Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ben anlıyorum canım ne hissettiğini aynısını hissediyorum çünkü zor olacak başta biliyorum çünkü doğru düzgün tanıdığım kimse yok orda sadece nişanlımın ailesi var. en önemlisi annem canım annem onu en çok özlicem nişanlım iki haftaya bi gidersin diyo ama onu öyle birakıp gitmek de olmaz sonuçta benim ailem o olacak. alışacaz canım napalım sevdiğimiz insanlarla evleniyoruz şükürler olsun bakıyorum etrafımda aşk acısı çeken insanlar var ben çok şükür ki hiç tatmadım aşk acısı. direk sevdik ve evleniyoruz hayırlısıyla inşallah da bir ömür huzur ve mutluluk eksik olmaz yuvlarımızdan pembem bi de bebişimiz oldu mu unuturuz her şeyi

miss yıllar oldu seni görmeyeli en son annanen mi hastaydı öyle bi durum vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam, umarım iyidir. bi de okudum üni.ye yerleşmişsin hem de sevdiceğinin yanına hadi gözün aydın daha ayrılık girmesin araya inşallah

Son düzenleme:

seninki biraz daha zor tatlım allah yardımcın olur inşallah basta zor olur ama dediğin gibi sevdiğimiz insanlarla beraber olucaz inşallah kolay alışırız yeni hayatımıza
ben yakın olucam gidip gelmek sıkıntı olmayacak ama yıne de gelin olup gidiyorsun artık onun psikolojisi bi baska
ama allah huzurumuzu bozmasın hep mutlu olalım inşallah ilk evlenen biz degiliz ya doğanın kanunu bu
ayy inşallah allah nasip eder şirin şirin bebeklerimiz olur
o zaman ayrı bi mutlu oluruz tabi tadından yenmez

Nıckını sevdıgım mı

Merhaba ıstahsıztospahaammm

Ayy mahvoldumm temızlık yapmaktann daha utu varr

Bır dınleneyım dedımm
geleceğimi gördüm sen de ama güzel ya ben istiyorum ev hanımı olmaz temizlik ütü yemek bebek ohh ne güzel eö/es diye ayırıyorum bu düşüncelerimi

dimi ya ilk değiliz alışacaz hem allah bi kolaylığını verir hep

1 gün erkenden kavuşacaksın yarine ha hadi hayırlısı canım
amin inşallah canım aynen öyle oldu

yok daha evli değilim ama çok accık sonra evlenicem inşallah hem de gurbet ellere gelin gidicem iş hayatımı da bu önümüzdeki ay sonlandırıyorum. artık kendimi temizliğe veririm evimde

1 ay 14 gun kalmıss kızz yenı gordum vallaaa

Evlenınce calısmayacak mısın ?

Bılmedıgın bır yere gıtmek de zordur ama alısırsın sevdıgın yanında olunca

Valla 1 aydır calısmıyorum hergun evı kaldırıyorumm ... Temızlık temızlıkk

Sende oyle olursun kendı evın oluncaa oylee oluyorr galıbaa

nişanlım pek çalışmamı istemiyo ben de şimdilik mırın kırın etmiyorum ama ola ki çok sıkıldım evde çalışmak istiyorum diye başlarım başının etini yemeğe

evet çok zor olacak başka bi şehre alışmak. şehri bırak hyatım komple değişicek etrafımdaki insanlar vs. açıkçası biraz canım sıkılıyo bu duruma ama en azından yanımda sevdiğim insan olacak

Evde olmak zor canım yapacak bırsey bulamıyorsun temızlıge sarıyorsun

Nereden nereye gıdıyorsun bılmıyorum ama alısırsın herhaldee ama ben yapamazdım

Aılene cok mu uzak olacaksın ? Vee esının aılesı sana yakın mı olacakk ?

öyledir illa ki canım bi de alışık değilim evde oturmaya üni. bitti hemen bi ay içinde işe başladım ve 3 yıldır kesintisiz çalışıyorum bi pazar günüm var. şimdi evlenince sıkılırım diye düşünüyoruz nişanlımla bu yüzden sanat öğrenmeye karar verdim tezhip kursuna gidicem günü doldurmak için başka şeyler de var aklımda bu arada muhasebeciyim belki evlendikten sonra mali müşavirlik sınavına hazırlanır belgemi alırım. bakıcaz bunlara evlendikten sonra karar vericez. ailemden çok uzak olucam canım adanadan istanbula gidiyorum. aslında uçak var ama yine de uzağım işte nişanlımın ailesi yakın bize ama bi yandan da iyi olur diyorum gündüz kocam işteyken zaman geçirecek insanlar olur etrafımda.

Kimse yokmuuu Ben şimdi yükliyimde sabah bakarsınız aşkolarımKına gecesi için kitap ayracı yaptım.
Bi bakın bakalım hangisi hoş olmuş.

Dusuncelerın cok guzel canım Allah gonlune gore versınn

Istanbul'a yanı buraya gelıyorsun heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…