatlımmSevdiklerinle daha nice mutlu yaşlara inşallah 
Yeni yaşın , yeni hayatına mutluluk katsınn :123:
canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımızCanımmm canımmm canııımmmm,
Doğum günün kutlu olsun.
İyi ki doğmuşsun ve iyi ki tanışmışız.
Sevdiklerinle beraber nice nice yaşlara inşAllaaaaah
öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilimOoooo gerçekten işin çooook zor tatlımmm...
Allah Kolaylık versin...
Olsun be sıkma sen tatlı canını herşey yerine gelir...
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah...
Ayrıcaa Doğum günün kutlu olsun Bu son yılın kendi soyisminle olan bağın
İnşallah torunlarını okşıycak zamanlarıda görürsünüzzz...
inşallah canımm herşey güzel olucakİyi gibiyim, yarim çıksın ameliyattan harika olucam inşallah.
Günaydın tatlım aynıı iş güçç sende ne var ne yoookkkk
günaydın eylülümmm çok teşekkür ederimmevet bugün biraz daha büyüdüm 
canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımız
öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilimne bereketli gün seçmişiz derim ancaa 
teşekkür ederim canım önümüzdeki sene inşallah ilk doğum günü öpücüğümü kocişkom vericek
Yok yok uzun sürmicek, bekliyorum bakalaım..
İşin en güzel yanıda o dimi..
Yarim burdayken şafağımız atıcak.:119::119:
canımmmm benim teşekkür ederim ama artık sevdiklerim arasında siz de varsınız inşallah çok uzun yıllar sürer arkadaşlığımız
öyle yapmaya çalışıyoruz sabah ben moral verdim nişanlıma canını sıkma dedim bizim düğünümüz aynı çatı altında yaşamaya başladığımız gün olacak. çok da dert etmiyorum artık napalım herkes 15 eylülde evlenmeyi seçmişse oturup üzülecek değilimne bereketli gün seçmişiz derim ancaa 
teşekkür ederim canım önümüzdeki sene inşallah ilk doğum günü öpücüğümü kocişkom vericek
inşallah canımm herşey güzel olucak
bende öyle iş güç ne olsun
Bugün Hırka i Şerif e gidicem biraz heyecanlıyımm :93:
Böyle candan arkadaşlar bulmuşuz, bırakır mıyız?
Daha neler knuşcaz biz bu topicde
ayy hem de nasıl daha sırada kaç gelin var bu topikte hepinizi evlendirmezsem gözüm açık gidersonra bugün ne pişirsem diye fikir alışverişi yapıcaz. iş yapmayan kocalrdan dert yanıcaz kız en güzeline geliyorum sıkı durr tahmin etmişsindir de söyliim ben yinede bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 
sabah ablam aradı doğum günümü kutlamak için en son bol çocuklu yıllar dilerim dedikardeşini tanıyo artık 
yakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallahOhhh ne güzel tatlımm
Sen Yakınmısın ki fatih tarafınaa ????
ayy hem de nasıl daha sırada kaç gelin var bu topikte hepinizi evlendirmezsem gözüm açık gidersonra bugün ne pişirsem diye fikir alışverişi yapıcaz. iş yapmayan kocalrdan dert yanıcaz kız en güzeline geliyorum sıkı durr tahmin etmişsindir de söyliim ben yinede bebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 
sabah ablam aradı doğum günümü kutlamak için en son bol çocuklu yıllar dilerim dedikardeşini tanıyo artık 
ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuumanamm maşallahşimdi gözüm takıldı 3 ayı görmeye başlamışız boncuum en son aklımda kalan 4 ay 3 gündü sende de böyle olsa ne sevinirdin be canım 
yakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallah
evettt tabikiii daha biz varız sıradaboncuk , ben , lunna , pisko , margari , ladyy, .... daha kaç gelin görücek bu topik inşallah :123: 
bebekkkk bencede ennn güzeliiii
amin canım teşekkür ederim . darısı senin başına inşallah ver mı sevgilin ya da nişanlın bilmiyorum gerçi ama yoksa da musmutlu olacağın biri olsun hayatında inşallahÖyle öyle mutlaka gönlünüze göre bir yer olucak açıkta kalcak haliniz yokkk sıkmayın canınızı sizzz
İnşallah Yaa ne güzelll bir ömürr öylee olsunnn Tatlımmmmm
öyle evett biraz daha büyüdünn
inşallah canımmm
sıkma canını tabiki önemli olan o günün sizin için ne kadar anlamlı olduğuu
amin canım teşekkür ederim . darısı senin başına inşallah ver mı sevgilin ya da nişanlın bilmiyorum gerçi ama yoksa da musmutlu olacağın biri olsun hayatında inşallah
canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didimistediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz 
Eki Görüntüle 764057 içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi
ben işi abarttım, keşke her yorum atışımda bi gün eksilse diyoruuum
azaldı baya Allahaşükür. 100 den düşelim de bi .
Bakalım ne zaman bebek diyecek derken. Pattt. Yapıştırdın resmen
az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmmyakın sayılırım canım iş yeri kadınları götürücekte bugün bizde annemle çook kalabalık oluyo diye bir türlü gidemedik bakalım bugün inşallah
evettt tabikiii daha biz varız sıradaboncuk , ben , lunna , pisko , margari , ladyy, .... daha kaç gelin görücek bu topik inşallah :123: 
bebekkkk bencede ennn güzeliiii
aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz kişekerimmmm ne güzel yazmışsın yaaa... Hadi inşallahhh o günleride görürüz ne güzellllll
Rabbim Gönlünüzde ki en güzelleri inşallah en hayırlısını yaşatırrrr
Teşekkür ederim tatlımmm...
7 yıldır birlikteyizzz kısmet olursa bizde bu kış telaşa giricez biz daha yolun başındayızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?