Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Boyleee cook sevdımm
Bır sure boyle devam ederım artık sıkılana kadarr
Turk kahvesıı yapacagımm canım cektıı
Sen ne yapıyorsun tatlımm ?

Oturuyorum balkonda kuzumm napsam diye düşünüyorum :97:

Bu saatte ne kahvesi kııızzz

Son düzenleme:
Yok canım burda oluorum da bu sfer tam anlayamıyorum konuyu

Hıı hıı laptop

Benım evımde tv yok ıstemedım bılıyor musun Bıze gelen cok sasırıyor sankı tv sız ev olamazmıs gıbıEsımın ılk alacagı esya tv olacaktı musaade etmedım ıstemıyorum dedım
Tv sız olmak guzel aslında ama fılm ızlemek ıcın falan artık ıstıyorum alacagız yakın zamanda Ben mesela tv ıhtıyacımı ınternetten karsılıyorum acarım sımdı nıhat hocayı ızlerımmSımdı tv arastırıyoruz ne alsak acaba dıyee cunku teknolojı o kadar gelıstı kı ınsan bılemıyor

Aynennn aman 3d falan çok saçma ondan alcaz diye heves etmeyin bizim komşu aldı da 10 dk izleyince başın gözün ağrıyor

120 ekran bizim tv çok sarıyor filmler falan

Laptobu bağlıyorum hdmı kablosuyla ohhh değme keyfime

Amaaa aslında ne güzel fikir olmuş konuşcak vaktiniz bol olmuştur

İnsan tv karşısına geçiyor ne muhabbet ne konuşma resmen robotlaşıyoruz ya

Yok canım 3d almayacagız sevmıyoruz sacma haklısın...Iste bızde buyuk ekran ıstıyoruz 120 gayet guzel olur Sende ısı bılıyorsun heee Bızım buyuk ekran ısteme sebebımız sadece fılm tutkumuzdan...Haftanın 2 gunu mutlaka ızleyecek fılm bulup gıderız sınamaya Ama artık evımde rahatca ızlemek ıstıyorum o yuzden arayıslara basladım forumu ıncelıyorum

Ben birde bi siteden torrent yardımıyla orjinal ing indiriyorum altyazısını bluyorum öyle çakma film izlememm

Benmki alıştırdı bana da orjinal film izlemeyi hiç izleyemezdim

Valla bizimkiler aldılar ama bnde evime 120 ekran alırım daha küçüğü kesmez (nasip olursa tabi)

Atarım sana özelden netiniz de limitsizse indirir indirir izlersiniz

Aaa supermıss evet sınırsız ınternet kullanıyoruzz Neysee at da bulunsun cepte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…