ederim tabiki tatlım inşallahHadi inşşallah.... Bizler için de dua edersinnn eylülcümmmm
aynen öyle canımmm boşver hiç üzülme çok mutlu olucaksınız inşallah bunları düşünnna
canımı sıkınca bi şey düzelmiyo canım o yüzden koo bi tarafına rahvan gitsin didimistediğimiz gibi bi düğün yapamasak da mutlu olabiliriz ben onu yine çok severim o da beni yine çok sever kii hem bugün evimizin terasına güzel ciciler bakıcaz 
Eki Görüntüle 764057 içine puff yastıkları ekledik mi ohh yatarım ki mis gibi
:
az buçuk sırayı tahmin edebiliyorum ama sülememmm
aminnnnnnnnn şu mübarek aydaki dualarımız kabul olsun bizden mutlusu olmaz ki
maşallah canım sizinki de uzun süreliymiş ne güzelzaten 2 yıldan aşağısını kabul etmiyo bu topik biz de düğünümüzden 2 gün önce 6. yılımıza giricez o yola girince çok uzatmayın benden tavsiye aileler işin içine girince stresli dönem başlıyo o yüzden en güzeli nişanı kısa tutmak 
Aradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Konuştuk biraz, uyuşuğum şuan dedi
Az sonra tekrar ararım dedi.
Gayet iyiymiş.
Yuppi. :119::119:
hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkkAradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gayet iyiymiş.
Evettt tatlım ama 7 yıl sanki bana 7 gün gibi çok çabukkk geçiyorr zaman...
Yok tatlım bizim daha aileler araya girmedi kış başında isteme söz olucak kısmet olursa
ben arvnavutum bizdee çok fazla uzatmazlar...
Ayyyy inann çok sevindiiimmm Nazar boncuğummm inşallah bir an önce sağlığına kavuşurrrr
hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkk
7 yıl mııı maşallah canımbizimde 2 yıl olucak az kaldıı 
hadi hayırlısı tatlımm güzel telaşlar bunlarr , ama bizim daha varrr
ederim tabiki tatlım inşallah
aynen öyle canımmm boşver hiç üzülme çok mutlu olucaksınız inşallah bunları düşünnn
ohh ne güzel puff pufff yatarsınnn
söyle kızz sırayııı ben en sonda mıyım yoksamm :18:
aminnnn hepimizin duaları kabul olur inşallah: 
ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallahAradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gayet iyiymiş.
ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu sonEvettt tatlım ama 7 yıl sanki bana 7 gün gibi çok çabukkk geçiyorr zaman...
Yok tatlım bizim daha aileler araya girmedi kış başında isteme söz olucak kısmet olursa
ben arvnavutum bizdee çok fazla uzatmazlar...
Olmaz olur mu hamdolsun evi gibisi yok insanın sen neler yapıon pekiİnsanın kendi evi kendi düzeni ne biliyim daha bir güzel olur daha bir keyif verir öyle değil mi?
Tabii yorgunluğu başka bir boyuttt
ufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana 
ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallah
ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu sonseni ilk sıraya koyuyorum o halde evlenicekler listesi yaptım kafamda 
Canım, çok sağol.
Bi an önce gelsin buraya yaaa
Gerçekten öyleeeeBiz evlenip barklanana kadar sennn çoktannnn süperr ev hanımı olursunnnn 
hadi bakalım inşallahh darısı başımıza artıkSağol bibiğim.
Salı günü burda olur büyük ihtimal.
ufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana 
ne güzelmiş işte canım sözü yaptıktan sonra ardındn nişan ve düğün sonra mutlu sonseni ilk sıraya koyuyorum o halde evlenicekler listesi yaptım kafamda 
hadiii gözün aydın tatlımmm allah kavuştursun artıkkk
7 yıl mııı maşallah canımbizimde 2 yıl olucak az kaldıı 
hadi hayırlısı tatlımm güzel telaşlar bunlarr , ama bizim daha varrr
Aradııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Gayet iyiymiş.
Bu durumda ilkkk ben mi gözüküyoooorummmm eyvahllarrrr olsunnnnnufak bi ipucu veriyim piskoyla başabaş gidiyorsunuz gerçi piskom tez canlı o okulu bitirmeden basıcak nikahı gibi geliyo bana 
ohh ohh çok şükür bebeim geçmişler olsun darısı hayırlısıyla kavuşmanıza inşallah
aynen ya gece uyuyana kadar bitmiyo iş erkeklerin 40 yıl kalsa da aklına getirmeyeceği şeyler pc masasında 1 düzine bardak birikir,küllükler dolar,hiiiç rahatsız olmazlar ama biz öle miyiz geçen bir yazı okudum nette kadınlar neden geç ölür diye işlerini bitrimeden uyumadıkları gibi öle yanii
1 aylığına gelcek ya, onu diyorum kız çabuk gelsin diyeİnan zaman çabukk geçiyoor ama şimdi beklediğin için sana geçmiyooo bizde o dönemleri yaşadıkk o yüzden sıkma canını nazar boncuğummm...
Hayırlısıyla gelirr zaten bişey de kalmamışşşşş çok şüküüürrr...
[SUP][/SUP]
hadi gözün aydın canm geçmiş olsun,şafak atıyo heeee hava değişimindeee heyt ne günlerdi beyaaa sana bakınca geçen yılki hallerim geliyi aklıma
Aminnnn canımmmm teşekkür ederimmm... Evet öyle başlamadık dur bakalım başlıcazz nasıl olucak görücezzz yazarımm sizleree kafanızı şişirimmmAaaa bizim daha var derkennnn ? 
( Gerçi herşeyin hayırlısı tatlımm inan bi bakmışsınnn zaman gelmişşşşş )
1 aylığına gelcek ya, onu diyorum kız çabuk gelsin diye
Geçen yıl mı?
Kocan geçen yıl mı yaptı askerliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?