aynen canım tabiki kendi evinin olması sevdiğine kavuşman yuva kurmak tarif edilemez bi mutluluk
ama bundan sonra bu eve misafir olarak gelicem eskisi gibi olmayacak cok farklı
tarif edemıyorum bu konudaki düşüncelerimi
Selammm bebeklerrrrr
Nasılsınızzzz
nickini sevdiğimmerhaba
ben anlıyorum canım ne hissettiğini aynısını hissediyorum çünküzor olacak başta biliyorum çünkü doğru düzgün tanıdığım kimse yok orda sadece nişanlımın ailesi var. en önemlisi annem canım annem onu en çok özlicem nişanlım iki haftaya bi gidersin diyo ama onu öyle birakıp gitmek de olmaz sonuçta benim ailem o olacak. alışacaz canım napalım sevdiğimiz insanlarla evleniyoruz şükürler olsun bakıyorum etrafımda aşk acısı çeken insanlar var ben çok şükür ki hiç tatmadım aşk acısı. direk sevdik ve evleniyoruz hayırlısıyla inşallah da bir ömür huzur ve mutluluk eksik olmaz yuvlarımızdan pembem bi de bebişimiz oldu mu unuturuz her şeyi
hiçbi yerde 15 ine istediğimiz gibi bi yer bulamadık canım 14 üne yer bulunca kaçırmayalım dedik ve 14 eylül gelini olmaya hazırlanıyorum:118::119:
Nıckını sevdıgım mı
Merhaba ıstahsıztospahaammm
Ayy mahvoldumm temızlık yapmaktann daha utu varr
Bır dınleneyım dedımm
dimi ya ilk değiliz alışacaz hem allah bi kolaylığını verir hepseninki biraz daha zor tatlım allah yardımcın olur inşallah basta zor olur ama dediğin gibi sevdiğimiz insanlarla beraber olucaz inşallah kolay alışırız yeni hayatımıza
ben yakın olucam gidip gelmek sıkıntı olmayacak ama yıne de gelin olup gidiyorsun artık onun psikolojisi bi baska
ama allah huzurumuzu bozmasın hep mutlu olalım inşallah ilk evlenen biz degiliz ya doğanın kanunu bu
ayy inşallah allah nasip eder şirin şirin bebeklerimiz olur
o zaman ayrı bi mutlu oluruz tabi tadından yenmez
amin inşallah canım aynen öyle oldu1 gün erkenden kavuşacaksın yarine ha hadi hayırlısı canım
geleceğimi gördüm sen de ama güzel ya ben istiyorum ev hanımı olmaz temizlik ütü yemek bebek ohh ne güzel eö/es diye ayırıyorum bu düşüncelerimi
Sen evlı degıl mıydın hatırlayamadım ama
yok daha evli değilim ama çok accık sonra evlenicem inşallah hem de gurbet ellere gelin gidicem iş hayatımı da bu önümüzdeki ay sonlandırıyorum. artık kendimi temizliğe veririm evimde
1 ay 14 gun kalmıss kızz yenı gordum vallaaa
Evlenınce calısmayacak mısın ?
Bılmedıgın bır yere gıtmek de zordur ama alısırsın sevdıgın yanında olunca
Valla 1 aydır calısmıyorum hergun evı kaldırıyorumm ... Temızlık temızlıkk
Sende oyle olursun kendı evın oluncaa oylee oluyorr galıbaa
nişanlım pek çalışmamı istemiyo ben de şimdilik mırın kırın etmiyorum ama ola ki çok sıkıldım evde çalışmak istiyorum diye başlarım başının etini yemeğe
evet çok zor olacak başka bi şehre alışmak. şehri bırak hyatım komple değişicek etrafımdaki insanlar vs. açıkçası biraz canım sıkılıyo bu duruma ama en azından yanımda sevdiğim insan olacak
Evde olmak zor canım yapacak bırsey bulamıyorsun temızlıge sarıyorsun
Nereden nereye gıdıyorsun bılmıyorum ama alısırsın herhaldee ama ben yapamazdım
Aılene cok mu uzak olacaksın ? Vee esının aılesı sana yakın mı olacakk ?
ilkini sevdim benKimse yokmuuuBen şimdi yükliyimde sabah bakarsınız aşkolarımKına gecesi için kitap ayracı yaptım.
Bi bakın bakalım hangisi hoş olmuş.Eki Görüntüle 768845
öyledir illa ki canım bi de alışık değilim evde oturmaya üni. bitti hemen bi ay içinde işe başladım ve 3 yıldır kesintisiz çalışıyorum bi pazar günüm var. şimdi evlenince sıkılırım diye düşünüyoruz nişanlımla bu yüzden sanat öğrenmeye karar verdim tezhip kursuna gidicem günü doldurmak için başka şeyler de var aklımda bu arada muhasebeciyim belki evlendikten sonra mali müşavirlik sınavına hazırlanır belgemi alırım. bakıcaz bunlara evlendikten sonra karar vericez. ailemden çok uzak olucam canım adanadan istanbula gidiyorum. aslında uçak var ama yine de uzağım iştenişanlımın ailesi yakın bize ama bi yandan da iyi olur diyorum gündüz kocam işteyken zaman geçirecek insanlar olur etrafımda.
Dusuncelerın cok guzel canım Allah gonlune gore versınn
Istanbul'a yanı buraya gelıyorsun heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?