Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hadi inşşallah.... Bizler için de dua edersinnn eylülcümmmm
ederim tabiki tatlım inşallah

aynen öyle canımmm boşver hiç üzülme çok mutlu olucaksınız inşallah bunları düşünnn
ohh ne güzel puff pufff yatarsınnn

:
az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmm

aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz ki

söyle kızz sırayııı ben en sonda mıyım yoksamm :18:

aminnnn hepimizin duaları kabul olur inşallah
:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Konuştuk biraz, uyuşuğum şuan dedi
Az sonra tekrar ararım dedi.
Gayet iyiymiş.
Yuppi. :119::119:

Evettt tatlım ama 7 yıl sanki bana 7 gün gibi çok çabukkk geçiyorr zaman...
Yok tatlım bizim daha aileler araya girmedi kış başında isteme söz olucak kısmet olursa
ben arvnavutum bizdee çok fazla uzatmazlar...

hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkk

7 yıl mııı maşallah canım bizimde 2 yıl olucak az kaldıı

hadi hayırlısı tatlımm güzel telaşlar bunlarr , ama bizim daha varrr

Sağol bibiğim.
Salı günü burda olur büyük ihtimal.

ufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana

ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallah

ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu son seni ilk sıraya koyuyorum o halde evlenicekler listesi yaptım kafamda

Sağol tosbaaamm.
İnşallah inşallah.

Gerçekten öyleeee Biz evlenip barklanana kadar sennn çoktannnn süperr ev hanımı olursunnnn

aynen ya gece uyuyana kadar bitmiyo iş erkeklerin 40 yıl kalsa da aklına getirmeyeceği şeyler pc masasında 1 düzine bardak birikir,küllükler dolar,hiiiç rahatsız olmazlar ama biz öle miyiz geçen bir yazı okudum nette kadınlar neden geç ölür diye işlerini bitrimeden uyumadıkları gibi öle yanii

Sağol bibiğim.
Salı günü burda olur büyük ihtimal.
hadi bakalım inşallahh darısı başımıza artık

hiçte bilee valla hiiç belli olmaz benimki önümüzdeki yaz staja giderse basıyoruz sözü nişanıı

hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkk

7 yıl mııı maşallah canım bizimde 2 yıl olucak az kaldıı

hadi hayırlısı tatlımm güzel telaşlar bunlarr , ama bizim daha varrr

Aminnnn canımmmm teşekkür ederimmm... Evet öyle başlamadık dur bakalım başlıcazz nasıl olucak görücezzz yazarımm sizleree kafanızı şişirimmm Aaaa bizim daha var derkennnn ?

( Gerçi herşeyin hayırlısı tatlımm inan bi bakmışsınnn zaman gelmişşşşş )

[SUP][/SUP]
hadi gözün aydın canm geçmiş olsun,şafak atıyo heeee hava değişimindeee heyt ne günlerdi beyaaa sana bakınca geçen yılki hallerim geliyi aklıma

Bu durumda ilkkk ben mi gözüküyoooorummmm eyvahllarrrr olsunnnnn

Heyecann yaptımmm kız ben şimdikkk

Herşeyy kısmett gerçii görücezz bakalımmmmm

Çoookkk iyidi yaaa
Gerçektennn doğruuuuuuu aman aman ölmeyelimmmm huzurlu mutluuu yaşayalım sevdiklerimizleeee

1 aylığına gelcek ya, onu diyorum kız çabuk gelsin diye
[SUP][/SUP]

hadi gözün aydın canm geçmiş olsun,şafak atıyo heeee hava değişimindeee heyt ne günlerdi beyaaa sana bakınca geçen yılki hallerim geliyi aklıma

Geçen yıl mı?
Kocan geçen yıl mı yaptı askerliğini

Son düzenleme:

Bizimm çook karışık valla canım ne olur bilemiyorum meslek durumları var bizde denizcilik okuyor bu yüzden iki seçenek olucak önümüzde işiyle ilgili bilemiyorum herşeyin hayırlısı tabii ama beklemek istemiyorum daha fazla o günler gelmiycek bir türlü gibii

Kızlarrr yıldönümü hediyesi için aklıma ne geldiii

Yaa aklımda bir hediye varda onun yanında ek olarak iki tane balık alsam bizim isimlerimizde hoşuna gider mi acaba ve ben ona nasıl götürücem balıkları bilmiyorum amaa :44: [
/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…