Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Öyle bi oynrsın ki

Kuzuuum nabersiiinnnn

Tospiiik msj kutunu boşalt dolmuş taşmış
anca fırsat bulup boşalttım puff:26::26:

ayhh inşallah ben de istiyorum bıkaç kilo vermek

Hellooo pammpişlerrr
eylülomm kaçmışsın yinee

Son düzenleyen: Moderatör:
ben öyl teselli ediyorum kendimi
2 3 kilo versem iyi olacak
hadi inşallah pembişim verelim şöyle bikaç kilo

Hmmmm hadi inşallah kuzum

Yoğun musun yine tospikim
yoğunum ladycim maalesef ama işten bi ayrılsam rahatlıcam artık

yok kız buralardayım iş kovalıyorum

hoşbuldum canımm ne örüyosunuz bakalım

gördüm canım topik açmışsın hediye için inşallah istediğin gibi bi şeye karar verirsin

Aynı be nolsun sıkıldım uzancam biraz kitap okucam

sen çevrimiçi olamıyo musun canım hımm oku tabi bende kaç gündür okuyamadım yoğunluktan evde de iftara misafirler falan :

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayrıl artık kızz

sen çevrimiçi olamıyo musun canım hımm oku tabi bende kaç gündür okuyamadım yoğunluktan evde de iftara misafirler falan :emir_bebek:

Nasıl ç.içi canım ben kendim böyle olsun istiyorum

Noldu ki :44:

h
gördüm canım topik açmışsın hediye için inşallah istediğin gibi bi şeye karar verirsin
öyle oldu evet karar veremiyorum ki inşallah bakalım bir de sanki erkeğe abes bir hediye mi olur gibi bir şey takıldı aklıma yaa
A

hee peki o zaman pro üye oldun diye çevrimiçi olamıyosun sandım

inşallah inşallah
zaman da azaldı baya 1 ay 15 gün
bazen ailemden nasıl ayrılcam diye düşünüyorum içim bi garip oluyo
kız pembişşş sen öyle diyosan ben napım sen yine çok şükür ailenle aynı şehirdesin ya ben vallahi anlamıyorum kendimi garip duygular içerisindeyim gün yaklaştıkça içimi hem hüzün hem sevinç kaplıyo. diyorum ki tospaa artık senin bi evin olacak sorumlulukların ailenden ayrı olacaksın. çok özlicem evimi ailemi ben pembişşş

Ayrıl artık kızz

inşallah bayram tatilinden sonra gelmicem artık canım şimdi bi delikanluu geldi iş için. ama bizim pintos patron sanırım en baştan gözünü korkuttu maaş konusunda bu da gelmez bence

aynen canım tabiki kendi evinin olması sevdiğine kavuşman yuva kurmak tarif edilemez bi mutluluk
ama bundan sonra bu eve misafir olarak gelicem eskisi gibi olmayacak cok farklı
tarif edemıyorum bu konudaki düşüncelerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…